Read 1163 stories in the category In Malaysian @ Menonthenet.com's Gay Erotic Stories

Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Oct 19, 2018 - Home of 21343 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Category: In Malaysian

1,163 stories available


Displaying Page 1 - Records 1 to 30

Sort articles by*:

Page 1 of 39

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20      

Click Here to Straight Off Base!

sponsor ad

2018

Aku semakin ghairah, lubang duburku yang sudah basah menyerah luas dihadapan lelaki cina gempal itu. Sambil meramas dada bidang and putingku, zakar raksasa berkepala bulat tebal sebesar bola golf memasuki lubang duburku yang masih perawan. Aku mengerang kesakitan disulami rasa kenikmatan. Setelah puas bermain-main kepala zakar nya maju mundur, tanpa membuang masa zakar raksasa itu... read more

Aku Zack Danial. Berumur pertengahan 30an. Mempunyai susuk tubuh sasa hasil dari berlatih 6 kali sehari di gymnasium. Dipendekkan cerita, aku di jemput ke satu parti persendirian sempena ulang tahun seorang kenalan rakanku di gym. Kerana urusan penting yang tidak dapat dielakkan maka rakanku tidak dapat hadir di saat akhir. Pada ketika itu aku sudahpun sampai ke lokasi parti tersebut.... read more

Nama aku ashraf, berusia 22 tahun. Ketinggian aku ialah 173 cm, manakala berat aku hanya 45 kg. Secara fizikal-nya aku memang seorang yang sangat kurus, berbanding dengan kawan-kawan lelaki aku yang lain. Memang dari kecik lagi fizikal aku agak tinggi dan kurus. Sebab tu jugak lah aku mendapat nama panggilan Ked. Singkatan untuk “keding”. Selalu jugak aku diperli disebabkan fizikal... read more

Kau tak perlu berbohong Kau masih menginginkannya Ku rela kau dengannya Asalkan kau bahagia.. Aku buka mata. Ya itu alarm setiap pagi. Lagu Asal Kau Bahagia oleh Armada Band. Memang aku sengaja guna lagu favourite berbanding bunyi default sebagai alarm untuk wujudkan mood setiap pagi. Hari ini Sabtu. Genap seminggu selepas perjumpaan aku dan Ashraff yang pertama. Selepas... read more

Putus lagi. Ini merupakan relationship ketiga yang musnah walaupun baru dua bulan aku dan dia berhubungan. Aku akui kali ini aku yang putuskan hubungan antara aku dan Farhan kerana aku banyak berpura-pura sepanjang hubungan kami. Awal perkenalan, Farhan seorang yang sweet dan selalu call aku setiap malam. Tapi semakin lama perangainya macam dah berubah. Kerek. Semakin lama aku jadi... read more

Nama aku Zack, bekerja di sebuah Kilang Elektrik Swasta di Pulau Pinang. Aku bekerja sebagai HR Officer. Umur aku ketika itu adalah 29 tahun. Aku seorang yang berbadan tegap dan tinggi. Rupa yang agak menarik dan berpenampilan kemas setiap kali ke pejabat. Seperti biasa, antara tugas utama aku adalah menjaga kebajikan pekerja-pekerja asing, dan seperti dimaklumkan oleh bos aku, dalam... read more

2016

I am an Asian guy, 5.5 ft, 187 lb, Malay guy to be exactly and I live in Malaysia. I am exposed to gay sex since I was 16 and now I am 27. For almost ten years I am a top, fucking a lot of men and spreading my juice in their ass. However, everything was changed when I met a guy that now becoming my life partner. He is dark skin, 5.5 ft, 176 lb and also Malay like me. I found him in Growlr app... read more

2015

Toilet Sex

by Budak Iman

Apr 08, 2015

Hi geng..lama tak post cerita kat sini.. this time aku nak share cerita lama dalam 3 tahun lepas. Time tu aku kerja kat area PJ dan berkenalan dengan sorang top kat area office aku.Aku rasa aku ni agak kuat sex jugak.. nafsu aku memang membuak-buak. Standard la jantan kan. Tapi aku tak puas kalau sehari tak pancut...melancap ke, main ke.. janji kena pancut. Pada aku, sex sesama jantan... read more

Workshop Alan

by Danahmad

Feb 19, 2015

Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit hitam manis, badan sedikit berisi..orang kata sedap-sedap. Perwatakan seperti lelaki biasa..straight. Tapi, aku meminati lelaki…jantan yang macho. Kalau laki orang lagi la aku suka! Oh ya, aku bottom.Setelah pusa jogging, aku berlari pulang melalui kawasan rumah kedai yang... read more

