'MJ2' - gay sex story @ Menonthenet.com's Gay Erotic Stories

Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Jan 21, 2018 - Home of 21232 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

MJ2

By MaleFxer

submitted May 3, 2013

Categories: Asian Delights, In Malaysian

Text Size:

Lepas kejadian mlm kami ratah Murad aku plan berhati2 utk ajar pak mentua aku cam cadangan Azmi. Aku dah perhati rutin seharian Dato Razali so takde masalah nak execute plan jahat aku ni. MJ akan aku titik dalam kopi dia tiap hari. Org tua tu mmg kuat minum kopi. Pagi, petang, malam bantai kopi. Mudah keje aku haha. So tula plan aku. Aku pilih hari utk mulakan rcgan aku secepat mungkin. Tk mo tunggu lama2. Habes pump d gym aku titik peloh aku ke dlm botol MJ. Aku kat dlm locker room time tu. Azmi pon ader. Dia sengih setan sbl tunjuk ibu jari best kat aku. Sbl tu dia ckp jgn lupa janji seminggu sekali nak urot btg aku kasi tmbh besar dan kembang as persediaan hari meratah Dato Razali. Aku sengih. Mana blh lupa. Servis free mesti rebut punya hehe. Best gak dpt upgrade btg 6 inci aku ni. Untung2 dpt ke 10 inci cam Azmi nyer kote kah3. Aku tanya Murad pe citer. Tak sempat dia jawab Murad berjln masuk locker room dgn machonya tayang body yang berketul2. Kai towel puteh jer. Jubo bulat mantop dia terbentuk lawa dibaluti towel tu dan melentik tertonggek bila dia berjalan. Jubo yang dah diratah aku dan Azmi. Nampak jer Azmi dan aku berubah air muka Murad dari macho ke takut2. Azmi tetiba tarik towel sampai bogel. Murad terkejut dan cepat2 tutup btg dan telor dia dgn tgn. Aku sengih. Mujur tkd org lain dlm locker room. Dia merayu minta towel pada Azmi. Bunyi tapak kaki menghampiri bilik tu buat dia makin panik. Towel ditayang2 depan matanya. Bila dia cuba capai Azmi tarik. Saja nk psiko Murad. Last2 towel dilempar ke muka Murad. Cepat2 balot towel ke pinggang tebal. Murad cpt2 berlalu ke locker dia. Aku tgk jam. Dah lewat ptg. Aku nk blk. Dlm hati nervous sbb mlm ni titik permulaan aku akan cuba ubah kedudukan aku di rumah mewah Dato Razali, bapa mertua aku yg mmg bencikan aku sbb kawen dgn anak pumpuan kesygan dia. Sampai di umah Nina belum balik tapi both in laws aku ader. Mak mertua aku nampak aku senyum tawar. Tau konflik aku dan suami dia. Dato Razali buat2 tak nampak sambil baca paper dan hirup kopi. Hati aku tambh debar tgk kopi tu. Lalu jer depan diaorg aku tegur ler. Last effort nk berdamai tp mama aku jer yg jwb dan jemput aku join minum ptg. Dato Razali buat aku cam tk wujud jer. Ketap rahang. Jaga ko sial. Mulai mlm ni ko tau aku sape. Takpela ma...Jiz letih g gym td. Naik atas dulu. Trus aku blah ke bilik. Mlm tu masa dinner Nina dan mama dia yg byk ckp. Aku dan papa dia diam jer. Dlm hati aku debar2 nk execute plan MJ aku. Pas dinner semua lepak di ruang tamu layan drama pe tah. Tak minat aku. Tmbh pala otak sibuk merencana nak tundukkan papa Nina. Lewat mlm tu dah habis diaorg tgk drama as usual pak mertua aku minta mama sediakan kopi pekat. Aku lepak tepi kolam sorang layan tablet. MJ dlm poket suar pendek ketat aku. Nina dtg jumpa aku ckp nak masuk tido. Cium pipi aku. Ajak aku join tapi aku ckp tk ngantok lg. Esok weekend. Rugi tido awal. Nk layan utube jap jawab aku. Nina senyum. Cium lagi pastu terus naik ke bedroom. Dri kolam mandi yg mewah aku nampak mama bancuh kopi. Cepat2 aku masuk ke dapor. Kopi siap bancuh. Cepat2 aku g tolong. Mama biar Jiz yg htr kopi ke ruang tamu. Mama gi lah rehat. Kan ko tau papa tu tak suka ko Jiz....jgnlah cari masalah...kata mak mertua aku perlahan. Takpe ma...pandailah Jiz handle. Bukan tak biasa helah aku walhal hati bengkek tk surut lagi. Mak mertua aku senyum dan berlalu. Yes...berjaya pujukan aku! Seluk tgn dlm poket short dan kuarkan MJ. Azmi ckp titik sket2 sbb kesannya slow. Kalau titik byk bahaya kesannya. Dlm seminggu lbh br nmpk kesan tapi sakit hati aku buat aku hilang pertimbangan. Terngiang2 lagi kata hinaan Dato Razali masa kat kolam hari tu. Tanpa fikir pjg aku letak tiga titik MJ. Aku nak tgk apa akan jadi pada org tua sial tu. Bawa kopi ke ruang tamu. Dato Razali masih lyn tv dgn mak mertua aku. Nampak jer aku trs buat muka benci mcm aku ni bawa penyakit jer. Apa ko susah2 bawa kopi tu. Takyah nk ambil hati aku. Biar bini aku yg sediakan! Berdesing telinga aku. Bergegar tgn aku pegang piring kopi. Tarik nafas dlm dan hela perlahan tahan sabar. Mak mertua aku urut2 lengan tegap suaminya. Aku paksa senyum dan letak kopi atas meja. Minum pa kata aku pendek dan terus blah ke kolam. Lepak situ sambil pura2 browse tablet. Pilih spot aku blh nmpk terus ke living room. Minta2 