'HomeStay' - gay sex story @ Menonthenet.com's Gay Erotic Stories

Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Jul 23, 2018 - Home of 21275 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

HomeStay

By MaleFxer

submitted December 31, 2013

Categories: Asian Delights, In Malaysian

Text Size:

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady bf aku, Halim. Keje di company yg sama just jawatan dia lbh tinggi dari aku. Aku keje di company deals import export antarabangsa as IOL (International Officer Liaison) so banyak deal dgn client2 luar negara. Byk contacts la pendek kata. Halim lak second CEO situ. Dah kawen 10 tahun tapi belum ader baby. Dia umo 45. Tua 10 tahun dari aku. Aku dah 5 tahun dgn dia. Oke jer...hepi takde masalah besar pon. Kami kenal secara tak sengaja coz dari luaran dia dan aku mmg penampilan jantan tulen dan str8 so memasing tak tau orientasi sex sebenar. Tapi sejak jumpa di satu kelab ni kami hook berkenalan dan semalam dgn aku dia terus ketagihan belaian jantan. Aku mmg gay sejak sek menengah lagi tapi kata Halim dia baru jer berjinak2 dgn dunia plu ni. Dia bosan sebab takde anak even dah lama kawen. Nak pasang bini satu lagi tak sampai ati so dia cuba2 masuk dunia plu dan terjerat. Halim ni lebih kepada bottom sebab aku mmg power top. Dlm hbgan kami aku yg dominan. Katanya dalam rumahtannga dia dah dominan so dlm hbgan kitaorg dia nak jadi “the woman”. Aku tinggi dari Halim. 175 cm dan Halim 170 cm dgn badan fit (takde muscle cam body builder pun) sedap tapi tak gemuk tak kurus. Rajin gak join aku g gym tapi tak selalu cam aku so badan taklah ketul2. Halim berkulit gelap dan bermisai dgn bibir tebal lunak bt aku suka giler lumat sampai dia lemah dgn aura jantan aku. Ciri lelaki melayu tulen dan aku kulit sawo matang bergoatee tanpa misai.

Cam aku cakap tadi kitaorg kuar lunch sama pas satu meeting ni. Dari pagi aku tgk Halim dah diam dan cuba elak cakap dgn aku. Hati aku pon dah tak sedap. Masa lunch siap order foods and drinks tapi aku tak boleh nak telan sbb tgk bf aku semacam jer. So aku tanya: Lim pesal u diam jer dari pagi tadi? I ada buat salah ape2 ke? Halim angkat muka dan tgk aku sbl senyum lemah. Tarik nafas dalam. Benda yg kuar dari mulot dia buat aku rasa cam kena pukul. Telinga aku sempat tangkap yg bini dia dah pregnant sejak sekian lama kawen dan dia perlu fokus pada marriage dia. So better aku dan dia berpisah sebab dia dah tak nak libatkan diri dlm dunia plu ni lagi. Tu jer yg aku dgr...pastu yg laen2 dia explain aku dah tak dgr. Dah blurr. Keliru. Sakit hati dan mcm2 lagi yg bermain dlm mpala otak dan hati aku. Last2 Halim bangun blah tinggal aku sorang kat dalam restoran mewah tu. Mata berair tapi aku tak boleh menangis. Bukan style aku. Aku gay tapi aku masih anak jantan. Masih ada maruah dan harga diri. Geleng2 kepala. Tampar2 kepala slowly. Kembali ke veranda kondo. Imbasan kejadian noon tadi makin diingat makin buat aku bengkek. Handfon berbunyi. Sms. Bertalu2. Kenalan2 international aku ajak lepak di kelab. Minum2 tapi sygnya aku takde mood mlm ni. Masuk master bedroom. Terbyg Halim selalu serahkan tubuh dan jubo jantan dia utk aku nikmati atas katil tu. Makin sakit hati. Lepas kejadian noon tadi aku sms dan call pun dah dia tak balas. Idak tak sampai few seconds dah berbalas. Sial punya jantan. Takde anak ko cari aku dah bini ko pregnant ko buang aku cam hina sgt aku ni. Baring atas katil. Sape pun blm tau aku broke up dgn Halim. Geng2 plu aku pun blm tau. Mls nak kecoh2 cam pumpuan riuh sekampung. Tetiba aku rasa cam tak nak g keje buat sementara waktu. Takde mood dan mls nak tgk muka Halim. Sah2 keje satu company lambat laun mesti terserempak tambah lagi kalau ader meeting. So aku cadang nak gi cuti. Aku called Ms. Cheng kerani yg jaga cuti kitaorg. Close gak dgn dia. Cakap aku nak gi bercuti seminggu so minta dia luluskan dan soh Fikri ganti keje aku jap. Ms. Cheng cakap oke jer. Tak byk soal terus soh aku apply online. Nnti dia luluskan. Thanks Cheng. I owe u one. I’ll bring back big souvenir for u kata aku. Gelak besar dia. Mulut gurau hati aku Tuhan yg tau.

