'Kisah Gelap Asrama 5' - gay sex story @ Menonthenet.com's Gay Erotic Stories

Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Apr 24, 2018 - Home of 21249 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Kisah Gelap Asrama 5

By MaleFxer

submitted August 22, 2012

Categories: In Malaysian

Text Size:

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon bincang dgn geng dan bagi arahan pd ustaz pe yg perlu dia buat d bilik hotel nnti. Kebetulan kursus tu dekat kampong halaman aku. Mudahla nk buat projek. Ustaz dgr plan aku dgn hati berdebar2. Takot ada. Syok pun ader. Rasa dosa pon ader. Dapat ke budak2 sial tu jerat Hadi? Dia tk la close sgt dgn Hadi. Just selalu turun pdg main bola sesama. Kekdg g jogging adala terserempak dgn Hadi. Hadi body power sebab selalu g gym rakyat. Badan ketol2. Dgn ketinggian hampir sama dgn ustaz, kulit hitam manis dan misai lebat buat dia nmpk tampan n seksi. Ramai peminat di sekolah. Mujor dah kawen. Pejam celik cuti sekolah pun mula. Aku n geng excited nk execute plan. Boleh kata kitaorg dh train ustaz habis2an utk trap Cikgu Hadi. Aku dh dpt bayangkan Cikgu Hadi jadi objek pemuas nafsu kami yg baru. Sampai di hotel Cikgu Hadi senyum dpt Ustaz Naz jd hotelmate dia. Walaupun tk close sgt, dia selalu gak turun main bola dgn ustaz dan dia tak dpt lupa ptg ustaz turun kai short kecil dan ketat smpai nampak ketara bentuk tubuh tegap dan jubo bolat ustaz. Dia tk penah renung jantan tapi ptg tu mata dia asyik menjeling dan tertancap ke body Ustaz Naz. Plan kitaorg nak ustaz goda Cikgu Hadi slowly. Sebulan kursus lamer tu. Sampai jer d bilik hotel dua guru jantan tu terus baring atas katil empok. Pastu ustaz masuk toilet n salin kai singlet dan undie ketat. Aku soh ustaz bawa koleksi suar dlm dia yg hot2 dan masa dlm bilik hotel kai singlet dan undie ataupun kai towel jer. Aku perasan Cikgu Hadi renung ustaz ptg tu so mesti blh jerat dia. Kuar toilet jer Cikgu Hadi terbeliak tgk Ustaz Naz kai singlet ketat n suar dalam kecil ketat puteh susu. Mulot ternganga, mata terbuka luas renung body berisi fit ustaz dipelok singlet ketat dan view bontot ustaz yg plg buat Cikgu Hadi mamai. Tak penah dia tgk bontot bulat berisi melentik dan lebar mcm tu. Bentuk bulat cam bola sepak dibaluti suar dlm kecil tu. Bini dia punya pun tak mantap mcm tu. Dia tak tau nak rasa apa. Horny ke terkejut ke. Bingung. Tak pnh rasa camni dgn jantan lain. Dia pasti dia jantan str8 tapi tengok Ustaz Naz mcm tu hati dia berdegup kencang. Tgn raba celah kangkang. Bonjol. Btg dia naik. Mak aii pe kena dgn aku ni tanya Cikgu Hadi. Ko bukan gay la Hadi kata hatinya. Tapi tak sangka ustaz seksi mcm tu. Daring giler. Ustaz perasan Cikgu Hadi tak berkelip tgk dia. Sembunyi senyum sumbing. Sundal giler ustaz sekian lama jadi sex object kitaorg. Umpan dah kena. Pandai budak2 sial tu plan. Ada masalah ke Hadi aku pakai camni? Kita sama2 laki takpe kan? Saja ustaz jerat Cikgu Hadi. Cikgu Hadi tersentak. Eh takdelah. No problem. Aku kat umah camtu gak. Gelak2 Cikgu Hadi nak tutup malu. Bangun salin baju. Tukar pakai t shirt n kain pelikat. Ustaz curi2 tengok. Mantap body Hadi. Fit berotot..fikir ustaz. Jubo Cikgu Hadi keras dan bulat hasil selalu ke gym. Bukan natural mcm bontot Ustaz Naz tapi masih mengiurkan. Hari2 Ustaz Naz pakai mcm tu dalam bilik hotel. Berganti singlet ketat dan underwear seksi kecil yg memelok bottom dia yg lumayan tu. Mata Cikgu Hadi tiap kali juga tak lps curi pandang. Dari rasa bingung lama2 kote dia sampai mula kuar air jernih melekit sampai bertompok suar dalam. Horny. Dia mmg kuat nafsu. Tiap mlm projek dgn wife. Ni dah dekat