la dia minum kopi tu..rugi jer MJ aku titik kalo dia buang kopi tu sebab aku yg bawa. Dahlah mahal. Nampak diaorg sembang2. Mesti ngutuk aku tu. Hati aku debar2. Minum ke tak ni. Aku tau dia tak suka kopi sejuk so tak mungkin kopi terbiar tak diminum lama. Tetiba Dato Razali capai cawan kopi dan hirup kopi tu sambil mata nengok TV. YES! Rancangan aku berjaya. Esoknya aku tgk takde sebrg perubahan pun dgn pak mertua aku. Masa breakfast semeja takde lak tanda2 yg jadi kat Murad masa Azmi drug dia dgn MJ. Aku call Azmi tanya. Tak menjadi ke bro plan aku? Biar btol MJ ni tanya aku. Bila ko titik bro...sabar ler...benda ni ambil masa. Kan aku dah cakap dlm seminggu lebey. Baper byk ko titik? Tiga. WTF bro! Ko gila ke apa. Aku ckp letak sket jer. Terkejut Azmi aku gtau aku letak lbh dr setitik. Ahhhh aku tk pedulilah pe nk jadi. Biarlah org tua bongkak tu rasa kesan dia. Ko yg punya plan asal kn. Aku support ko trap Murad so ko kena support aku sekrg. Kita tgk pe jadi dgn Dato Razali dgn tiga titik MJ. Last2 Azmi ngalah. Okela bro janji ko hepi. Tu jer yg aku nak. Orait gak ko ltk tiga titik. Cepat sket kot kesannya haha. Aku ikot gelak. So tulah plan kami. Hari ke hari aku titik MJ dlm kopi. Sehari mau dua ke tiga kali pak mertua aku minum kopi so byk tu gakler aku taruk MJ. Masuk hari ke empat Dato Razali mula rasa semcm. Satu pagi tu dlm sibuk bersiap nak g keje aku ke dapur kai towel biru baluti bottom fit aku dgn ketat. Aku perasan pak mertua aku tak berkelip renung aku. Mcm terpukau. Mata tak berkedip. MJ dah mula berkesan ke? Aku tak pasti sbb masih terlalu awal. Tanya Azmi. Dia pon tk pasti sebab tanda2 sebab baru gak guna dgn Murad. Lgpun tanda2 kesan dia berbeza dgn setiap jantan. So aku ambil keptsan nak test dulu pak mertua aku for few days pastu bila dah confirm baru sembelih hehe. Sign pertama yg buat aku suspek kesan MJ bila kutukan dan hinaan dah makin berkurangan sampai lelama aku rasa mcm dah stop terus. Bila aku dekat dgn Dato Razali atau dia nmpk jer aku mesti jadi tk senang duduk. Pastu aku perasan mata dia cam merayap seluruh tubuh aku, nafas pun agak kencang trn naik dan bila aku lepak lama2 dekat dia kekdg sampai berploh2. Nina dan mak dia sukaler coz diaorg igt pak mertua aku dah blh terima aku setelah bertahun benci. Diaorg tak tau plan aku bls dendam dan nak tundukkan org tua keparat tu. Tapi aku tak pasti lagi MJ dah berkesan btl ke tak. So aku kena rancakkan lagi test aku sambil MJ aku terus titik dlm kopi. Dah hampir seminggu plan berjalan. Sekali tu mama dgn Nina kuar gi umah jiran sebelah so aku offer buatkan kopi utk papa. Mama suka ler lgpun igt aku dan laki dia dah berbaek. As usual aku tarok MJ cow2...pastu aku saja pakai singlet hitam ketat dan trunk kelabu ketat kasi nampak bentuk body gym aku. Masuk ke bilik bacaan. Sedang baca buku tebal pe tah di sofa empuk. Aku saja tak tegur tapi terus masuk perlahan dan berdiri di depan dia. Kopi pa. Dato Razali terkejut beruk. Angkat kepala dari buku dan ternganga tgk aku yg hnya bersinglet dan trunk ketat. Mulot terlopong luas dan sesekali telan liur. Tunduk dan letak kopi atas meja. Mata terpaku pada bonjolan celah peha aku yg membukit. Aku senyum evil. Minum kopi tu pa. Panas lagi kata aku sambil sesaja flexkan otot lengan. Tergagap2 dia ucap thanks kat aku buat aku senyum sumbing. Tgn capai cawan kopi dan minum. MJ dan kopi mengalir laju ke dlm sistem body Dato Razali. Aku pusing dan jln kuar bilik tu. Saja nak tayang bontot padu aku. Tunggu lama2 kang balik mama aku heran lak dia tgk aku kai trunk ketat dlm umah haha. Aku dpt rasa mata pak mertua aku menjalar menjilat tubuh aku masa aku jln kuar. Sampai ke pintu aku toleh dan kenyit mata sbl jilat bibir bermisai aku. Kain pelikat yg dia pakai tetiba bergerak di celah kangkang. Haha...sah MJ dah perangkap org tua tu. Aku kena cari waktu sesuai utk rasmikan dia so dpt lunaskan dendam dan kukuhkan position aku dlm family ni. Tetiba terigt janji dgn Azmi nak urot btg kasi tmbh segem dan besar. Dah few times urot. Mmg ada perubahan. Nina pun perasan perubahan btg aku dan makin puas. Pasni papa dia pula giliran merasa. Call Azmi. Ada di umah. Murad pun ader kat celah kangkang aku ni kata Azmi sambil gelak2. Best. Salin baju dan terus ke umah sewa Azmi. Dato Razali makin bingung. Sejak seminggu ni tetiba bila nampak jer menantu ia si Aziz yg dia benci tu hati dia berdebar2. Memula sket je pastu makin hari kesan makin teruk. Kekdg naik berploh2 bila Jiz dtg htrkan kopi or makan semeja. Tambah lak sekrg ni menantu dia makin berani pakai undergarment bila berdua dgn dia. Kekdg tu kai underwear kecil