Esoknya aku bangun lewat. Subuh mmg jrg2. Setan jer aku ni kan. Pas freshkan diri aku surf net cari tempat best nak gi tenangkan fikiran. Selalu bercuti aku g dgn Halim or kawan2 tapi kali ni aku perlu sendiri. Takde lak tempat best2 nak g lapangkan fikiran. Last2 aku call kwn tempat keje lama aku, Malik, before aku keje kat company baru ni. Dia cakap kat ujung kota ada satu tempat best. Calming dan sesuai utk tenangkan fikiran tapi takdela taraf hotel 4 stars. Bnyak jer tapi mmg selesa. Dekat dengan sungai yg bersih. Tak cam sungai di town ni. Hmmm cam menarik. Boleh gak ni try. Tak jauh pun. Dlm 2 ke 3 jam jer drive. Pe2 office emergency mudah jer aku pecut balik. Dia tanya aku apsal tetiba nak gi bercuti. Aku malas nak citer. Saja jer Lik...lama dah tak gi cuti aku ni. Jadi cam robot dah asyik keje3...haha gelak aku. Malik pun tak tanya banyak terus oke jer dan kasi lokasi dan contact yg dia rasa paling best di situ. Letak jer fon aku terus call tempat tu. Mesra ja brader yg jawab tu. Macho lak tu suara kah3...sempat lagi menggatal dlm heartbroken aku ni. Ada byk kosong katanya. Nak dtg hari ni pun boleh mesra jer pelawa brader tu. Bukan musim cuti tapi masih meriah dgn aktiviti org kampung tu. Aku ni born and bred org kota. Tak pernah lagi gi kampong2 ni so curious gak nak tau pe yg org2 kampong tu buat. So aku pun tempah ler satu ni utk seminggu. Murah jer. Semalam RM 150. Cam RM 1.50 jerlah bagi aku ni. Siap book tu aku terus pack barang2. Tak byk pun. Baju suar dan toiletries. Laptop and portable wireless tak lupa. Mana tau ada emel urgent dari office ke. Pastu terus turun kondo drive Honda aku ke hujung kota ikot direction yg Malik kasi tadi. Jalan pun kebetulan tak jam. Fuh lega. Sambil drive sambil layan perasaan terluka. Pasang lagu Fuck U (Cello). Fuck U Halim! Dalam 3 jam lebih sket kete aku masok satu kawasan kampong ni. Terkesima jap aku. Betoller cam Malik cakap. Lawa giler. Bersih lak tu. Nampak org2 kampong sibuk dgn aktiviti diaorg. Aku perlahan kete cari tempat park. Cari yg ujung sekali. Dekat dgn sungai dan terpisah sket dari yg lain. Saja nak privacy. Dpt parking terus aku turun, ambil beg aku dan g cari pemilik nak check-in. Ada akak sorang ni middle age lepak kat meja kayu. Pemilik kot. Senyum tengok aku. Tau kot aku org kota dgn dressing aku yg berjeans ketat dan t shirt body hugging aku. Nak dik? Tanya dia. Ha ah kak. Ada kosong? Saja jer aku tanya walhal tau jer kosong byk. Ada dik banyak. Nak yg mana satu tanya dia. Aku tunjuk yg hujung sekali. Yg tu kosong kak? Dia toleh tengok yg aku tunjuk tu. Boleh dik tapi yg tu mewah sket. Harga mahal sket dari yg lain. Aku cakap tak kisah lah janji selesa. Lepas check in aku siap bayar utk seminggu. Suka jer akak tu dpt duit kan. Pastu dia explain kat aku aktiviti kat situ. Aktiviti kampung..banyak ler. Nak citer balik pon aku bukan tau pun hehe. Dia cakap suami dia nelayan. Kalau tak jala ikan di sungai dia ada kat muara baiki bot. Kalau aku berminat nak join pegi je kat situ kata akak tu sambil juih kan mulut ke arah sungai. Dia lak kalau tak jaga reception tu dia selalu proses ikan masin. Nak tengok dtglah pelawa akak tu mesra. Aku senyum dan cakap thanks. Nak unpack brg dulu. Ambil