Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Een Zomermiddag

by Magichands53


Het was een warme zomer middag. Ik had niet veel te doen en ik voelde me behoorlijk geil. Ik besloot op het dak wat te gaan zonnen. We woonden destijds in een groot herenhuis met gedeeltelijk een plat dak vanwaar je een heel eind onze woonplaats kon overzien. Ik had nog twee broers en we hielden allemaal wel van een goede vrijpartij met elkaar. Maar daarover later meer.

Ik installeerde me heerlijk naakt op het plattedak en liet de zon mijn jongenslichaam heerlijk opwarmen, en dat had natuurlijk zijn uitwerking op mijn lul. Ik voelde hoe mijn pick zich ook verheugde over deze vrijheid. Langzamerhand dommelde ik een beetje weg waarbij allerhande erotische ideeen en voorstellingen door mij heen gingen die natuurlijk ook hun uitwerking op mijn lichaam hadden. In die tijd probeerde ik ook wel eens klaar te komen zonder aanraking door mijzelf, zuiver op fantasie en ontspanning mijn zaad omhoog te krijgen wat mij ook wel eens lukte. Zeker als ik echt geil was. Meestal was dat als ik me echt consentreerde op mijn lul en in mijn gedachten de weg volgde die het zaad van uit mijn ballen door mijn prostaat en door mijn pick moest gaan om mij te ontladen.

Ik ontspande me dan ook volledig en dacht alleen aan wat er zou gebeuren als ik klaar zou komen en hoe dat voelde. Ik stelde me dan ook helemaal in om alles heel intens te voelen. Het voorvocht wat na enige tijd begon te vloeien deed dan vaak de rest. Als mijn buik dan glibberig werd door dit vocht en mijn lul kwam daar dan mee in aanraking gaf dat een extra stumilans en moest ik alles op alles zetten om niet even de hand om mijn orgaan te leggen.

Zo gebeeurde dit ook vandaag op het dak. Mijn pick begon zich behoorlijk op te dringen en steigerde keer op keer en de fantasien werden daardoor alleen maar aangewakkerd. Ik voelde hoe mijn zaad zich begon klaar te maken om de reis door mijn ballen via de prostaat en pisbuis naar mijn pick en pisgaatje te gaan. Mijn orgaan werd dan ook behoorlijk dik en groot en maakte zich klaar om mijn mannenvocht de beste doorgang te verlenen. Ik voelde hoe het samentrekken in mijn lenden een heerlijke krachtenveld vormde en mij steeds dichter bij het verlangde gevoel van totale uitbarsting bracht. Ik was zo in mij zelf gekeerd dat ik niet bemerkte dat mijn broer inmiddels naast mij was komen liggen, die natuurlijk wel bemerkte waarmee ik in mijn gedachten bezig was, omdat dat duidelijk te zien was, ik had een volledige en harde erectie en het voorvocht vloeide rijkelijk uit mijn lul waarvan de voorhuid een eind terug getrokken was. Ook dat bezorgde mij een fantastische spanning in de top van mijn nu rechtopstaand lid.

Na een tijdje ontwaarde ik mij broer maar ik deed net of ik nog sliep. In mijn gedachten echter legde hij zijn hand op mijn pick en het was net of hij dat ook echt deed. Dit was het laatste wat ik nodig had om mijn climax te bereiken, het was of er een electrische ontlading plaats vond in mijn lenden alles deed mee en was in opperste staat van opwinding terwijl ik openbarste uit het diepste van mijzelf de ontlading was dan ook zo intens dat ik met de eerste eruptie een lading zaad in mijn haar kreeg. Mijn hele lichaam deed mee en bij de tweede ontlading kwam het heerlijke mannenvocht op mijn kin terecht en vervolgend herhaalde zich dit nog een keer of vier waarbij ik niet meer zover schoot overigens. Alles was zo intens dat ik echt een paar minuten nodig had om weer bij mijn positieven te komen terwijl mijn lichaam en mijn lul na trilde en schokte van het geweldige orgasme wat ik daarnet beleefd had. Dit orgasme staat me to op de dag van vandaag bij als een van de heerlijkste belevenissen die ik gehad heb in de warme zon op dat platte dak terwijl mijn broer toekeek en zowel hij als ik geen hand uitstak.

Magichands53@yahoo.com

###

1 Gay Erotic Stories from Magichands53

Een Zomermiddag

Het was een warme zomer middag. Ik had niet veel te doen en ik voelde me behoorlijk geil. Ik besloot op het dak wat te gaan zonnen. We woonden destijds in een groot herenhuis met gedeeltelijk een plat dak vanwaar je een heel eind onze woonplaats kon overzien. Ik had nog twee broers en we hielden allemaal wel van een goede vrijpartij met elkaar. Maar daarover later meer. Ik installeerde me

###

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story