Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

LIseli Yùcel

by Emiryucel


Size lisede basimdan geçen sikilme hikayalerimden birini anlaticam.

Lisede çok basarili bir õgrenci degildim ama ibneligim çaliskanligimin tersine dilden dile dolaniyordu. Kendimi siktirdigim arkadaslarim aralarainda hep benden bahsediyor ve firsat buldukça beni taciz bile ediyorlardi. Bu durumdan hiç ama hiç sikayetçi degildim. Derslerimde õzellikle de matematik konusunda pek basarili degildim bu yùzden bir gùn ders sonu matematik hocam olan Sedat Hoca’ min yanina gittim ve “ Hocam ne kadar çalissam olmuyor, kalicam; matematikten geçebilmek için yapabilicegim bir sey yok mu” dedim ve hocam yanagimi oksayip vùcudumu sùzùp “Bi çare bulunur Yùcelcim bi ara õgretmenler odasina gelde konusalim dedi. Ertesi gùn õgretmenler odasinda buldum hocami ve yine ayni soruyu sordum, o da “Yùcelcim ibneliginin kalitesi benim kulagima kadar geldi, bana iyi bir muamele çekersen ve kenidini iyi bir siktirirsen istedigin notla geçebilirsin” dedi. Bu sõzleri ilk duydugum an inanamamis ama bi o kadar da mutlu olmustum; hocam yùzùmdeki tebessùmù gõrùp “Ne o hosuna mi gitti canim?” diye sordu; bende “Evet hocam dedim” ve karsiliginda “ Vay be dedikleri kadar hosuna gidiyomus demek ibnelik senin” cevabini aldim. Hocam “ Ertesi gùn okuldan sonra çalisalim fakat hazirlikli gel, saglam bir liseli orospu gõrmek istiyorum” diyip beni odadan yolladi.

Ertesi gùn tùm hazirligimi yapip okula gittim. Okul bittigi gibi çantami alip õgretmenler odasinin yolunu tuttum. Içeri girdigimde sadece Sedat hoca vardi ve herkes eve gitmisti. Bana “ Hosgeldin ibne” dedi, bende “Merhaba Sedat hocam” diye cevapladim. Ardindan “Esyalarini getirdin mi yùcel?” diye sordu ve ben “Tabiki hocam” diyip kafami salladim. Hocam “Iyi hadi içeri geçte hazirlan su odada” diyip beni yan odaya yolladi.

Çok heyecanli ve mutluydum. Ilk defa bir õgretmenim tarafindan sikilicektim. Yan odaya geçtigim gibi ilk olarak tamamen soyundum ve siyah tangami giydim ardindan annemin siyah jartiyerini taktim ve yine annemin olan beyaz fileli çoraplari giydim. Üstùme beyaz bir sùtyen ve daracik bir okul gõmlegi giydim. Altima bizim okulun eteginin biraz oynanip sùper mini haline getirilmis etegini giydim. Ayakkabi olarakta çok ince topuklu ve sivri burunlu siyah topuklu ayakkabilar giydim.

Kendime boy aynasinda baktim ve inanilmaz bir ibne oldugumu gõrdùm ve içerden gelen “Hadi Yùcel gel artik” komutuyla içeriye yõneldim. Içeriye girdim ve hocama dogru yùrùmeye basladim.Giydigim etek en ufak adimda popomu açik birakicak sekildeydi. Tabi bu gõrùntùyù gõren hocam “ Inanamiyorum yùcel çok siki bir liseli olmusun ibne seni” diyerek siritti ve õnùne geldigim gibi beni çevirip popomu õnùne getirdi. Elleriyle etegimi kaldirip popomu yogurmaya basladi. Koca elleri fileli çoraplarimda ve tangamda geziyordu. “Uff Yùcel harikasin” diyerek yogurduktan sonra beni “Dizlerinin ùstùne çõk” diye emir verdi ve pantalonunu çõzdù. Donu ve içindeki koca sikiyle karsi karsiya kaldim. Donunu hafifçe siyirdim ve serbest kalan siki direk yùzùme firladi ve agzimin yolunu buldu. Koca siki bùyùk bir zevkle emiyordum. Hocamsa kendini kaybetmis “Ohh Yùcel agzin harika, çok gùzel sikiliyo” diye inliyordu. Bi ara ellerimi sikinden çekmemi istedi ve agzimi olabildigince hizli sikmeye basladi, kendimden geçmeye baslamistim. Siki agzimda o kadar hizli gidip gelirken ben mutluluktan ve ibneligimin verdigi zevkten deliriyordum. Hocam agzimi sikmeye doyunca çekti kafami sikinden ve “ Domal su masaya ibne” dedi. Gõsterdigi masaya olanca istihamimla domaldim popomu iyice çikardim disari. Hocam yavasça tangami indirdi ve çikartip kenara firlatti. Ben artik dayanamiyordum ve “Hocam hadi sikin beni nolurr” diye inliyordum ve “Tamam ibne sikicem simdi seni” cevabini aldim. Hocam arkama yerlesti ve sikini deligime dogru hizaladi ve eline ve gõt deligime hayvan gibi tùkùrùp bi anda sikini içime soktu. Koca sikin içime girdigi an etraf bi an kararir gibi oldu, siki fena bir hisimla içime girde ve içimde hizli hizli gidip gelmeye basladi. Benim “Hocam harika sikiyosunuz sedat hocamm” sõzlerime hocam “Sende inanilmaz sikiliyosun yùcel” cevaplari geliyordu. Beni masaya domaltmis siktikten sonra içimden çikti ve beni masaya yatirdi fileli çorapl bacaklarimi tutup omuzlarima yerlestirdi ve bir daha içime soktu sikini. Beni sikerken hocamin yùzùndeki sert ifade ve beni sikmenin verdigi zevki gõrmek beni iyice delirtti. Bacaklarimi eliyle kavramis içimde hizlica gidip geliyordu. Artik hocam iyice yorulduktan sonra onu koltugu oturttum ve “Simdi bana birakin kendinizi” dedim. Hocama sirtimi dõnùp sikinin ùstùne yavasça oturdum. Hocam inliyordu ve bende bir sandalyenin ùstùne oturur gibi hocamin sikinin ùstùnde gidip geliyordum. Hocam kalçalarimi kavramis gõtùme destek oluyordu ve o an “Agzina attirmak istiyorum Yùcel” dedi bende bunun ùzerine hemen ùstùnden kalkip çõmeldim ve sikini agzima aldim ve emmeye basladim. Kafam hocamin elleri arasindayken hocam “Geliyorum ibne agzina” diye bagirdi ve bùyùk bir patlamayla agzima bosaldi. “Oh ibne aferin sana, gerçekten çok iyi siktirdin kendini. Bundan sonra merak etme her notun 100” dedi ve bende “Çok tesekkùrler hocam, sagolun” diyip sirittim ve ardindan ikimizde giyinip evlerimizin yolunu tuttuk.

Hikayemi begenen ve konusmak isteyen arkadaslar pasif_emir@hotmail.com a mail atabilir.

###

1 Gay Erotic Stories from Emiryucel

LIseli Yùcel

Size lisede basimdan geçen sikilme hikayalerimden birini anlaticam. Lisede çok basarili bir õgrenci degildim ama ibneligim çaliskanligimin tersine dilden dile dolaniyordu. Kendimi siktirdigim arkadaslarim aralarainda hep benden bahsediyor ve firsat buldukça beni taciz bile ediyorlardi. Bu durumdan hiç ama hiç sikayetçi degildim. Derslerimde õzellikle de matematik konusunda pek basarili

###

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story