Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

De Vrienden

by Ron2


De vrienden.

Larry en Ton hebben hun vriendinnen weggebracht en gaan nog een borrel halen. Zoals gewoonlijk loopt het drankgebruik uit de hand. Ton moet met de bus naar huis maar realiseert zich te laat dat deze al vertrokken is. Het wordt, zoals vaak, weer een taxi. Maar na het betalen van hun rekening blijkt ook dit niet mogelijk.

Larry ziet als enige mogelijkheid dat Ton bij hem slaapt, op zijn kamer. Larry stemt toe, er is weinig keus. Dronken komen ze op de kamer van Ton. Ze maken grappen over het feit dat ze samen in één bed zullen slapen dat tot nu toe alleen voorbestemd was geweest voor de vriendin van Larry. Tom kleedt zich als eerste uit en gaat zijn dronkenschap wegdouchen. Hij komt naakt en nat weer in de kamer. Zijn lichaamsbeharing licht plat tegen zijn lichaam maar gaat over in krullende vorm als hij zich afdroogt. Larry betrapt zich er op dat hij het tafereel met enige belangstelling gadeslaat en begint zich met een rood hoofd, eveneens uit te kleden. Hij vlucht onder de douche, bang dat hij is dat Ton zijn belangstelling heeft gemerkt. Als hij terugkomt ligt Ton reeds in bed. Hij gaat eveneens onder de wol, net op tijd op zijn opkomende erectie te verbergen.

Hij ligt net in bed als Ton zich bedenkt dat hij vergeten is de tanden te poetsen en gaat er weer uit. Larry ziet de behaarde kont en benen en kan zijn opgekomen erectie niet meer in bedwang houden, hij voelt er zelfs een heldere warme druppel op komen, zijn eikel gloeit.

Ton komt terug. Zijn superlange lul bengelt tussen zijn benen. Zijn volle borstbeharing loopt met een punt naar zijn buik om vervolgens in volle dichtheid weer over zijn buik uit te groeien om een veilige en warme bescherming te geven voor zijn pik en zak. Een zak die groot, vol en stevig achter zijn pik hangt. Ton steekt een sigaret op en blijft boven op de dekens liggen. Het is warm in de kamer en Ton vraagt hoe Larry bij deze temperatuur onder de dekens kan blijven. Ton slaat de dekens terug en de enorme stijve lul van zijn vriend springt omhoog en ligt fier gestrekt op diens gespierde buik. Ook het lichaam van Larry is behaard maar in tegenstelling tot Ton is hij blond. Zijn kleine balzak staat in contrast met zijn enorme penis.

Ton kijkt Larry lachend aan en vraagt of deze zijn vriendin mist. Larry kan niet anders doen dan dit te beamen maar de onzin van dit antwoord wordt door Ton direct getoond als hij zich voorover buigt en met zijn grote warme tong de glanzende druppel van Larry's eikel aflikt. Larry schokt door deze onverwachte manoeuvre omhoog waardoor de grote paarse eikel in zijn geheel in Ton's mond verdwijnt. Larry voelt hoe zijn pik in de warme mond van zijn vriend glijdt.

Dan draait Ton, Larry op zijn buik en begint met zijn handen de ronde gespierde kontdelen te masseren terwijl een vinger voorzichtig de maagdelijke mannenkut aanraakt. Larry voelt de geilheid door zijn lichaam trekken en voelt plotseling de tong van zijn vriend de behaarde kont likken en hij voelt hoe de tong in zijn bilspleet verdwijnt. De bilspleet is dicht begroeid met haar dat door het zweet vochtig is geworden en nat tegen de huid ligt geplakt. Larry voelt de tong van zijn vriend in zijn gaatje draaien en wordt daar ontzettend geil van.

Dan springt hij overeind en neemt de donkerbruine lul die uit het dichtbehaarde kruis van Larry steekt in zijn mond en begint onbedaarlijk aan de grote pik van zijn maat te zuigen zodat het geilvocht met druppels tegelijk in zijn mond stroomt. Dan draait hij Tom om en brengt zijn gezicht naar diens stevige, ronde kont, hij ruikt het zweet uit de bilspleet, de mannelijke geilheid snuift hij met volle teugen in zich op wat er voor zorgt dat hij nog hitsiger wordt. Met forse kracht boort hij zijn tong diep in het zweterige kontgaatje. Hij proeft de ziltige smaak. Ton begint weer aan de pik van Larry te zuigen maar draait plots zijn grote en hevig kloppende pik met de glanzend natte eikel naar Larry's mooie ronde en behaarde kont. Hij komt met zijn pik dreigend naar het gaatje en boort zijn lul met een forse stoot plotseling tot diep in het lichaam en begint met grote hevigheid zijn vriend te neuken. Larry voelt de forse tamp tot diep in zijn lichaam en de hete en natte paal met grote stoten door zijn behaarde reed glijden. De behaarde jongenslijven liggen in elkaar verstrengeld. De pik van Ton is geheel verdwenen tussen de bilhelften en de harde werkhanden van zijn vriend strelen ruw over zijn behaarde borst en glijden langzaam naar beneden over zijn harde gespierde buik.

Een hand grijpt de lul van Larry en begint die in een hevig tempo te masseren. Larry voelt dat hij klaar gaat komen en drukt zijn kont met een enorme kracht omhoog zodat hij de grote tamp van zijn vriend in zijn lichaam tot volle omvang voelt. Dan, op het moment dat hij grote klodders sperma ver voor zich uit op de dekens stort, voelt hij na een paar hevige stoten van zijn maat het warme sperma in het binnenste van zijn darmen. De pik maakte een geil soppend geluid en Larry voelt hoe de pik van de knaap tot diep in zijn lichaam wordt geboord. Hij voelt hoe het behaarde kruis tegen zijn kont gedrukt wordt en hoe de pik tot aan de ballen in zijn maagdelijke kontgat zit. Door het sperma glijdt de pik nu soppend door zijn konthol. Als Ton zijn lul uit zijn lichaam trekt buigt Larry zich voorover en neemt de pik, nat van het sperma en geil ruikend naar zijn eigen kontgeil, in zijn mond en zuigt de laatste resten met forse teugen uit de lul. Dan buigt hij zich naar zijn vriend, zoekt diens lippen, hun monden openen zich, en hun geile tongen zoeken wild, een weg in elkaars mond.

Hun beide lichamen liggen op elkaar en de langzaam slap wordende pikken, glibberen koel tegen elkaar aan. Dan vallen ze in slaap.

###

1 Gay Erotic Stories from Ron2

De Vrienden

De vrienden. Larry en Ton hebben hun vriendinnen weggebracht en gaan nog een borrel halen. Zoals gewoonlijk loopt het drankgebruik uit de hand. Ton moet met de bus naar huis maar realiseert zich te laat dat deze al vertrokken is. Het wordt, zoals vaak, weer een taxi. Maar na het betalen van hun rekening blijkt ook dit niet mogelijk. Larry ziet als enige mogelijkheid dat Ton bij hem

###

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story