kunci pastu terus ke . Hmm boleh tahan. Sofa dan katil mewah dan selesa. Air cond pun sampai ruang tamu dan setiap bilik ada. 4 bilik semua dan agak luas rumah tu, Dapur pun lengkap dan bersih. Aku unpack barang pastu salin baju. Kai short ketat biru dan sleeveless shirt hitam. Saja tayang body mantop kat org2 kampung tu haha. Siap unpack aku duduk kat sofa. TV pun ada. DVD player pun ada. Astro pun ada. Tapi aku tak nak layan TV. Nak buat apa ye? Teringat akak tu cakap aktiviti di sungai. G situ jelah. Apa rupa nelayan menjala pun tak tau haha. Selalu tgk di TV jer. Townies sgt aku ni.

Kuar jer dari aku terus jalan ke sungai. Fresh udara kampong ni. Dari jauh aku tengok sungai pun bersih. Air biru kehijauan lumut. Terjaga dan terpelihara. Takde la org2 kampong ni buang sampah sarap dlm sungai kot. Sampai jer kat tanah lapang tebing sungai tu aku tgk ada ler dua tiga org kampong kat situ. Yg pumpuan mak cik2 tu sibuk jemur keringkan ikan. Ada yg cam buat keropok jer kat bawah pondok. Kat sungai tak ramai nelayan. Ada dua tiga orang jer. Aku tanya budak laki sdg layan gasing suami Kak Rosna, pemilik aku sewa tu yg mana satu. Budak tu cepat je tunjuk ke hulu sungai. Dari jauh aku nampak kabur2 susuk lelaki sedang tarik bot dari belakang. Aku pun terus hala ke arah tu. Makin dekat aku tengok boleh tahan gak pak cik tu hehe. Badan tegap sasa hasil keje keras org kampong. Takde lar cam aku ni muscle made in gym haha. Sampai dekat aku bagi salam. Pak cik tu terus toleh dan jawab salam aku. Terkejut berok aku seketika. Wajah pak cik tu iras giler cam Halim. Kulit hitam manis. Bentuk badan pun lebih kurang. Ketinggian pon rasanya sama. Bezanya pak cik ni ber misai ber janggot simpang jambang . Halim bermisai jer. Tetiba sakit ati aku kembali. Sial jer. Aku punya lari dari kota nak lapangkan fikiran jauh dari ex sundal aku tu. Sampai ke hujung kota bayangan ko ikot aku Halim. Pe pun aku cecepat geleng kepala nak gain composure. Senyum dan salam pak cik tu. Tegap dan keras salaman dia. Saya Zaki. Sewa umah pak cik kat hujung tu. Dia senyum. Manis senyuman melayu. Suka kot ada org sewa dia. Income masuk. Soleh. Panggil Pak cik Leh sudah. Garau dan dalam suara. Soleh. Sedap nama. Nama kampong tapi sedap. Terus sembang2. Cepat mesra lak dia. Maybe dah biasa dgn visitors dan renters. Sambil sembang tu mata aku jilat habes Pak Cik Leh dari kepala ke kaki. Dah sebiji cam Halim mmglah aku tak lepas pandang. Taste aku tu jantan cenggitu. Selekeh jer aku tgk Pak Cik Leh. Kai t shirt puteh lusuh. Koyak sana sini. Basah memukat tadi kot. Tegap badan dia. Nampak puting coklat melalui baju yg basah. Besar gak tapi tak tersembol cam Halim tapi Halim dulu camtu gak. Sejak couple dgn aku tiap malam aku nyonyot tetek sampai naek kembang tersembol. Bawah dia kai pelikat jer. Lusuh dan rabak gak. Tebal pinggang. Kalau ikot cam Halim mao dalam 34 ke 36. Tebal dan fit. Peha pun tebal tegap. Kain pelikat yg basah melekap ke peha dan bontot dia sampai nampak outline underwear. Sekali dia toleh tarik bot naek ke darat sket mata aku terus tertancap ke jubo Pak Cik Leh. Fuh..part ni mmg Halim kalah. Bulat melentik dan terbentuk. Bontot Halim pon tak bulat dan melentik camni. Ni bontot