seminggu kursus tk dpt pancot air. Hari2 tgk ustaz seksi lak tu tambah buat orientasi seks dia celaru. Memula dia kai pelikat tapi lelama dah selesa dan close dgn Ustaz Naz Cikgu Hadi pun mula pakai singlet dan undie. Kekdg kai short ketat n kecil yg selalu kai masa workout d gym. Ustaz yg dah terlanjur bangkit nafsu betinanya keras ja btg tgk Cikgu Hadi pakai cam tu. Lobang jubo pon terkemut2 tengok bonjolan kangkang Cikgu Hadi. Hmmm cam besar juga btg Hadi ni fikir minda jalang Ustaz Naz. Satu pagi tu masa Cikgu Hadi mandi dia perasan ada kesan mazi pada underwear Cikgu Hadi yg bersepok atas katil. Senyum. Hadi makin terjerat. Dia pun sms aku dan geng yg plan kitaorg hampir berjaya. Aku dah teruja. Masa utk ratah Cikgu Hadi makin dekat. Satu malam tu lepas kursus yg memenatkan di siang hari, ustaz dan Cikgu Hadi nak rehat2 je dalam bilik. Ustaz lepak atas katil yg empuk, just pakai singlet hitam dan underwear biru muda yg ketat memeluk tubuh. Layan rncgan agama di TV. Cikgu Hadi dlm toilet. Mandi. Kuar bilik air berbalut towel di pinggang 33" yg fit. Dah masuk minggu ke dua ni hormon dia dah out of control. Nampak jer ustaz lepak atas katil separuh bogel terus btg naik mencanal smpai terbelah towel dan nmpk kepala kote yg merah keras. Cepat2 dia salin kai singlet n short gym. Dia lepak sebelah ustaz sbl sembang2 kosong. Dlm dada Cikgu Hadi dah berdebar2. Bdn pun dah naik hot menahan nafsu setan. Nafsu songsang yg mula timbul dan bakal menjerat dia. Ustaz pun berdebar2 nak execute last stage plan budak2 tu. Mata tgk TV tp hati n otak dah ke jantan sebelah. Cikgu Hadi duduk rapat dgn ustaz. Peha temu peha. Masing2 rasa panas bahang nafsu iblis. Ustaz nampak kesan parot di peha tegap Cikgu Hadi yg berbulu nipis. Apa kena ni Hadi tanya ustaz sambil usap tangan di peha tempat parot. Usap2 sampai hampir kena bonjolan telor n btg yg makin kembang. Tompok mazi dah lencun celah kangkang short. Cepat2 Cikgu Hadi cover dgn tgn takot ustaz nmpk. Too late! Cedera masa main bola cepat2 jawab Cikgu Hadi dgn nafas sesak penuh nafsu. Rasa cam kena letrik je kena usapan ustaz di peha. Ustaz sengaja bangun pura2 nak bancuh kopi. Bontot bulat menghadap ke katil. Cikgu Hadi terpaku ke jubo melentik ustaz dlm undie biru muda jarang. CikgubHadi cam terpukau. Seolah tanpa sedar n diluar kawalan, bangun dari katil dan terus tangan cekop ke dua2 bontot ustaz. Hilang kawalan. Ustaz Naz terkejut jap pastu paling semuka Cikgu Hadi. Masing2 nafas kencang. Tgn masih dibontot. Last2 Cikgu Hadi tk dpt tahan diri dan terus gomol ustaz. Mulot bertemu mulot. Misai bertemu misai. Empat tgn meraba2 tubuh tegap jantan dlm nafsu terlarang. Hormon dah tahap maksima. Singlet masing2 dah terburai ke lantai. Tinggal undie dan short ketat. Tubuh ustaz ditindih tubuh Cikgu Hadi. Bonjol short tekan dan gesel bonjol undie biru. Cikgu Hadi yg ditawan nafsu kuasai ranjang as jantan alfa. Ustaz mengerang kesedapan diromen dan digomol. Keluhan dan erangan dua jantan bersahutan. Mulot Cikgu Hadi melekap dileher ustaz dan disedut semahunya. Tangan cekop dada ustaz yg bulat tegap dan ramas2. Dlm minda dia dia sdg romen wife dier mcm selalu tapi dia tak sedar sdg tenggelam dlm kancah seks terlarang. Ustaz kelemasan tapi tnpa jantan di atas dia sedari, ustaz capai handfon di atas meja dan sms aku: ON pastu dia sambung layan gomolan Cikgu Hadi yg makin menggila. Aku dpt sms dlm kol 9 lbh masa lepak2 layan komik. Sengih lebar. Aku perlu bertindak cepat. Aku call geng aku yg stay nearby area. Lepas berkumpul di umah aku kami terus gi hotel yg tak jauh dri situ siap dgn kelengkapan nak tawan bakal sundal baru kami.

