Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Arkadasimin Babasi

by Cutguya


Ben henùz 17 yasimday dim, simdi cok sexy, gizlilige õnemveren bir bi yim, neyse..

17 yasimda, cok samimi bir arkadasim vardi, ayni mahallede oturuyor, ve ayni okula gidiyorduk, ailecekte gõrùstùgùmùz cok iyi bir aileya sahipti arkadasim...

ben onunla sik sik bulusur ders calisirdim, birgùn yine ders calismak maksati ile evlerine gittim, aslinda haberi vardi ama eve geldigimde ( hafta sonu) evde sadece babsi vardi, annesi ile aniden alisverise cikmaya kararvermisti , babasinin dedigine gõre, ama daha õnceki gõrùsmelerimizde de babasi eger evdeise tuhaf bir elektrik alirdim, gizli kacamak bakismalar, bazen el sakalari, ve vucut temaslari olurdu ama hic bir ciddi olay olmamisti o gùne kadar, neyse, evde serkan i bekleyebilecegimi, zaten uzun sùrmemesi gerektigini sõylede, erken dõneceklermis alisversiten, , derken ben iceri girdim, ati amcada mutfaga gecti, sanirim birseyler atistiriyordu, ùzerinde askili bir atlet ve boxer short wardi, sicaktan teni terlemis, sanki sehvet kokargibiydi, ..

birsùre oturma odasinda bekledikten sonra bana sesledi birseyler yemekiteyip istemedigimi sordu bende nezaketen , hayir ama soguk birsey icmek istedigimi sõyledim, sanki hava beni boguyordu.

yanina mutfaga gittim, buzdolabini acip almami sõyledi, bende dolaptan bir portakal suyu kutusu aldim, ve badak almak icin dolabin ùst kanadina uzandim, bana sen dur ben veririrm dedi ve arkamdan bana yùklenim kendi aldi, ama o an da o sert erkekligini, o sanki muslugu acilmaya hazir hortumunu arkamda hissettim, ve oda anladi, tuhaf bir bakis atti,

sanki hadi sende istiyorsun, uzatma dergibi..

derken bardagi elinden aldim,

gerisi sonraya... gõrùsmek ùzre... Mersin den selamlar, simdilik

###

1 Gay Erotic Stories from Cutguya

Arkadasimin Babasi

Ben henùz 17 yasimday dim, simdi cok sexy, gizlilige õnemveren bir bi yim, neyse.. 17 yasimda, cok samimi bir arkadasim vardi, ayni mahallede oturuyor, ve ayni okula gidiyorduk, ailecekte gõrùstùgùmùz cok iyi bir aileya sahipti arkadasim... ben onunla sik sik bulusur ders calisirdim, birgùn yine ders calismak maksati ile evlerine gittim, aslinda haberi vardi ama eve geldigimde ( hafta sonu)

###

Web-01: vampire_2.0.3.07
_stories_story