jer. Dulu mmg pantang nampak jer dia akan kutuk dan hina tapi sekrg lidah kelu bila berdepan dgn Jiz. Mata lak tak blh lepas tertancap pada tubuh mantap berulas. Parah. Masa dlm bilik bacaan Jiz htr kopi. Dia sampai tergagap2 berdepan dan berdua dgn menantu dia tu. Tubuh jadi lemah dan tetiba nafsu membara. Badan jadi panas. Dada rasa sengal dan miang. MJ juga mula kacau lobang jubo dia sampai naik slick berlendir dan rasa geli dan gatal. Apa yg sedang berlaku ni? Mustahil. Geleng2 pala. Tak mungkin syahwat dia naik tgk lelaki tapi kote dia yg makin kembang dan bergerak2 menjawab semuanya. Mujur dia kai suar dalam so takdela nampak btg dia mengeras walhal Aziz dah nampak pergerakan bonjolan underwear dia tu. Dia makin confuse dan pening dgn apa yg berlaku. Lepas menantu dia berlalu dia habeskan kopi panas yg dah suam tanpa tahu yg kopi tulah punca idup dia akan melutut dikaki Aziz. Pas habes hirup kopi dia masuk ke master bedroom yg bersambung dgn bilek bacaan. Dia ke bilik air yg berhias mewah dgn cermin besar. Toilet ala 4 seasons hotel. Dlm toilet dia tanggalkan kain dan t shirt hitam. Berunderwear kuning saja. Renung cermin tgk reflection diri. Tinggi dan tegap. Ex marine biasalahkan. Bermisai berjambang dgn kulit kuning langsat mcm arab. Muka pun cam pak arab sbb mmg ada darah arab. Utk lelaki usia dia mmg blh thn bdnnya. Prot of coz boncit sket. Married man besaler. Dia heran naper bila nampak je Aziz dia jadi tk tentu arah. Mulot pun berliur tetiba dgn byk. Dia raba puting di dada. Rasa mcm kena letrik. Sedap tetiba. Seblm ni tak pernah camtu. Bini dia pon dah menopause. Dulu sejak muda smpai ke tua tak pernah projek dgn bini dia main puting. Naper tetiba sekrg rasa nikmat bila sentuh sket? Raba bonjolan briefs kuning. Btg dia size normal ja..dlm 5 inci lbh sket tapi telor dia mmg landut dan besar hampir sepenumbuk. Bila pancut mmg berdas telor dia kuarkan air. Bonjolan suar dalam basah. Tgn melekit sket dgn mazi. Dato Razali terkejut. Takkan aku syok tgk Aziz sampai kuar mazi? Bingung lagi. Then dia raba bontot dia yg bulat dan padat yg dipelok underwear ketat. Raba2 buat lobang jantan dia terkemut2 dan tetiba rasa sedap dan gatal. Seolah minta digaru2. Geleng2 kepala. Dah tk betul agaknya aku ni. Asyik kerja2 seharian tambah balik umah nampak muka menantu yg dia benci gila. Tu yg jadi camni kot..teka Dato Razali tanpa tahu hal sebnrnya. So dia ambil keptsan utk pergi bercuti jauh dari hiruk pikuk kota dan kesibukan businessnya. Nnti dia gtau Nina dan bini dia. Pakai baju dan pelikat. Basuh tgn kesan mazi dan masuk tido. Dlm tido termimpi2 Aziz separuh bogel kai speedo puteh susu glossy di atas katilnya, di kolam renang dan di pelbagai lokasi rumah mewah tu. Berpeloh2 org tua tu sampai terjaga byk kali dr lena. Esoknya aku g keje cam besa tapi pagi tu aku sempat lagi titik MJ dlm kopi utk pak mertua aku sebelum kuar g keje. Masa lunch aku lepak dgn Azmi bincang plan MJ kami. Aku rasa plan MJ tu menjadila Mi..hepi n excited ja aku. Azmi sengih. Hah pe lagi ko tunggu...sembelihla...untung sabut dapat aku kongsi kenduri cam Murad tu haha gelak besar Azmi. Mmg aku nak ajar org tua tu..dah dekat dua minggu dah ni aku tahan sabar...dah baper byk botol MJ habes. Tnggu peluang jer ni. Habes lnch time kami masok ofis cam besa. Duduk jer kat meja Nina dtg n gtau next week papa dan mama dia plan nak gi cuti2 di dusun di kampong. Kami dua laki bini diajak join sekali. Aik? Sejak bila pak mertua aku baek ati ajak aku join dia nyer family xtvt? Di kampong lak tu...bukan dekat. Mau 3 ke 5 jam travel. Tetiba aku dapat idea. Idea jahat nak kerjakan Dato Razali di dusun tapi aku kena pastikan aku berdua jer di situ dgn dia. Pas Nina masok ofis dia aku mesej Azmi di FB minta opinion dan idea bernas dia. Dia suka giler dgn idea aku. Aku tanya camna nak buat so aku dpt peluang berdua dgn papa Nina. Azmi ckp yg tu takyah risau. Biar dia yg uruskan. Aku sengih. Orait. Aku mmg cayakan Azmi. So far mmg dia tk kecewakan aku. Malam tu aku balik umah excited ja. Spt biasa ptg tu aku taruk MJ dlm kopi. Dh jadi rutin. Kulit Dato Razali habes merah2 bila nampak aku seolah2 bernafsu sgt. Hampir kol 12 malam. Nina dah tido. Mama lak dok pack2 brg nak bawa ke dusun. Aku masok dapor nak carik biskot kering buat kunyah sbl baca paper pagi td. Tetiba aku nampak satu lampu dari 5 lampu tepi kolam renang nyala buat suasana kolam suram dan samar2. Aku nampak pak mertua aku berjln masuk ke kwsan kolam. Kai swimming bikini kaler kelabu. Tetiba mata aku merayap menilai segenap tubuh badan dia. Sejak terlibat plan MJ ni mata aku first time bebetol mejilat