Sampai jer di hotel kami terus naik ke bilik ustaz stay dgn Cikgu Hadi. Kami dah plan bagus punya dgn bantuan ustaz. Pintu bilik ustaz dah buka awal tadi tanpa pengetahuan Cikgu Hadi. Kami masuk slowly dan jadi saksi dua jantan matang sedang beromen atas katil empuk hotel tu. Cikgu Hadi asyik sekali menikmati tubuh tegap tebal Ustaz Naz di bawahnya. Mulot lazat menyedut tetek pink tersembol sebab aku n geng selalu sedut n geget. Bonjolan bertemu bonjolan dan bergeseran. Tak sedar kami dah dlm bilik. Ustaz pun tak sedar sebab lemas dan sdg menggelepar dilanda romenan rakan gurunya. Tgn ustaz meraba2 otot2 Cikgu Hadi yg berulas2 dan bontot bulat mantap. Kami bergerak perlahan2 hampir katil. Mujor lantai hotel berkapet tak dgr derap kaki. Aku kasi isyarat sama geng aku tawan Cikgu Hadi. Geng aku kilas tgn dia kebelakang dan dgn pantas ikat dgn kuat. Kaki dikepit rapat dan diikat rapi. Cikgu Hadi yg asyik menikmati tubuh ustaz terkejot dan tak sempat dia nak melawan tgn dan kaki dia dah siap diikat kemas. Last sekali geng aku ikat pandangan dia dgn towel kecil sebab tak mo dia tahu identiti kami setakat ni. Aku tarik Ustaz Naz dari bawah tindihan Cikgu Hadi dan tolak ke lantai. Tubuh tegap meronta2 bergolek2 atas katil. Aku dan geng senyum puas. Rcgan kami berjaya dgn bantuan ustaz yg kami dah jalangkan tu. Hoi apa hal ni? Apa korang nak? Celaka...lepasan aku! Maki Cikgu Hadi tapi kitaorg gelak2 kuat saja nak kasi sakit hati. Ustaz yg terduduk dilantai hanya dpt tengok jer. Geng aku dah set up kamera utk rekod aktiviti kami mlm tu. Apa yg berlaku pd ustaz akan terjadi lg pd Cikgu Hadi. Dah stop meronta kepenatan. Ckgu Hadi dah diikat mcm lembu korban. Aku tiarapkan dia so jubo dia tertonggek. Salim unzip jeans dia dan sumbat kote dia dlm mulot ustaz. Ustaz Naz patoh mengisap kote dgn penoh semangat sambil usap2 bonjolan btg dia yg dah keras dan basah dlm undie jarang. Apa korang nak ni? Duit? Ambil dlm dompet aku tu dan berambus! Tengking Cikgu Hadi. Apa kami nak? Tanya aku sbl gelak2 dgn geng2. Aku nak ni....kata aku sbl tgn aku usap2 tembikai Cikgu Hadi yg mantap tu. Tubuh meronta jadi kaku. Ketakutan. Tetiba dia cuba meronta utk lepaskan diri sebab faham maksud usapan aku td dan apa yg kitaorg nk. Karim tarik rambot dan tolak tubuh berotot tu kembali ke tgh ranjang. Ko nk g mana ha!! Herdik Karim. Aku tampar bontot Cikgu Hadi yg dibaluti suar pendek hitam ketat...PAP!PAP!PAP!..sekuat hati aku. Fuh...keras giler jubo dia ni. Mantop dan keras hasil workout. Tak gegar cam jeli cam jubo ustaz. Best gak dpt rasa bontot gym ni haha. Uurgghh.....adoi..sakit..sakit..stop! Pekik Cikgu Hadi dgn suara garau jantannya. Ustaz yg asyik nyonyot btg Salim sbl tertonggeng mcm anjing berderem2 kesedapan bila Ali londeh suar dalam biru jarang dia ke peha tebal dia dan ludah ke jari dan terus benam ke dlm puki jantan dia. Eeennnnhhhhhh emmmmmmmm erang dan deram Ustaz Naz dgn btg tebal terpacak dlm mulot. Apa ko buat dgn kawan aku ha! Jerit Cikgu Hadi bila dgr bunyi ustaz berderem. Dia risau kitaorg sakiti ustaz tp dia tak tau ustaz yg alim kononnya tu jalang tetap kami dan part of plan yg bt dia terjerat mlm ni. Kalau ko tak nak kami bunuh kwn ko tu, ikot apa yg kamk nak! Ugut aku saja nak kasi Cikgu Hadi kecot prot. Stop meronta dan maki hamun. Berkesan gak trick aku.

