Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Kesämõkillä

by FinSam


Olin vuokrannut Vadstenan läheltä kesämõkin kahdeksi viikoksi heinäkuussa. Aika kului mukavasti mõkkeillessä ja lähialueita autolla kierrellessä. Läheinen maatalo mainosti kirpputoria ja päätin poiketa myõs siellä. Parkeerasin auton pihalle ja aloin etsimään oikeata rakennusta. Ladosta kuului vasaran pauketta, jota kohdin suunnistin. Koputin seinään ja huusin hyvän päivän toivotukset ruotsiksi. Lautakasan takaa nousi näkyviin miehen alaston yläruumis ja pian sen jälkeen koko komeus tuli näkyviin. Vaaleat tuuheat hiukset, päivän vanha sänki, karvainen rinta ja jalat. Edessäni oli 185cm komeata miestä päällään ainoastaan sortsit. Hän oli kanssani suunnilleen samanikäinen, +25. Unohdin mitä olin sanomassa mutta mies vain hymyili leveästi ja arvasi asiani. "Isällä on jotain kirppiskamaa tuolla vintillä, minä tulen näyttämään. Mads, tuun ihan kohta takaisin" hän huusi toiselle rakennusmiehelle. "OK Jan, mä tarvitsen kohta apua ton palkin kanssa" huusi toinen mies takaisin ladon perältä. Lähdimme kävelemään kauenpana seisovaa rakennusta kohden. "Tulitko autolla", hän kysyin nyõkäten autoa kohti. "Kyllä, vaikka mõkki on tuossa ihan vieressä". Auton takapuskurissa oleva Rainbow-tarra näkyi selvästi kun kävelimme ohitse, mutta olin varma ettei hän tiennyt mitä se tarkoitti. Menimme talliin sisälle ja kiipesimme vintille. Jäin seisomaan ylätasanteelle ja katselin ympärilleni. Mies, Jan, seisoi niin lähellä että voin haistaa hänet. "Kaikki muut on kaupan paitsi tuo flipperi" hän sanoi ja osoitti nurkassa seisovaa konetta. Minua ei kiinostanut enään mikään muu kuin vieressä seisova mies ja päätin yrittää. "Sinulla on tosi hienot piercingit" "Ai sä pidät" hän sanoi hymyillen ja kosketti pieniä metallitappeja jotka menivät läpi kummastakin nännistä. "Kävin Tukholmassa teettämässä. "Onko sinulla muita" kysyin ja katsoen häntä suoraan silmiin. Mies vastasi katseeseeni vinosti hymyillen. "Ei ole vielään, olen kyllä ajatellut laittaa terskaani. "Miten" kysyin ääni täristen. "Haluutsä nähdä?" hän kysyin hymyillen. Olin aivan mykkä mutta nyõkytin päätäni kiivaasti. Mies katsoi minua suoraan silmiin ja alkoi avaamaan shortsejaan. Kuin hidastettuna näin hänen ottavan puolikovan kalunsa esille paljastaen koko komeuden minulle. Jan veti esinahkaa muutaman kerran edestakaisin samalla katsoen kutsuvasti minua silmiin.

###

2 Gay Erotic Stories from FinSam

Kesämõkillä

Olin vuokrannut Vadstenan läheltä kesämõkin kahdeksi viikoksi heinäkuussa. Aika kului mukavasti mõkkeillessä ja lähialueita autolla kierrellessä. Läheinen maatalo mainosti kirpputoria ja päätin poiketa myõs siellä. Parkeerasin auton pihalle ja aloin etsimään oikeata rakennusta. Ladosta kuului vasaran pauketta, jota kohdin suunnistin. Koputin seinään ja huusin hyvän päivän toivotukset ruotsiksi.

Kesämõkillä - loput

Se riitti minulle kutsuksi. Mitään sanomatta menin polvilleni hänen eteensä. Jan ohjasi kalunsa huulilleni ja kuuliaisesti nuolaisin terskaa. Hän maistui hielle, kuselle ja miehelle. Hitaasti otin lisää seisovaa kaluaan suuhuni. Nyt hänen kyrpänsä seisoi täydessä mitassa. Se oli yli 20cm pitkä, suonikas kalu. Hitaasti annoin niin paljon kalua kuin mahdollista upota suuhuni ja pääsin hyvin yli

###

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story