seluruh tubuh pak mertua aku. Ketinggian lebih 5 inci dari aku. Kulit kuning langsat tegap tapi tak berotot cam aku. Perot dah boncit sket. Tetek merah tersembul. Hmm cam tetek Murad jer. Kesan MJ ke? Bontot bulat lebar dan melentik sempurna. Mcm dua bulan memgambang penuh dua butir. Btg aku tetiba keras. Indah dipelok bikini kelabu sekejapnya. Mata beralih ke celah peha. Terbeliak aku tgk. Baru mlm ni aku notice betapa besarnya kantong pak mertua aku tapi aku cam dpt agak telo jantan dia jer yg lbh besar tapi btg dia cam kecik jer. 5 inci plg besar kot. Takleh lwn aku. Sejak urot dah naik 8 inci Azmi nyer keje. Bergoyang2 bontot dan kantong pak mertua aku jalan ke kolam. Peha dan lengan dia mmg tegap terbentuk. Time muda dulu mesti aktif gak workout org tua ni. Sampai tepi kolam terus dia terjun. MJ membara membkr nafsu dan tbh bdn Dato Razali so dia fikir dgn berenang dpt coolkan bara tu. Setan berbisik ditelinga aku. Senyum setan. Tetiba dtg idea nak tambah getaran MJ dlm darah org tua sombong tu. Aku naik ke bilik tido. Nina nyenyak. Ambil speedo puteh glossy dan ketat dan kecil tu. Sarung di bawah pelikat dan terus ke kolam. Dato Razali sdg swim tak sedar aku dah diri tepi kolam bawah payung. Tanggal t shirt dan pelikat. Berdiri megah n macho dlm speedo puteh glossy ketat aku. Kecil. Bwh pusat tayang bulu pubik aku trim kemas. Ketat memelok bonjol celah peha dan bontot mantap aku. Perhati pak mertua aku berenang. Sampai tepi kolam dia timbul dari kolam betul2 celah kangkang aku. Aku berdiri tangan di pinggang tersenyum menggoda. Dato Razali dongak kepala dan mata terus tepat ke bonjolan speedo aku yg makin membesar. Kenyit mata. Muka merah padam. Hot lak aku tgk muka pak mertua aku yg merah padam dgn rambot basah, mulot ternganga dan mata tak lepas dari bonjolan puteh glossy. Hati makin berdebar2 dipum darah bercampur MJ. Nafsu membakar buat dia makin keliru. Aziz berdiri di tepi kolam berspeedo puteh glossy ketat sebijik cam dlm mimpi dia tiap malam sejak dia minum MJ tanpa sedari. Sorang pa...tegur aku senyum manis menggoda. Belum sempat jawab aku dah terjun dlm kolam. Btg Dato Razali mengeras tetiba. Air jernih terbit dari kepala kote. Lubang jubo mula terkemot2 gatal dan tetek merah mula sengal bila tengok menantu dia dgn gagah berenang. Bentuk tubuh Aziz yg berlekuk dan berketol dgn otot makin buat dia hilang arah. Last2 kuar dari kolam dan tergesa2 ke bilik tido. Aku tgk dari dlm kolam pak mertua aku tergesa2. Bergegar bergoyang jubo bulat berisi dlm bikini kelabu. Ko tunggu jer minggu depan tua kutuk. Aku ajar ko cukop2 dendam ati aku. Dua hari sebelum bertolak ke dusun Azmi masih takde gtau aku plan dia. Risau. Nina dan mama dia lak dah tak henti cakap pasal buah2an di dusun tu. Tah ape2 da. Nampak sgt tk pernah g dusun hehe. Aku org kampong so dusun tu takde pe lah. Dah selalu sgt. Tetiba sehari sebelum bertolak Nina gtau tak dpt g sekali dusun. Ada masalah filing di ofis. Dia g lewat sehari. Mama dia lak tak kasi Nina drive sorang so nak temankan. Pak mertua aku dah panik. Takkan nak berdua jer dgn aku? Dato Razali bersungguh nak batalkan trip tu tapi Nina dan mama bertegas nak gi gak. Bukan aper pun kata mama...lewat sehari jer. Sehari tu yg aku perlukan utk ajar suami kuang hajar dia tu cukop2. Last2 pak mertua aku akur. Semua hepi terutama sekali aku hehe. Ni mesti keje Azmi kaco file keje Nina sampai kena redo. Aku sms: thnx bro. Anytime bro reply dia. Ko ajar dato tu cukop2....tawan dia habes2 haha. Sengih. Esoknya dah siap2 packing brg. Aku kai short jeans ketat dan tank top hitam ketat. Dalam sarong 2xist biru strip puteh. Tolong2 angkat brg. Pak mertua aku dah berpeloh2 tgk aku. Btg pon dah terpacak. Mak mertua aku kasi kopi satu flask. Of coz aku tarok MJ. Bertolak pagi dgn BMW hitam menjalar. Dia yg drive. Aku dok tepi. Diam seribu bahasa tapi aku tgk bonjolan suar slack pak mertua aku besar dan ada tompok basah. Mazi. Aku cuba sembang2 kosong. Dia jawab tapi nafas cam sesak sgt. Bau badan jantan aku bertindak balas dgn MJ buat dia makin gelisah. Sepjg pejalanan tu aku asyik hulur kopi kat dia...lagi kuat kesan MJ. Aku nak di dusun nnti dia ranum betul utk aku ratah. Ada sekali tu masa hulur kopi jari aku tersentuh jari dia. Terus tersentak cam kena letrik. Kopi tumpah sket ke peha. Sorry pa...Jiz lapkan kata aku. Aku ambil tisu dan lap peha slowly. Terangkat pinggul dia hehe. Cepat2 dia tolak tgn aku...takpe Jiz sket jer. Balas pak mertua aku terketar2. Hilang sdh ego dan angkoh dlm suara dia yg seblm ni penuh sinis. Berjam travel last2 tiba di sebuah kampong. Dusun jauh ke dlm hutan pokok2 