Hilmi dan Karim ambil bantal dan letak bawah kangkang Cikgu Hadi bagi bontot dia melentik terangkat. Angkat prot tu bodoh! Tengking Hilmi. Cikgu Hadi terpaksa patoh. Pastu aku ambil gunting dan potong seat short ketat hitam sket. Badan dia mula berploh2 dan ketar2 ketakutan. Tak dpt byg teruna jubo dia akan diragut mlm lahanat ni. Aku masukkan jari dalam potongan short ketat dan koyakkan kiri kanan smpai terbelah dua dan terdedah bontot power Cikgu Hadi. Fuhhhh...macam dua butir mutiara sempurna. Bulat, mantap even tak sebesar jubo ustaz. Hitam manis dan berbulu sket mcm body dia gak. Btg aku n geng dah mula berair jernih. Keras lama dah dr tadi. Ikot ati nak tujah masuk jer dlm jubo baru ni tapi aku nak Cikgu Hadi jd hamba seks kami in long term. So aku pun kuarkan minyak yg aku rembat dr umah atok aku. Minyak yg sama aku guna dgn ustaz dulu. Tuang sket ke jari telunjuk dan sapu ke lurah jubo Cikgu Hadi. Sampai ke lobang jantan dia aku tekan sket jari. Wow ketat giler. Tambah minyak lagi dan usap2 di pusaran lobang yg bakal jd puki peribadi kami. Cikgu Hadi seram satu badan bila aku sentuh kawasan tubuh dia yg bini dia pun tk pernah sentuh. Dia tanya dgn suara terketar2 apa yg aku buat. Hilang sket dah ego jantan dia td. Aku terus tampar pala dia. DIAM! herdik aku. Lepas sapu ramuan minyak ke lobang jubo, aku, Hilmi dan Karim tanggal baju dan jeans tinggal underwear jer. Tunggu kesan minyak beraksi. Ali dan Salim dah selamat kenduri Ustaz Naz. Ustaz merangkak atas tgn dan kaki. Mulot penoh dgn kote Ali dan Salim lak dah tancap btg dia masuk dlm pussy jantan ustaz. Puteh mata ustaz dpt nikmat dr dua2 lobang tubuh dia. Aku sengih setan tgk transformasi ustaz yg garang n alim gila sampai bitchy cam ni. Best! Bonjol undie kami dah makin besar tgk Cikgu Hadi yg tertiarap diikat atas katil. Cikgu Hadi rasa expose sgt dlm keadaan separoh bogel depan org asing. Dia meronta2 lagi lepas aku sapu minyak special ke lobang jubo dia sbl minta dilepaskan. Tak lama lepas tu badan dia mula rasa hot. Bkn pns biasa tapi pns nafsu yg menjalar dari kwsan yg dia tak pasti di mana. Dia tak tau rasa pns tu mengalir dr dlm jubo dia. Minyak tu dh serap masuk ke dinding dan saraf2 sensitif jubo dia. Pastu attack biji prostate dia sampai nafsu makin jd luar kawalan. Dri panas mula rasa gatal dan miang dlm jubo. Konek dah tegang dan meleleh mazi dlm short ketat. Badan dah terkejang2. Berpeloh2 sbl mengeloh dan mengerang2 tak menentu. Haha...dah berkesan. Aku tau minyak buat atok aku ni tk pernah fail tundukkan jantan dgn nafsu. Tolong aku....tolong....panas...gatal2......tak tahan....rengek Cikgu Hadi dgn suara manja dan serak2. Hilang sudah suara jantan machonya. Aku rasa minyak ni serap ke saluran darah dan bangkitkan nafsu betina dlm jantan. Badan terkejang. Mulot terbuka bernafas dalam penoh nafsu sampai liur meleleh ke cadar. Aku as ketua akan rasmi Cikgu Hadi dulu. Pastu yg lain akan join party hehe. Tolong? Ko nak aku tolong camna? Saja aku tanya nak kasi Cikgu Hadi tambah panas dan confuse. Tangan usap2 dan tepuk2 isi bontot padat. Aku nak patahkan semangat jantan dia