hasil keje berat org kampong bertahun2 lama. Not made in gym haha. Bontot bulat bersambung dgn peha dan betis yang tebal dan tegap. Fuh perfect 10! Dalam pelikat basah aku dpt lihat dia kai underwear. Bukan branded punya cam aku. Sah2 yg murah nyer. Nampak cam lusuh dan rabak jer. Sambil sembang sambil dia buat keje. Aku lak sambil sembang mata merayap atas bawah segenap tubuh dia. Berurat berulas lengan dia tarik pukat. Tak sedar tetiba btg aku dah mencanak. Dahla kai short ketat. Cepat2 aku duduk kat atas tunggul kayu dan cross both tgn aku ke peha kiri kanan nak hide bonjolan celah kangkang. Makin lama aku renung dia makin bernafsu jadinya. Partly sebab iras Halim. Partly sebab aku mmg taste jantan camtu. Melayu, berkulit hitam manis, wajah keras jantan, dan badan tegap tebal. Suara deep jantan. Prot boncit sket. Facial hair (jambang) tu kira plus ler. Setan bisik2 telinga kiri kanan. Bisik soh aku jerat Pak Cik Leh. Jerat dan ratah cam malam pertama Halim kenal pe tu gaysex. Alang2 dtg why not bawa balik trofi haha. Dlm hati aku rangka plan nak jerat nelayan tough depan mata aku. Aku cucuh rokok dan sedut nyaman. Offer Pak Cik Leh. Terima dgn gembira. Sambil keje sambil rokok sedap katanya yang tertunduk2 lipat pukat utk disimpan. Bontot dia peha dia mmg tegap dan tebal giler. Time tunduk mmg nampak ketara sgt. Mujor tak terpancot aku kat situ gak. Lama gak aku sembang2 dgn dia sampai naik mesra. Siap keje dia minta diri nak balik ke rumah. Nak bersihkan diri. Dah nak masuk Asar katanya. Hmm alim..aku ni setan haha. Solat tu lompang2. Aku pun bangun dan salam dgn tgn tegap tu lagi. Makin membara aku nak bottomkan suami orang kampong ni. Sebelum berlalu aku ajak dia dtg lepak2 kat . Lagipun aku dtg bercuti sorang. InsyaAllah katanya dgn suara jantan dan senyum manis. Kalau nak naik bot tengok kawasan kampong dari sungai esok boleh pak cik bawa katanya. Peluang ni. Aku okekan jer. Malam tu dlm kol 8 lebih aku lepak2 layan Mac Book Air aku kai singlet body shape puteh dgn brieff Exposure kaler biru muda. Aku suka jenama Exposure sebab selasa dan design dia mmg semua hot. Yang aku kai ni made from kain net nipis giler so bentuk bonjol telo dan konek aku mmg obvious. Seat dia pon sculpt melon bulat aku sempurna. Sunyi giler area ni. Tak cam di kota. Di apartment mewah aku kalau lepak dekat balkoni tu mmg dgr bunyi hon jelah sampai lewat pagi. Tak tido org2 kota ni..termasuk aku hehe. Time kapel dgn Halim lagi lah. Dia pun tak igt balik umah. Kuar lewat pagi...last2 terkangkang atas katil aku menadah burit jantan dia utk konek 7 inci aku. Teringat Halim naek benci dan konek aku pun keras tetiba. Melamun tetiba ada org ketuk pintu . Buka dgn selamba. Pak Cik Leh. Ber t-shirt puteh, berkopiah, dan berkain pelikat lusuh kelabu. Aku senyum menggoda tgk org tua tu. Salam. Ada pe pak cik? Masoklah pelawa aku. Pak Cik Leh ternganga tgk aku ber singlet ketat dan bersuar dalam nipis. Pastu terus tersipu2. Kulit gelap pun tetap nampak blushing. Dia mmg org lama. Tak penah tgk jantan berpakaian skimpy camtu. Pumpuan pun. Seumur hidup dia bini dia saja bahan projek dia. Anak pun 10. Nafsu dia kuat tapi bini dah tak larat. Porn pun tak penah tgk. Last time dia projek