hijau dan kn naik bukit. BMW sah2 tk lepas masok. Aku dan Dato Razali angkat brg2 naik bukit ke dusun. Tak byk pon. Brg mkn minum dan pakaian je. Brg2 dusun semua dia dah upah org kampong dekat situ tlg sediakan di dusun tu. Aku ikot dia dari belakang naik bukit tu. Jubo padat melentik kejap dipelok seat suar. Kiri kanan kiri kanan bergoyang bontot tebal tu naik bukit. Mulot aku dah kecur dgn liur. Cuaca sejuk dan mendung. Aku tgk langit di antara celah hijau pokok. Cam nk hujan. Mata beralih semula ke pak mertua aku. Tertancap pada badan dia yg tebal dan tegap. Turun ke jubo dia yg padat bulat terbentuk dalam suar. Jilat bibir. Hari ni ko akan jadi milik aku Razali...bisik nafsu setan aku. Berpeloh2 sampai ke pondok atas bukit tu. Kecil dan usang tapi utuh, bersih dan terjaga. Mesti pak mertua aku upah org jaga. Dia tak byk cakap. Letak brg semua dlm pondok. Pastu kami salin pakaian nak menebas kata Dato’ Razali. Mcmla org kampong cam aku ni tak tau. Aku tanggal baju dan suar depan dia selamba jer sampai tinggal underwear ketat. Pak mertua aku yg sedang salin baju terhenti dan mata terpaku renung aku. Aku jeling dan senyum sinis. Dato’ Razali kai suar dalam puteh jarang. Aku nampak tompok mazi di bonjolan celah peha. Dia cepat2 tutup dgn tgn tapi too late hehe. Telan liur org tua tu buat aku gelak dlm hati. Siap salin kami turun ke tanah dari pondok tu. Papa nak gi tebas2 semak kat lereng tu Jiz kata Dato Razali malu2. Tak tgk muka aku pon terus ambil sabit dan turun dr pondok. Aku sengih. Nak lari dr aku? Dlm mimpi! Ambil cangkul dan ikot dia. Aku saja g nyangkol dekat dia. Kasi dia nmpk body aku dan bau peloh aku lagi. MJ bertindak ganas lg dgn peloh. Dato Razali makin pening dan mamai bila menantu dia dekat dgn dia dan berpeloh2 byk sbl cangkol semak samun. Bau jantan menusuk hidung dan perisai iman dia. Tarikan terhdp Aziz makin kuat. Dlm kete td suar dlm dia dah banjir dgn mazi. Melekit. Btg keras dan somehow jubo dia rasa basah gak. Mana taknya habes satu flask kopi MJ dia tegok haha. Aziz tk minum setitik pon. Guruh berdentum makin rancak. Langit dicelah daun2 hijau makin gelap. Tetiba hujan mula turun. Renyai2 pastu makin lebat. Lari ke pondok. Jauh gak pondok tu dari tempat nebas. Sampai ke dalam pondok habes basah lencun aku dan dia. Muka dia makin merah padam menahan nafsu. Duduk di lantai kayu pondok. Hujan makin menggila. Sejuk. Aku saja lepak sebelah Dato’ Razali. Campuran bau badan aku yg basah dan peluh buat dia makin hilang kawalan sepenuhnya. Mata bergenang renung aku. Time to attack! Aku bangun tetiba. Salin baju pa. Basah ni. Sejuk...kata aku. Ada ampaian di atas kepala kami. Pak mertua aku hanya angguk kepala. Lidah dah kelu ditambat nafsu MJ. Tanggal baju dan suar basah. Bersuar dalam jer. Btg aku dah keras cam besi. Btg 8 inci. Dah tmbh pjg dan besar sejak Azmi urot dgn pakarnya. Mazi mula terbit dari lobang kencing aku. Sangkot baju dan suar basah di ampaian atas kepala. Bila berdiri tu bonjolan besar aku dekat sgt dgn muka pak mertua aku yg sdg duduk di bawah ampaian. Bau jantan celah kangkang aku kuat dan jadi penambat nafsu dia. Nafas pak mertua aku makin kencang. Aku saja dekatkan lagi bonjolan suar dalam aku yg basah ke muka dia. Mata dia beralih2 dari bonjolan ke mata aku yg merenung dia dgn tajam. Akal dia makin hilang berganti nafsu. Slowly aku letak tangan aku ke belakang kepala dia dan slowly tolak sampai muka dia bertemu dgn bonjolan jantan aku. Terus dia tarik nafas dalam menghirup bau jantan yg selama ni dia cuba tahan. Akhirnya dapat juga. Bau yg dihirup buat MJ terus serang pertahanan kewarasan. Makin lost lebih jauh dlm nafsu songsang. Dia gesel2 muka, hidung, dan mulot ke bonjolan. Mazi aku mula bolos terbit dari fabrik suar dalam aku. Jilat pa air Jiz tu..bisik aku perlahan dan tegas nak bangkitkan suasana penuh nafsu time hujan2 ni. Jelir lidah dan jilat air jernih yg tak pernah dia rasa sebelum ni. Masin dan jantan tapi Mj dah wired otak dia sampai air tu jadi nikmat sgt. Terus jilat dan telan air mazi aku dgn lahap. Jilat2 seluruh bonjolan aku sampai basah suar dalam aku. Dah few minutes camtu aku tolak kepala dia. Tanggal baju dan suar pa arah aku. Dato Razali bangun dan londeh baju dan suar basah ke lantai kayu. Tinggal underwear puteh jarang yg ketat. Bonjolan dia pun dah membengkak dan basah. Bila dah separuh bogel aku tarik rambut dia ke bonjolan aku semula. Berdesit sakit kena tarik rambut but ada aku peduli? Aku tarik btg aku kuar di sisi underwear. Kepala kote dah merah menyala. Urat2 timbul di btg. Isap...kata aku. Terbeliak pak mertua aku tengok btg 8 inci aku. Besar