Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

erkegime doyamiyorum

by Yanardoner


ibneligmin farkina gec vardim,27-28 yaslirinda olsa gerek,ve ayni zamanda yurt disinda yasiyorum.

sik,sik gay barlara takilmaya basladim,bekarligin verdigi bagimsizligi`da avantajimdi.

2-3 sene boyle takildim fakat hep yabancilara veriyordum,pasif olmaktan yana,gerekirse aktif olurdum fakat yarragi yemeyi hep tercihimdi.

fantazilerim hep bir turk erkegiylen tanisip beni evire cevire sikemesini arz ederdim.

bir gun oylesine bir barda takiliyordum,kendimi becertmek icin birini bulmaya bakiniyordum,simasi hic yabanci gelmeyen biri bana dogru yaklasti.

naber canim? sen buralara takilirmisin diyerek gulumsedi ve ben armagan diyerek elini uzatti.

ben sasirdim ama bozuntuya vermeden elini aldim ve orada havadan sudan konustuk. cok yakisikli ve gayet seksi hareketlri vardi,hayallerimin gerceklestigini aklimdan sel sulari gibi akiyordu.

daha sakin bir yere gidellimi diye sorunca benim yuregim agzimdan cikacakti ve hemen gidelim,olur dedim ve taksiye atladik.

evi uzakta degilmis 10 dakikaya kalmadi evine geldik,iceriye girdigimizde buyur ederek beni onune aldi ve belime yavasca ellirini tutarak hadi gel icerye diyerek salona aldi,romantik ve hafif muzik acarak dvd`ye filim koydu ve birer icki hazirlayim diyerek mutafaga gecti,filimde basladi,trans filmiydi.

az sonra armagan 34-35 yaslarinda 1.82 gibi boyu ve gayet guzel vucudu vardi,elinde iki viski bardigiylan geldi,dar kotunun onu biraz siskindi.

yanima yanasti ve filmi begendinmi canim demesiyle beni kendine daha yakin cekti ve bende tabi hemen karsilayrak ona sokuldum,los isik ve birde tv`nin isiginin onunde yavasca benim boynumu ve kulak etraflarini hem opuyor hemde kucuk isiriklar atiyordu ayni zamanda saclrimi oksuyordu bende dayanamayip onundeki kabarikligi oksamaya basladim ve yavas yavas fermuarini actim,elimi icine daldirdim.

hadi canim soyun benim icin dedi ve bende hemen amade istegini yerine getirdim,hem bana soyunurken bakiyor ve gulumsuyor hemde kendisi soyunuyordu. ben ciril ciplak onunde onu gozluyordum,slipni cikarmasiylan o tertemiz tirasli siki icinden disariyia firladi ve bende hemen dayanamayip onune egilerek 15cm lik sikini agzima aldim,dondurma yalar gibi yalamaya basladim.

siki tas gibi olmustu armaganin ve kisik,kisik yala yavrum,em yarragimi diye fisildiyordu saclarimi oksayarak,buda beni cildirtiyor bende oylesine girtlagima kadar yutuyordum o sahane sikini.

beni kaldirdi ve kucagina alarak yuz-yuze,dudaklarimi emerek basladi sonra meme uclarimi az emip az isiriyordu,bende kalkmis sikinin ustunde kivranarak erkegime zevk vermeye cabaliyordum.

seni sikiyimmi bebegim?hazirmisin askim? diye sordu,bende hadi kocacigim ask deligim atesler icinde al artik atesini,beni dolle erkegim diyerek cevapladim.

hemen yatak odasina gectik ve beni yataga sirt ustu yatirdi,bacaklarimi omzuna aldi,sikini ve benim deligimi yagladi,o guzel yarragini yanan buzugume hafif,hafif degdirdiginde icim gidiyor ve hadi askim,sik beni sok artik,dayanamiyorum ne olur beni inlet kocacigim,seni icimde hissetmek istiyorum,dogurt beni diye inlerken,basini gecirdi ve ben aahhhhh aassskimmmm sik beni doyur kokle bana,erkegim diye inliye inliye,armaganimin o guzel sikini kokune kadar aldim,icinde biraz bekledi ve benim dudaklirimi opmeye baslamasi gibi girip cikmasi`da basladi ben ucuyordum.

inlemelerim durmuyor ve armaganda orospum,seni yarraksiz birakmiycam,her deliginden sikicem,sen benim karim oldun sana kocalik yapicam askim,dar buzuklum diye karsilik veriyor ve beni daha bastan cikariyordu.

don yavrum sana arkadan basicam diyerek beni cevirdi,ben yay gibi belimi gererek gotumu ona sundum,dolgun beyaz got yanaklarimi acarak vur bana askim,beni sikinin ucuna tak erkegim,hadi al atesimi,batir bana derken bir hamlede deligimin derinlerine kokledi,5-6 dakika`da boyle sikti.

inlemeleri ve vucudu kasilmaya basladi erkegimin nereye geliyim bebegim deyince,icime attir askim dolle beni,dogurt dedim ve hemen arkasindan ilik,ilik sikinden oluk gibi deligimi doldurdu,simdi ver agzima dedim ve guzel bir temizledim askimin sikini.

biraz yumsamis ama tam inmemisti erkegimin ask cubugu,bende yalayarak emerek,toplarini operek sikini kaldirmaya basardim,doymamistim beni sikmesine ve bunu anlamis ve seni daha sabahlara kadar sikicem bebegim diye beni yuzu koyun uzatti karnim altina yastigi yerlestirmesi gibi arkamdan yarragini gotume dayayarak yavas yavas deligime kayiyordu,gotum menilerinlen dolmustu zaten hic zorlanmadan icime kaydi,buyuk zevkle oohhhhh cektim.

10-15 dakika bana basiyor bende daha hizli daha sert kocacigim diye inliyorum ve semalarda ucar gibi zevkleniyorum,askim bu sefer agzima akit diye yalvariyorum derken ac agzini orospum geliyorum diyerek sikini agzima dayadi erkegim, hemen vakuumlamaya basladim o guzel sikini,birden nabiz atar gibi agzimin icine tum menilerini doldurdu yutabildigimi hazlan yuttum kalani dudak kenarindan siziyordu,armagan hemen karicigim benim diyerek dudaklarima yapisti ve kendi menilerinin tadini aldi,yavasca seni yine ucuruym canim diyerek meme uclarimdan basladi emmeye,her yerimi yalayarak,kucuk 12cm lik sikimi agzina alarak belimi getirdi,menilerimi agzina fiskirttim bir damla bile ziyan etmedi,bana geri dudaklarima yapisarak,benim menilerimide benimlen paylasti ve serilip kaldik. sabah uyandigimda,armaganim`in siki tas gibi gorunce gotumu sikine dayadim ama kalanini baska zaman yazarim. zevkli yemeler :)

###

1 Gay Erotic Stories from Yanardoner

erkegime doyamiyorum

ibneligmin farkina gec vardim,27-28 yaslirinda olsa gerek,ve ayni zamanda yurt disinda yasiyorum. sik,sik gay barlara takilmaya basladim,bekarligin verdigi bagimsizligi`da avantajimdi. 2-3 sene boyle takildim fakat hep yabancilara veriyordum,pasif olmaktan yana,gerekirse aktif olurdum fakat yarragi yemeyi hep tercihimdi. fantazilerim hep bir turk erkegiylen tanisip beni evire cevire

###

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story