terus so dgn kitaorg mmg dia hamba seks mcm ustaz. Bontot terangkat2 ikot tepukan tgn aku. Dia sendiri tak tau rasa miang dan horny tu dtg dri dalam lobang jubo dia tapi rasa tu makin parah. Ennnnhhhhhhh gatalnya....tolong aku...rayu Cikgu Hadi. Stim aku tgk Cikgu Hadi merayu cam tu dan diikat kaki tgn nya mcm lembu nak dikorban. Jari tusuk masuk sket dlm pussy. Dah basah dinding jubo. Suam. Aaahhhhhhhhhh...erang Cikgu Hadi sbl kemut2 puki dia. Aku jolok jari makin dalam dan erangan makin kuat. Rasa miang mcm terubat sket bila jari tu tembusi lobang jubo dia. Naper dgn aku ni....confuse Cikgu Hadi. Last2 aku jolok...blesshhhh..masok semua jari aku dlm jubo. Ennnngghhh....Cikgu Hadi mengeluh terkejang2 bdn bila jari aku tekan biji prostate dia. Bontot terangkat, kepala pun terangkat sbl mulot terkuap2 ternganga mcm ikan di darat. Ya Tuhan...sedapnya kat dlm tu....racau minda Cikgu Hadi. Aku terus korek2 jubo padat tu saja nk bagi Cikgu Hadi makin lost dlm nafsu songsang kebinatangan. Mudah kami nak runtuhkan tembok suami dan jantan str8 tu. Geng aku dah bogel. Btg dah keras cam besi dan kepala merah berair. Giliran aku tanggalkan pakaian. Dah basah suar dlm aku dgn mazi jernih. Cabot jari dari jubo. Plop...perlahan. Jubo terangkat2 mencari penawar rasa gatal. Sengih. Aku berbogel. Tiba masa utk ratah Cikgu Hadi betul2. Btg 6 inci tebal dah keras merah berair. Letak lube kat btg tegang. Aku panjat tubuh Cikgu Hadi yg terikat kaki dan tgn dan main2 btg aku celah jubo dia atas dan bawah. Cikgu Hadi tak pasti apa yg sdg berlaku sbb rasa miang dan gatal bt dia blur. Dia hnya mengerang2 menahan gelombang nafsu. Btg tebal aku terus tekan2 dan slide celah jubo padat cari titik pintu jantan utk dibolosi. Badan jantan di bawah aku terketar2 bernafsu. Tekan konek lagi dan jumpa lobang pussy. Terus tekan. Tak masuk. Ketat giler! Tarik nafas dan tekan lagi kekuat. POP. Yesss...desis aku bila kepala kote aku berjaya tembusi puki Cikgu Hadi. Cikgu Hadi terbuka luas mulotnya. Meraung tapi tkd suara kuar. Sakitnya dijolok btg tebal 6 inci buat dia lupa rasa miang jauh dlm jubo dia. Pertama kali difux. Tak pernah sesape sentuh bontot dia yg power tu petah lagi dlm lobang jubo dia. Pala geleng2 last2...ARGGHHHHHHH....ADOI.....SAKIT...SAKIT....TAK MAU...JANGAN....SAKIT...TOLONG AKU...TOLONG....raung suara jantan yg tersekat sebab terkejut dgn tujahan konek pertamanya seumur idup. Aku terus jolok btg tebal aku smpai masuk separuh dan stop. Jubo ketat terkemut2 cuba tolak kuar penceroboh di dlmnya. Huh...huh...huh....errgghhhh..... Cikgu Hadi termengah2 bernafas dan mengerang menahan pedih dan sakit tujahan btg aku. Rasa penuh dan sendat kat dlm pussy dia. Hilmi main2kan btg berair ke bibir Cikgu Hadi. Habis basah bibir dan misai lebat dgn air mazi. Bila aku tekan lagi btg masuk dlm jubo Ckgu Hadi mengerang lagi dan Hilmi ambil peluang terus sumbat btg dia masok mulot. Emmmmmmm...geleng2 pala cuba utk luah btg tapi Karim tarik rambut dan ckp kalau tak nak aku kelar leher kwn ko tu baik ko isap btg kwn aku baik2. Cikgu Hadi yg tak tau cerita risau ustaz dicederakan terpaksa