dan segem. Dia cam teragak2 sebab tak pernah isap. ISAP! jerkah aku buat dia terkejut dan terus buka mulot dan telan btg aku. Fuhhh sedap...suam2 time sejuk ni. Lagi best dari mulot anak dia. Terus mouth fuck mulot org tua tu. Emmmmm ummmmm....gomel dia btg besar terpacak dlm mulot. Mata berair renung aku. Hot giler tgk muka berjambang pak mertua aku melekat dicelah kangkang aku dgn kote aku kat dlm mulot dia yg suam dan panas tu. Dpt rasa lidah dia main2 kat bawah pala konek aku..dem...heaven siot. Tgn aku gentel2 tetek merah dia buat dia makin mengeluh2 ke nikmatan. Hujan makin lebat takde tanda nak reda. Few minutes dia isap kote aku. Boleh tahan utk jantan str8 yg tk pernah nyonyot konek. Rasa nak terpancut aku cabut kote aku dr mulot dia. PLOP!. Meleleh liur bertali2 ke jambang. Misai berselepet dgn liur gak. Aku tolak tubuh tegap dia ke dinding kayu pondok. Nafas masing2 kencang dilanda nafsu setan. Dia patuh tersandar ke dinding kayu sbl lidah jilat2 bibir bernafsu. Aku tunduk dan berdiri atas lutut di celah kangkang dia. Tangan tegap aku tolak dua peha tegap pak mertua sampai terbuka luas. Mata aku tak lepas renung tajam dan ganas ke mata org tua yg sebelum MJ sangat benci aku. Mata dia kuyu dan badan rasa gatal dan panas diserang nafsu. Dendam dan sakit hati buat aku tekad nak ajar sial kutuk ni cukop2. Tangan kiri aku usap2 bonjolan puteh. Bonjolan yg besar sebab telor dia besar. Btg kecil jer. Ahhhh...keluhan kecil lepas dari mulot dia bila aku usap bonjolan. Tgn kanan aku main2 puting tetek merah dari kiri ke kanan bergilir2. Ennnnnn...ahhh..Jiz....sedapnya...papa...eeiiiii....belum sempat dia habes cakap aku cubit tetek dia dgn kuku buat dia terpekik kecil cam betina. Rangsangan tetek dan bonjolan buat dia makin lemas. Mata terpejam celik kuyu. Tangan dah usap2 dan berpaut ke lengan tegap aku. Lidah jilat2 misai lebat dan bibir. Pastu jari aku mula masuk ke sisi suar dalam puteh. Cari lobang burit pak mertua aku. Jolok2 then jumpa. Tekan2...hmm kenyal tapi cam basah. Cam pussy Murad malam tu. Badan dia terhenjut2 cam kena letrik bila aku main lobang nikmat dia. Aku tau cara nak handle lobang dara hehe. Usik2...tekan2...ketuk2 pintu lobang. Memula dia kepit rapat tapi lelama aku usap2 dan jolok2 dgn jari lobang makin terbuka. Peha makin kangkang luas. Palagi terus jolok jari masuk...pushhhhh...arggghhh Jiz sakit..erang pak mertua aku. Dia cuba tahan dgn tgn tapi aku tepis kuat. TAHAN! PAPA ANAK JANTAN KAN! tengking aku saja nak psiko dia. Berkerut muka dia tahan serangan jari aku. Masuk sikit2 sampai terus terbenam jari tengah aku. Korek2. Suam dan basah puki dia. Tak perlu lube. MJ dah pastikan dinding jubo dia kuarkan lube natural sejak hari pertama dia minum kopi MJ tu. Aku mula finger fux. In out in out aku sorong jari aku. Memula dia mengerang sakit pastu lelama...ahhhh...Jiz....emmmm..auwwww.w...pe tu Jiz.....AWWWWW...makin kuat jeritan nikmat dia bila aku tekan dan korek biji prostate dia haha. Hot aku tengok org tua berumur ni terpekik terlolong dikawal nafsu setan. Tgn dia mula raba2 dada dia sendiri sambil gentel2 tetek merah berisi. Hmm slowly org tua ni jadi jalang songsang haha gelak aku. Puas finger fux aku rasa time utk aku rogol lobang puki dia dah tiba. Ultimate act utk pastikan dia tunduk dgn aku selamanya. Aku perlu basahkan judo dia dgn benih jantan aku. Cabut jari aku slowly dari ruang suam sempit. Pak mertua aku kemut jubo dia seolah2 tak nak lepaskan. Fuuhh..kuat gila kemutan. Kemut btg aku mesti power ni. Last2...PLUP tercabut gak dari lobang tu...ennhhh...erang dia sambil mata kuyu renung aku seolah merayu nak jari aku lagi korek puki dia. Dun worry BITCH...ko akan meraung jap lagi haha. Aku londeh suar dalam ketat aku. Btg 8 inci aku melantun2 sembur mazi aku yg terkumpul byk. Dato Razali jilat2 bibir tgk btg segem aku. Aku tak nak londeh suar dalam dia. Nak liwat dia berunderwear camtu. Aku ambil posisi bersedia nak fux pak mertua aku utk pstikan dia tunduk dgn aku terus. Dara lagi org tua ni. Sah2 sakit ditunjah btg besar aku. Mesti meronta so aku guna peha kukuh aku dan tekan peha tebal dia sampai terkangkang makin luas. Peha aku kunci peha dia. Btg aku tujah ke sisi suar dalam dia. Selak sisi dan tolak btg aku masuk ke celah bontot berisi. Tekan2 ke lurah dalam berbulu dan jumpa lobang nikmat tadi. Aku tekan2 btg aku slowly. Basah dan lembap puki jantan. Muka dia berkerut2 sikit tahan pedih kepala konek aku cuba terjah masuk ke dalam badan dia. Jiz...nak buat pe tu....auhh..auchhhh..Jiz...besar btg tu..sakit Jiz...erang dia tapi aku dah tak peduli. Tekan lagi dan pusshhhhh