'Gigolo Thai' - gay sex story @ Menonthenet.com's Gay Erotic Stories

Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated May 20, 2018 - Home of 21259 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Gigolo Thai

By Zakar

submitted March 23, 1999

Categories: In Malaysian

Text Size:

Saya ini pemalu orangnya, dah menjangkau usia 30 an. Walaupun saya gay , saya tidak ada pengalaman seks dengan lelaki, mungkin saya tidak berani melakukan perkara yang 'terkutuk' ini. Hidup saya menderita dan batin saya menjerit meminta supaya diri di fuck oleh lelaki.

Setahun yang lepas, disebabkan saya sangat lonely dan tidak ada kawan gay, saya telah pergi ke Thailand bersendirian. Mula mula ingin mencari pelacur perempuan kerana harap harap selepas melakukannya dengan perempuan, mungkin saya akan bertukar menjadi lelaki 'straight'. Satu fikiran yang bodoh.

Bila singgah di hotel, dan semasa berada dalam bilik saya, bell boy pun datang , tanya saya mahu pelacur perempuan. Hati saya pun risau dan tidak dapat jawab, lalu dia kata, gigolo lelaki pun ada. Itu bagai satu nikmat kepada saya lalu saya pun bersetuju dengan harga yang patut di bayar iaitu RM 150.00 satu kali.

30 minit kemudian, pintu diketuk bell boy dan dia membawa masuk seorang gigolo Thai yang tampan, badannya tegap walaupun muka bukan handsome seberapa.

Tinggal lah kami berdua , dia mara ke depan dan membuka baju saya dan bermain main dengan tetek saya, di picit perlahan lahan dan di sedutnya dengan mulut. Saya berasa sangat syok. Lalu dia menanggalkan seluar saya dan menghisap batang saya, saya rasa seronok, tapi saya memberhentikan nya untuk menanggalkan kesemua pakaiannya.

Dia berbadan tegap, kulitnya hitam , macam Siam dari selatan Thai, umurnya muda, 20 tahun dan teteknya besar. Batang zakarnya pun panjang 6 inci dan berbulu lebat. Apabila batang nya naik, ia bengkok ke sebelah kiri. Ini kali pertama saya lihat lelaki bogel yang sebenar.

Malam itu kami melakukan adegan adegan panas 3 kali, oral sex, anal sex dan melancap. Dia memang lembut orangnya, mungkin dia tahu itu kali pertama saya melakukanya.

Sesiapa yang ingin berhubung dengan saya , cuba hubungi e-mail di bawah, saya sangant berminat untuk melakukan one night stand dengan lelaki melayu dalam lingkungan umur 18 hingga 30 tahun yand sudi datang ke Ipoh. Saya masih tidak berpengalaman dan ingin belajar dari lelaki lelaki yang tampan di sekitar Ipoh, saya akan available pada malam Sabtu sahaja. E-mails saya ialah zakar@apexmail.com


More stories From Zakar

ONS

Aug 15, 2000

Kami bertemu di internet semasa mirc. Dia seorang jejaka berbangsa Melayu. Dari fotonya saya dapati dia seorang yang kurus, tidak seperti lelaki seksti di internet, mukanya hanya sederhana tetapi dia seorang yang berjiwa lembut.Selepas mirc, kami juga telah berutus e-mail dan mengenalinya dengan lebih dekat, rupa rupanya dia telah aktif gay seks ini dari sekolah menengah lagi,... read more

ONS Dengan Kawan Mirc.

Aug 22, 2000

Kami bertemu di mirc. Hairan juga sebab dia Melayu dan I Cina. Selalunya mereka di mirc hanya mahu cari yang sama bangsa dengan mereka saja. Mungkin ini yang di namakan jodoh.Selepas bertukar gambar dan ICQ UIN kami sempat juga berbual bual dan mengutus e-mails antara satu sama lain.Sehingga kami bercadang mahu berjumpa antara satu sama lain. Disebabkan kerja I yang busy maka dia... read more