rela nyonyot btg segem Hilmi. Tak biasa isap btg so gigi asyik kena btg Hilmi. Adoi sakit bodoh. Jgn kena gigilah! Jerkah Hilmi terus tampar kepala. Cikgu Hadi mengeluh kena tampar kepala dan terus lopongkan mulot dan guna bibir dan lidah melurot btg Hilmi luar dan dalam. Licin sbb basah btg dgn liur dia. Aku terus tekan slowly btg aku gali ke dalam lobang jubo. Last2 pushhhh....masuk semua btg aku. Pubik aku bertemu dua pipi bontot Cikgu Hadi yg padat. Aahhhhh...desah aku kenikmatan....emmmmmnnnnhhH!!!!!..jerit Cikgu Hadi kesakitan sbl btg tertancap dlm rongga mulot. Btg aku biarkan terendam dlm rongga sempit rahim jantan. Tubuh aku tindih tubuh Cikgu Hadi dri belakang. Bernafas kencang sbl jubo terkemut2 sepit btg aku try utk adjust sbb tk pnh kena jolok. Aku putar btg aku perlahan2 sbl aku jilat dan geget telinga. Campur dgn kesan minyak, slowly Cikgu Hadi mula terasa seperti ada elektrik mengalir dan menyengat dari dlm lobang jubo dia buat rasa nikmat yg tak penah dia alami. Uuuunnnhhhhhhhhh....ennnhhhhh...dia melenguh mcm lembu bila rasa pedih dan sakit bertukar slowly jadi nikmat yg tiada taranya. Aku dan geng sengih setan. Yes!!! Berjaya bengkokkan sekor lagi jantan hetero. Jubo mula terangkat2 dan berputar2 ikot alunan btg aku. Mulot pun makin rela dan semangat mengisap btg mcm anak lembu isap susu ibunya. Ali dan Salim yg masih rancak membalun ustaz tergelak tgk aksi Cikgu Hadi. Ko mmg pakarla...terror...puji diaorg buat aku kembang. Aku tekan btg aku kuat dan dalam sampai cucuk biji kelentit dan Cikgu Hadi merengek terkejang2. Geng aku bersorak tgk reaksi dia bila aku fux btg besar aku dlm. Ustaz dah tak peduli apa. Sedap diliwat Ali dan Salim bersilih ganti buat dia lupa kawan dia yg sdg dikenduri di ranjang hotel. Cabot btg dri puki jantan. Aku ubah posisi dia mengiring. Koyakkan short hitam ketat terus dan buang ke lantai hotel. Cikgu Hadi bogel. Dgn posisi mengiring aku sambung jolok btg aku ke celah jubo dan terus masuk kuar terus menerus ke lobang suam. Merengek dan merintih sbl terus isap btg Hilmi. Karim geram tgk dada tegap dan bulat. Woi dada dia best tapi tetek kecil la. Minyak sket. Aku hulur minyak dan Karim sapu ke tetek coklat. Tak lama pastu dada mula gatal dan rasa kembang dan puting Cikgu Hadi berubah dari besar duit sploh sen ke lima ploh sen. Yum...Karim tak buang masa terus junam mulot dan gigi ke dada dan sedut dan geget tetek jantan yg dah kembang. Aduh sedapnya buat Cikgu Hadi lupa dunia. Bini dia tak pernah buat camni. Nikmat di dada dan dari dlm jubo terlalu kuat utk dia lawan. Dia tewas dan menyerah pada nafsu songsang sepenuhnya. Aku terus talu puki jantan..sekali sekala aku spank isi jubo bagi dia ketatkan dinding rahim jantan. Hilmi terus fuck mulot dalam luar. Karim nyoyot tetek jantan sampai tersembul sbl tgn urot2 btg Cikgu Hadi dan ramas telor landut yg bergoyang2 ikot alunan jolokan btg aku. Aku gtau Hilmi nak pancot serentak dgn dia. Kitaorg terus palu jubo dan mulot Cikgu Hadi sambil dia merengek nak lagi. Hilmi dah kejang2 badan. Tanda dia nak pancut. Mata dah terpejam sbl fuck mulot makin laju dan