2014

Malam tu roomateku balik kampung, jadi tak ramai juga yang tinggal. Aku yang sememangnya malas nak balik minggu tu, so lepak-lepak je dalam bilikku tengok movie.... read more



MotelnLori

by MaleFxer

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more

Cerita ini adalah rekaan semata-mata berdasarkan fantasi saya yang meminati model lelaki macho yang dipaparkan di dalam majalah Maskulin bulan Ogos 2014 - Ridzwan Shaarani. Sesekali aku menjeing ke arah susuk lelaki gagah yang sedang bersenam di sebelah aku. Wajahnya tampan persis model dan susuk tubuhnya yang kekar, berotot dan tegap itu amat menggiurkan. Ketika itu ku lihat dia hanya... read more

minggu kedua,

by mera mohd

Jul 17, 2014

Jam hampir empat pagi, ..Penat...sedikit terkilan acar mesra-mesra terggangu dek bunyi siren polis..celaka punya radio car...nasib baik kita orang sempat angkat kaki...kesian si samad..tak sempat nak sarung seluar dalam... main capai saper punya seluar...Aku dan jhon sempat gak bertukar-tukar no... frust tak dapat rasa air mani dia.. dah la batang konek dia stim keras sangat..sikit... read more

Jam menunjukan tepat waktu Enam pagi...Hi..hi...hiii... gitu...melangkah masuk rumah sendiri berjengkit-jengkit....maklum lah baru balik dari rumah uncle Raj... Semalam puas memadu asmara,sampai puas sebanyak dua kali...akhirnya terlena dalam pelukan uncle Raj...Dari sofa,berguling-guling,69,dogy, round pertama, sampai ke katil berakhirnya...puas teramat puas, selama ne dari aper yang... read more

minggu pertama

by mera mohd

Jul 06, 2014

bermula dari pertemuan yang tidak di sengajakan... aku besama kawan pergi ke terminal bas selatan...untuk membeli tiket balik ke rumah...beb aku terpaksa balik ne'... kata ku pada adnan..okla.. kita jumpa minggu depan taw...' ok beb... jumpa lagi minggu depan..sementara menunggu bas, aku mundar mandir keliling terminal...tengok-tengok aper yang di jual dan cari-cari idea utk deco..... read more

Abang Lian

by hot bottom

Jul 01, 2014

Aku ingin berkongsi pengalaman menjalinkan hubungan intim dengan warga asing.Sebelum ini aku kerja di di kilang biasa. Apabila mendapat tawaran bekerja di kilang pembuatan kereta di Rawang, aku terus bersorak gembira.Dengan gaji aku yang tidak sebanyak mana, aku menyewa di rumah flat. Rumah flat itu pula dekat dengan kilang papan, memang tingkap rumah akan berhabuk. Huhhh,... read more

hostel pekerja

by hot bottom

Jul 01, 2014

Berikut merupakan pengalaman ringkas kehidupan aku di bandar kuching. Semoga cerita ini mampu memberikan kepuasan bagi anda.Aku merupakan ketua juruteknik di sebuah kilang papan. Gaji yang sedikit membuatkan aku terpaksa menginap di asrama pekerja. Walau bagaimanapun, pangkat aku yabg agak tinggi daripada pekerja lain membuatkan majikan memberikan aku dapat tinggal di rumah... read more

igunsetiawan79@gmail.com cikupa tangerang igun setiawan 35 thun kosong delapan lima enam sembilan satu dua sembilan satu empat tiga tiga / kosong delapan tiga delapan sembilan empat delapan enam empat enam satu empat.maaf ini hanya cerita buat menghibur bagi yg mau baca.sore itu aku udah bertekat mau menyetubuhi ayahku yg seksi itu mupung ibu lagi pergi.sblumnya knalkan namaku yatno umur 25... read more

Pamanku Pejantanku

by arcvloway

May 18, 2014

Ganie mendengar dari percakapan telpon ayahnya kalau pamannya akan tugas ke Jakarta dan selama di Jakarta akan nginap dirumahnya. Ganie sudah tak sabar ingin berjumpa dengan pamannya itu. Paman Aryo adik sepupu ayahnya yang bekerja sebagai masinis kereta api dan sekarang statusnya baru saja menjadi duda.Semenjak tau dirinya gay, Paman Aryo termasuk pria yang disukai Ganie. Tapi sadar kalau... read more

Gwe punya sepupu yang bekerja jadi supir truk ekspedisi yang biasa nganterin paket keliling pulau Jawa. Walaupun supir truk sepupu gwe ini wajahnya tampan dan bisa dibilang mirip vokalis yang sekarang jadi pelawak yang acaranya sukses disalah satu stasiun tv swasta. Nama sepupu gwe ini Dirga dan biasa gwe panggil Bang Dirga.Waktu itu gwe lagi ngetrip keliling jawa dan nggak disangka gwe... read more