dgn bini dia berbulan yg lepas. Sekrg ni nafsu mmg tahap gaban. Mata dia merayap menjilat tubuh aku. Dari dada tegap aku ke celah peha aku stop kat bonjolan. Macam terpukau sebab kali pertama la tgk katakan. Aku berdehem dan tersenyum manis dgn confident. Satu ciri aku yg buat jantan dan pumpuan selalu kalah dan tunduk dgn aku. Aku mmg jenis confident habis dgn body dan attitude aku. Soleh tersentak. Hmmm good sign ni...boleh cucuk jarum. Aku tgk dia terpegun tgk aku kai camtu terus aku up godaan aku.Tangan aku terus garu2 dada tegap dan buat2 betulkan bonjolan suar dlm aku. Dia lak berdehem clearkan tekak nak jawab pelawaan aku tadi. Takpela pak cik nak ajak Zaki makan2 kat ujung sungai tu. Ada bakar2 ikan hasil tangkapan siang tadi. Hmmm chance ni nak dekati dia. Aku okekan jer. Masukla dulu kot yer pun pak cik kata aku. Saya nak salin baju jap. Takkan nak kai camni kan kat aku sambil depangkan tangan dan kangkangkan peha aku macho. Gelak jer dia. Dia pun masuk sambil mata tertancap ke bentuk tubuh gym aku dari belakang dan of coz bontot mantop aku. Terus duduk di sofa. Aku masuk master bedroom dan salin kai jeans short dan tank top kuning. Siap jer kami terus kuar jalan ke ujung sungai. Angin kuat giler malam tu. Siap berkilat petir lagi. Nak ujan ke? Angin kuat takkan ujan kot..tapi petir dah mula nampak. Dalam berjalan tu sembang2 tapi tetiba angin kuat bertiup sampai terungai dan terlondeh kain pelikat Pak Cik Leh. Habes nampak bottom mantop. Mujor dia kai underwear tapi lusuh, loose dan rabak sgt aku nengok. Tak show off bentuk bontot dan peha dia yg tegap tebal tu. Dia terkejut dan cepat2 betulkan kain. Aku lak serentak terlepas cakap...tegap peha pak cik. Too late nak tarik balik. Pak Cik Leh pun terkedu jap dgn komen aku. Tak penah org puji dia camtu. Bini dia pun tak. Kembang mekar hati dia. Nak cover dia pun citer dulu masa sekolah dia atlit. Mcm2 sukan dia join tapi study tak bagus so pas SPM sampai sekrg mukat ikan dan bina perahu jela kejenya. Tu jer bakat yg ada katanya lagi. Aku tgk respond dia bagus dan tak marah terus aku pun main game aku. Bagi aku jantan ni sama jer cam pumpuan kalau nak jerat. Ayat2 sampai lembut pastu NGAP hehe. Palagi terus puji2 body dia power lah. Power apa Zaki..pak cik ni dah tua....dah dekat lewat 40-an dah. Eh kalau dah lewat 40-an masih mantap macam ni kira powerla kan....jerat aku. Ketawa besar dia...makin mekar kembang hati kena puji camtu. Sampai kat ujung sungai tu ada lagi guest lain yg join tapi semua tak menarik. Laki ada pumpuan ada tapi bukan taste aku. Semua kumpul bawah satu pondok kecil ni sambil bakar ikan elak dari angin. Pak Cik Leh labuh melon bulat kental atas satu tunggul kayu. Aku pun ikot duduk sebelah dia...rapat. Tgn tegap aku bergesel dgn tgn berulas dia. Suam dan letrik rasa mengalir dlm badan ke terus ke btg. Mujur kai underwear idak mau jelas bonjol short aku. Pak Cik Leh biarkan jer. Bagi dia laki dgn laki besaler apa yg nak dihairan kan bersentuhan. Bukan haram pun. Dia tak tau aku ni dah berair konek dan mulot nak ratah dia. Best gak BBQ ikan sungai fresh. Lama2 sembang makin mesra aku dgn dia. Mcm2 topik kuar. Sedar2 dah kol 10.45 mlm. Guest laen dh mula gerak balik masing2. Jauh