dalam. Cikgu Hadi tercekik. Liur bersembur. Aku pon sama. Air dari telor dah naik btg. Kepala konek merah dan keras makin rancak tayam puki jantan Cikgu Hadi. Few minutes kemudian Hilmi tekan btg dia dalam ke rengkong dan aku tayam btg 6 inci aku jauh ke dalam puki jantan dan tekan ke G spot Cikgu Hadi dan ARGHHHHHHHHHHHHHH...jerit aku dan Hilmi serentak menghamborkan jus puteh jantan ke dalam mulot dan rahim Cikgu Hadi. Hilmi paksa dia telan semua air dari telor jantannya. Nk tak nak Cikgu Hadi terpaksa telan ke perot semua air payau tu. Melekit mulot Cikgu Hadi dgn jus jantan Hilmi. Kesan pancutan mani aku ke biji jantan dia buat Cikgu Hadi hilang pertimbangan. Nikmatnya..desis hati Cikgu Hadi dan tambah dgn mulot Karim yg nyonyot tetek dan tgn yg mengurot btg dia buat dia Eeeeeeeee....aaahhhhh.....jerit Cikgu Hadi dgn suara betinanya dan terus berdas2 terpancot mani ke dalam tgn Karim dan atas katil. Byk giler das pancutan susu jantan Cikgu Hadi sampai lencun melekit tgn Karim dan cadar katil. Lepas pancut Cikgu Hadi terkulai layu sbl btg aku dan Hilmi masih terbenam dlm memek dan mulot dia. Karim soh dia jilat tgn yg berselepet dgn mani dia sendiri. Cikgu Hadi yg keletihan dirogol hanya mampu akur dan patuh. Jelir lidah dah jilat tgn Karim sbl telan mani dia sendiri bercampur dgn jus jantan Hilmi dlm perot dia. Kami bertiga hi-five hepi dan berjaya dpt ratah mangsa ke dua kitaorg. Aku cabot btg dri lobang jubo Cikgu Hadi yg dlm posisi mengiring. Plop. Meleleh mani pekat aku ke isi bontot dan cadar. Mlm masih panjang. Aku n geng rest jap pastu giliran geng aku lak ratah Cikgu Hadi beramai2. Kesan minyak tu lama dan since Cikgu Hadi dah tunduk dgn kitaorg aku buka ikatan tgn dan kaki dia tp ikatan mata tak. Mcm2 posisi kami rogol Cikgu Hadi. Apa yg kitaorg buat dgn ustaz kami buat pada Cikgu Hadi. Ustaz pun kami arahkan join. Isap btg dan tetek Cikgu Hadi dan mcm2 lagi. Cikgu Hadi patuh mcm patung apa yg kami dan ustaz perlakukan pada dia. Mcm2 posisi kami cuba. Best giler. Tubuh berotot Cikgu Hadi kami ratah dan pergunakan sepenuhnya...sampai fikiran dia pun dh twisted. Rela diperlakukan sebagai hamba seks songsang. Nikmat punya pasal campur kesan minyak tu buat dia khayal dgn nafsu homo. Kami bergilir2 liwat Ustaz Naz dan Cikgu Hadi mlm tu. Dua rahim jantan yg jauh berusia daripada kami berlima penuh bertakong benih jantan remaja kami. Bercampor bersatu jadi tanda tubuh diaorg milik kami utk lampiaskan serakah. Last sekali sebelum kitaorg blah, aku soh Cikgu Hadi meniarap atas katil. Kangkangkan peha berulas dia tu dan tonggekkan bontot padat bulat. Aku benamkan btg segem aku buat kali terakhir mlm tu dan ennnnnhhhhhh...ahhhhhh....sedap2....rengek Cikgu Hadi. Pastu ustaz masuk celah kangkang Cikgu Hadi dan sedut btg dia yg dah byk kali pancut tapi masih keras. Rasa nikmat makin berganda di fux dan diisap pada masa sama. Karim lak genggam rambut Cikgu Hadi dan...ummmmppphhh....padat btg dia sumbat dlm rongga mulot Cikgu Hadi. Geng aku yg lain sibuk rekod vid dan snap pic buat koleksi conquest kami. Jolokan dan isapan berterusan. Rengekan, rayuan