kepala konek aku terbenam dlm lobang nikmat. Terbeliak mata pak mertua aku dan ARGGGHHHHHH...JIZ....SAKIT SAKIT...TAK MAU...JIZ..TARIK KUAR...tapi aku terus tekan...btg aku benam ke dalam badan jantan sial di depan aku ni. Peha2 dia terketar dan dan kaki tendang2 cuba lepaskan diri tapi aku tekan dgn peha aku kukuh. Prot buncit dia bergegar. Tgn dia cuba tolak aku tapi aku genggam ke dua belah dan tolak ke atas kepala dia. Terperangkap dan terkunci sambil btg aku terus menerus mengular masuk ke dlm jubo dia. Pak mertua aku terbeliak dan meleleh air mata kesakitan btg jantan besar masuk ke dalam lurah yang tak pernah dimasuki benda sebesar tu. Kepala geleng2 menahan sakit sambil merayu dan mengerang minta dilepaskan tapi tgn dan kaki dia aku kunci kukuh so dia hanya dapat terkangkang menerima dendam aku. Last2 tu kote aku terbenam penuh ke dalam bontot berisi. Badan dia berpeluh2 dan terketar diliwat pertama kali. Tgn masih aku genggam di atas kepala dia. Badan dia tersandar di dinding pondok sambil terkangkang dgn btg aku terpacak penuh dalam jubo. Badan aku peloh2 gak menahan rontaan tubuh tegap dan tebal di depan aku ni. Biar btg aku terbenam dlm jubo. Kepala konek aku dapat rasa menekan biji kelentiti jantan. Lelama rontaan makin kurang. Nafas makin kencang bernafsu semula. Tgn dan peha mengangkang dah makin relax. Dah tak menjerit merayu minta dilepaskan tapi mula mengerang perlahan2. Hehe...thanxs MJ. Ko buat keje aku nak tawan jantan haram ni mudah. Hentak2 pinggul aku ke depan. Btg aku serentak hentak biji kelentit kat dalam tu. Ohhhh.....Jiz....Ahhhhh...pe tu Jiz...kat dalam...Oh Wow.....wow...pe tu ennnn ohhhhh...Jiz buat aper kat papa ni...aku hentak lagi dan tekan dan tahan dan....eeeiiiiiii...eee......suara garau org tua tu bertukar jadi suara betina. Mata kuyu. Rasa sakit hilang dan rasa nikmat yang tak pernah dia rasa mula menjalar ke seluruh tubuh bermula dari dalam jubo dia. Rasa cam dicucuk jarum. MJ mula tingkatkan rasa nikmat sampai pak mertua aku mengeliat menggelupur mcm cacing ke panasan sbl megerang2. Kali ni erangan penuh erotis...Ahhhhhh Jiz...nikmat Jiz...sedapnya...ooohh...Jiz...Tgk dia camtu aku lepaskan tgn dia. Jatuh ke lantai cam anak patung. Palagi aku terus ratah korban aku di depan mata. Tarik btg aku sampai kepala kote aku jer terbenam disepit cincin jubo jantan dan tekan semula masuk ke dalam bleshhhhhhhh sampai habes. AHHHHHHHHHH....JIZ........OH GOD JIZ.....NIKMAT2 SEDAP2....pak mertua aku mula meracau. Aku sengih iblis. Gotcha bitch! Aku terus sorong masuk dan kuar btg aku dalam lobang nikmat tu bersilih ganti. Jari aku gentel, picit dan ramas tetek berisi. Ramas2 bonjolan dia gak. Basah dgn mazi yang meleleh cam sungai. Tgn dia genggam lengan tegap aku menahan hentakan jantan aku. Kepala toleh kiri kanan dgn mata terpejam celik dilambung nafsu. Kaki dan peha terketar2 tiap kali aku hentak. LILIT KAKI KO KAT PINGGAN AKU SUNDAL! arah aku. Terketar2 dia ikot arahan aku sambil btg terus serang puki. Aku tarik dia bangun sampai berdepan dgn aku. Tgn dia berpaut ke bahu aku. Btg masih jolok in out dlm burit dia.Tgn tegap aku tahan belakang tegap dia. Dlm posisi tu muka dia hampir bertentang muka aku. Aku renung dia dgn penuh dendam dan benci. Papa benci Jiz lagi Pa? Masih rasa Jiz tak layak duduk di rumah mewah tu dgn anak papa? tanya aku. Tiap kali aku tanya aku hentak kote aku ke biji kelentit dia. AU AU AUH.....ENN ENN ENHHH..tu respon dia tiap kali aku hentak. Bila dia tak jawab sebab asyik layan nikmat konek aku hentak dan tekan btg aku sedalamnya sampai terbeliak biji mata. Ta...tak...Jiz..papa...papa...ennrghh.....papa..dah auhh......hmm eiiii...aduh sedapnya...auuuu..wow...ohhhh....dah..tak benci Jiz...ohhh..papa sayangkan Jiz..Papa milik ahhhhhh nikmatnya....papa milik Jiz....tersekat2 dan perlahan suara Dato’ Razali menjawab. Sayangkan aku? Milik aku? Yess...plan aku berjaya! Thanks Azmi dan MJ. Aku terus attack puting tetek merah kiri dan kanan. Geget, isap, dan sedut sambil btg aku makin rancak tutuh lobang ketat. Dato’ Razali meraung2 dan mengerang diserang tetek dan lobang dia. Dia berpaut ke tubuh aku mcm anak patung yg boleh dipergunakan semahunya. Kaki dia melilit ke pingggang aku. Kepala dia dah redah dibahu tegap aku sambil mulut isap2 bahu aku. Mulot aku lak non stop lanyak dada tegap dan berisi. Btg aku masih rancak jolok lobang dia yg makin licin dan suam. Dekat 15 min aku ratah pak mertua aku tetiba..Jiz....ahhhh..Jiz papa nak...unnnnhhhh papa nak pancut Jiz...tolong papa...ennnn....Jiz.....Dgr je rayuan tu aku terus hentak makin laju dan..JIZ.....I AM CUMING