Penawar Duka

by roy_darwis

Apr 18, 2014

Kejadian disetubuhi oleh tiga lelaki berbeza merupakan kenangan termanis dalam hidupku. Disebabkan itu, aku mula merasakan nikmat menjadi pemuas nafsu sesiapa sahaja yang memerlukan perkhidmatan.Ceritanya bermula begini. Akibat desakan hidup di ibu kota, aku pun terdesak untuk mencari tempat tinggal yang murah. Hasil daripada kegigihan meneliti iklan rumah, akhirnya aku berjaya... read more

Salam bro2 semua. Wa budak baru kat sini, selalu tgok sedap je bace citer2 lu org kt sini. De yg menyetimkan btg, de gak yg... read more

pak mael

by sarong

Feb 22, 2014

aku skrg menyewa rumah flat di sentul...plan nk beli rmh tp blm jmpa lg rmh murah2 hehe dudu ni k bujang biasa la rmh serba kekurangan hehe slow2 la beli brg nti janji ada tmpt nk berlindung hehe..setiap kali aku nk pg keje aku akan lalu depan rumah sorang pakcik ni agaknya br pindah kot sbb tak pernah nmpk sblm ni kadang2 pintu rumah sengaja dibiarkan terbuka cuma tutup dgn gril... read more

Pengalaman di rumah sewa 10: Musibah bukan musibahBeg bagasi pakaian aku capai dari landasan rel bagasi airport. Agak berat juga beg aku maklumlah kursus panjang. Beg asal aku bawa ke kursus hanyalah satu beg, tetapi apabila balik ke tempat kerja aku semula telah menjadi berganda, dua beg. Hehe! Maklumlah macam-macam yang dipesan oleh rakan serumah aku. Baju t-shirt lah, jeans lah, keychain... read more

Pengalaman di rumah sewa 10: Musibah bukan musibahBeg bagasi pakaian aku capai dari landasan rel bagasi airport. Agak berat juga beg aku maklumlah kursus panjang. Beg asal aku bawa ke kursus hanyalah satu beg, tetapi apabila balik ke tempat kerja aku semula telah menjadi berganda, dua beg. Hehe! Maklumlah macam-macam yang dipesan oleh rakan serumah aku. Baju t-shirt lah, jeans lah, keychain... read more

Maaflah kawan-kawan. Aku masih lagi tak upload cerita terbaru kerana kekeringan idea. Kali ni aku nak kongsikan kisah-kisah dari pengalaman sendiri, bagaimanakah caranya seorang lelaki Gay mengorat lelaki lurus untuk membelot dari fitrah seks yg lurus. Tapi, aku nak bagitahu dulu, entry ini tidaklah menunjukkan aku jenis streotype yang prejudis terhadap Gay.Dulu, aku ada ramai kawan... read more

‘Aaaahhh, bisingnya,’ gumam Aiman bersendirian.Aiman menatap jam di dinding. Jarum panjang sudah menunjukkan angka 7 manakala jarum pendek sudah melepasi sedikit angka 1. Maksudnya, waktu sekarang sudah pukul 1.35 pagi. Perlahan-lahan, Aiman bangun dari katilnya lalu menjengah ke luar tingkap biliknya. Kelihatan deretan kereta pelbagai jenis bersama motosikal di rumah sebelahnya.... read more

Aku mempunyai seorg teman sebilik yg amat baik dan caring. Ketika aku semester satu, aku berasa amat sunyi tambahan pula aku calsh dgn awekku. Tiap malam aku merasa sebak mengenangkan sikap awek aku yg curang dgn lelaki lain. AMar rakan sebilikku selalu menenangkan aku. Dia adalah seorg kwan yg baik dan selalu temani aku kemana saja aku pergi. Walaupun dia amat sibuk dgn kerjaya dia sbg... read more

Ranjang Di Rumah Bujang

by Megat

Jan 01, 2014

RANJANG DI RUMAH BUJANG.Aku dah dua tahun dok sorang. Rasa boring pulak. Jadi bila agreement sewa aku habis, aku cari apartment 3 bilek, nak share dengan mana-mana member. Aku tanya la sana-sini, tapi dia orang satu geng empat orang. Dia orang setuju share dua bilek, dua orang sebilek, aku ambek master bedroom. Johan, 28, tinggi dalam 5’ 11”, kawannya, Azim, 26, 5’ 9”. Johan dangan... read more

2013

HomeStay

by MaleFxer

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more



Page 1 of 39

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20