dan keluhan manja Cikgu Hadi makin ketara dilambung nafsu luar kawalan. Akhirnya mani jantan bersembor dlm pussy dan mulot. Terkemut2 dinding jubo Cikgu Hadi menerima habuan jus jantan dlm rahim dia. Mani bertakong dlm mulot Karim paksa dia telan lagi. Bergerak2 halkum telan air pekat puteh. Karim gentel2 tetek Cikgu Hadi dan eeeeennnnngggggrrhhh...btg berdenyot2 dan pancut dlm mulot ustaz. Ustaz yg dah kami train dan expertnya telan semua benih pekat Cikgu Hadi dan melurot2 btg yg masih kekar dgn bibir dan lidah dia kasi semua jus kuar habis. Aku cabot btg dri jubo Cikgu Hadi. Terus tersembam ke katil ke letihan. Tepok2 bontot bulat berulas di depan aku. Trofi kami mlm tu. Cikgu Hadi pengsan kelelahan dilanyak kami. Ustaz Naz pun dah puas telan mani dan perah btg dgn jubo lebar dia tu. Kami pun dah puas ratah dua jantan tu. Aku pesan ustaz jgn gtau Cikgu Hadi apa2. Tindakan susulan kami yg akan buat. Ustaz angguk pala jer. Kami pun blah dri bilik hotel. Dah lewat pagi. Ustaz yg masih bogel tgk tubuh jantan yg tertiarap atas katil selepas dirogol beramai2. Capai air mineral atas meja nak minum clear mulot dan tekak yg kental dgn susu jantan. Seksi betol Hadi ni fikir ustaz. Mata merayap ke tubuh tegap dan berhenti di bontot bulat melentik yg melekit dgn mani budak2 sial tu. Tetiba btg dia mencanak. Tak pnh rasa jubo. Sejak terjebak ni asyik dia yg menjubo. Setan bisik ditelinga. Ustaz panjat katil, tindih tuboh rakan gurunya dan tekan btg masok dlm pussy Cikgu Hadi yg basah, suam dan lembap dgn mani murid2 dia. Aaaaahhhh......keluh ustaz dan emmmmmmhhhhhh....ah..ah...ah...desah dan desis Cikgu Hadi yg lelah tak mampu melawan. Sedapnya jubo...jantan....sampai lupa dunia...lg sedap dri bini dia punya memek....fikir minda Ustaz Naz tanpa sedari plan kami masih on. Di suatu sudut tersembunyi, camera is rolling bitches haha...keep fuxing....x-hetero...adios!


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol: Ayah 2

Dec 24, 2009

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab... read more

Rogol Ayah 3

Nov 29, 2010

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan... read more

Kisah gelap asrama

Jun 16, 2011

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl... read more

Kisah Gelap Asrama 2

Oct 27, 2011

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr... read more

Kisah Gelap Asrama 3

Feb 06, 2012

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap... read more

Kisah Gelap Asrama 4

Aug 22, 2012

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

MJ2

May 03, 2013

Lepas kejadian mlm kami ratah Murad aku plan berhati2 utk ajar pak mentua aku cam cadangan Azmi. Aku dah perhati rutin seharian Dato Razali so takde masalah nak execute plan jahat aku ni. MJ akan aku titik dalam kopi dia tiap hari. Org tua tu mmg kuat minum kopi. Pagi, petang, malam bantai kopi. Mudah keje aku haha. So tula plan aku. Aku pilih hari utk mulakan rcgan aku secepat mungkin.... read more

HomeStay

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more



MotelnLori

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more