JIZ.......AHHHHHHH.......EEIIIIIII.......SPROT SPROT SPROT.....dan aku hentak kote aku sedalam2 dan bersemburan mani puteh dalam suar dalam puteh. Banyak giler org tua tu pancut. Berdas2 sampai lencun perut aku dgn mani dia. Habes pancut dia kelelahan tak bermaya berpaut ke tubuh aku tapi aku belum selesai. Aku tolak tubuh tegap dia sampai berbaring ke lantai pondok dan terus power fuck semahu hati aku. Dia yg kelelahan hanya mampu menerima serangan padu aku. Aku terus lanyak dan bantai tubuh jantan tu sampai bergerak2 tubuh layu dia cam anak patung buruk atas lantai pondok tu. 15 min kemudian aku dah rasa air aku sampai ke kepala. Tiba masa aku breed jalang tua ni so lepas ni dia tak kaco aku lagi. Bahkan dia akan tunduk dgn aku. Aku rebahkan tubuh aku atas tubuh pak mertua aku dan power fux makin laju dan hentak makin kuat. AH AH AH AH JIZ...AH AH AH....AUHHH EENNHH JIZ JIZ JIZ JIZ......tu jer yg dia mampu bunyi bila aku makin menggila. Aku geget telinga dia, tgn aku tekan tgn dia kiri kanan depang dan dua kaki dia terangkat tinggi atas bahu aku. FUCK FUCK FUCK JOLOL JOLOK JOLOK....IN OUT IN OUT IN OUT dan ..ARGGGHHHHHHHHHH.......FUCK FUCK raung aku dalam hujan dan dentuman guruh dan kilat dan terus sembur benih suam aku dalam rahim pak mertua aku....DERGH DERGH DERGH DERGH......banyak dan pekat benih jantan mengalir dan disembur dalam badan Dato’ Razali. Pak mertua aku hanya mampu terpejam2 dan mengerang menerima benih jantan dalam tubuh dia. Habes pancut aku cabot btg aku kuar. PLOP. Kaki dia aku lepaskan pup..terhempas ke lantai. Fuhhh...best dan puas giler. Dgn Nina pun tak camni. Rogol papa dia lagi nikmat rupanya haha. Aku sandar ke dinding pondok post orgasm. Bogel. Pak mertua aku masih terbaring dilantai pondok bernafas kencang kelelahan selepas sex songsang pertama dlm hidup dia. Suasana sunyi sepi. Dgr bunyi hujan dan guruh saja yg masih menggila. Mani dalam jubo dia mula cepat bertindak dgn MJ. Campuran MJ dan mani aku mula wired akal dia so dia tengok aku lepas ni dah tak sama cam dulu. Dia akan tunduk dgn aku sepenuhnya. Jubo dia rasa gatal bila mani bertindak dgn MJ. Aku nyalakan rokok dan isap sambil layan nikmat lepas rogol jantan. Dato’ Razali toleh lemah tengok aku. Dulu kalau nampak aku merokok sah2 makin hamun aku tapi kali ni tak. Aku saja merokok nak tengok apa dia nak buat. Nak tengok kesan MJ. Dgn masih bersuar dalam puteh yg lencuh dgn mani dan mazi, dia perlahan2 merangkak ke arah aku sebab badan masih lenguh dan sengal diliwat dgn ganas tadi sampai terkangkang-kangkang. Aku toleh renung dia, angkat kening sambil hembus asap rokok ke muka berjambang dia yg basah dgn peloh dan mazi. Campuran bau rokok, nafas aku dan MJ buat pak mertua aku makin lali dan jatoh chenta dgn aku. Tetiba dia masuk celah ketiak aku dan letak pala beruban ke dada aku. Jiz...papa sayang Jiz...rengek dia manja sambil tangan usap2 dada aku dan kemudian tgn bergerak turun ke bawah melurut btg konek aku tanda dia nak lagi. Mulut dia jilat2 dada aku njoy peloh masin jantan yg telah takluki body dan jiwa dia. Setengah jam kemudian, pak mertua aku bogel sepenuhnya menunggang btg aku sambil jubo bulat melentik dia hala ke arah muka aku. Mulot ternganga dgn nafas tercungap-cungap dipukul gelora serakah setan. Tgn dia paut pada peha kukuh aku dan tgn aku kat pinggang tebal dia sambil ikot irama turun naik bontot jantan diiringi suara keluhan dan rengekan jantannya yg makin menjadi2. Nampak jelas di mata aku btg 8 inci aku sliding kuar masuk pussy merah ikot irama jubo bulat. Di luar, hujan dan guruh masih menggila, segila aksi aku dan pak mertua aku melampiaskan nafsu setan songsang. Yes..Dato’ Razali...ko terima dan tunduk pada aku akhirnya...


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol: Ayah 2

Dec 24, 2009

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab... read more

Rogol Ayah 3

Nov 29, 2010

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan... read more

Kisah gelap asrama

Jun 16, 2011

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl... read more

Kisah Gelap Asrama 2

Oct 27, 2011

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr... read more

Kisah Gelap Asrama 3

Feb 06, 2012

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap... read more

Kisah Gelap Asrama 4

Aug 22, 2012

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku... read more

Kisah Gelap Asrama 5

Aug 22, 2012

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

HomeStay

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more



MotelnLori

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more