dari aku sbb akunyer kan terasing. Yg paling mahal la katakan hehe. Pak Cik Leh kemas2 pondok tu. Aku pun tolongla tunjuk rajin nak memikatla katakan. Siap simpan dan kemas semua alatan BBQ tu kami jalan sama balik. Umah dia jauh diujung dkt tmpt aku park kete. Jumpa aku dulu. Angin masih kuat tapi takla sekuat tadi. Sampai kat depan aku aku ajak dia singgah dulu lepak2 minum kopi. Kopi bujang jelah pak cik kata aku buat lawak. Tu jer yg pandai bancuh. Gelak jer dia. Takpela dah lewat ni katanya menolak lembut pelawaan aku. Hmmm takleh jadi. Aku jenis tak putus asa. Cuba lagi. Aku pujuk lagi. Jomla pak cik..saya sorang ni..bosan pulak. Awal lagi...kalau di kota ni kol 11 cam kol 8 jer...aku buat suara sedih. Pak Cik Leh fikir2. Bini dan anak2 pun dah tido ni. Balik pun bukan bini layan. Esok turun sungai ke tak belum tentu dgn angin kuat camni. Last2 dia akur dan ikot aku masok. Yesss...berjaya pujukan setan aku haha. Masok jer dlm umah aku soh dia duduk kat sofa panjang. On TV. Jap pak cik saya g panaskan air. Buat kopi. Sedap sejuk2 pekena kopi panas. Minum kopi pak cik? Dia iyakan jer. Aku gi dapur serba lengkap dan didihkan air. Pastu masuk bilik tanggalkan short aku. Bersuar dalam Exposure biru muda tadi. Tank top aku salin kai singlet puteh Body Shape. Kuar dari bilik terus ke ruang tamu. Pak Cik Leh terbeliak mata. Mulot terbuka sket. Naper cik? Tak selesa ke saya kai cmni? Pura2 aku tanya sambil tayang body gagah aku dgn machonya. Dia tahu ttg aurat sesama lelaki tapi nak tegur dah tetamu. Eh eh tak tak takpe...pak cik tak kisah..jawab dia tergagap2. Aku terus lepak ke sofa bujang. Kaki kangkang luas dan tangan dua2 aku alas kelapa dari belakang tayang ketiak berbulu nipis dan bonjolan celah peha aku. Saja nak tgk reaksi dia. Mata dia curi2 jeling celah kangkang aku dan segenap tubuh aku sambil layan TV. Ingat aku tak nampak ke haha. Aku saja nak cucuk jarum setan songsang. Dari rekasi masa kat pintu tadi ke jelingan dia aku rasa malam ni gak aku dapat ngap pak cik ni. Soleh confuse. Dia org kampong so tak penah tgk jantan pakai expose camni..apatah lagi pumpuan. Seumur idup dia dgn bini dia jer. Porn pun tak penah tgk. Aku sembang2 buka topik tunggu air masak. Tadi sepetang ke malam ber BBQ aku dah mesra sembang dgn dia. Cepat mesra kami so good sign. Lgpun mmg keje aku deal dgn org...PR dgn client international so mudah jer nak mesra dgn stranger dlm masa singkat. Cari ruang utk masok dan hit the jackpot. Tu moto career aku dan tak penah hampakan aku. So now masa aku hit the spot dgn soalan personal. Maaflah pak cik saya tanya ni...saya tengok pakaian pak cik luar dalam lusuh sangat...tambah2 yg dalam...bila kali terakhir pak cik beli yg baru? Merah padam kulit gelap Soleh. Ni mesti Zaki nampak masa terlondeh tadi...walhal aku dari petang tadi dah dok zoom body dan clothing dia. Pak cik org susah Zaki...duit hasil ikan hari2 cukup makan pakai dan sekolah anak bini jer...lagipun pak cik nelayan jer..pakaian tu tak penting sangat...kata dia dgn suara jantan dan senyum. Sweet dan buat konek aku bergerak2. Bila bonjolan aku gerak2 mata Soleh pun makin kerap terjeling2 haha. Tunggu babe..ko akan rasa gak bonjolan aku ni...secara rela or paksa. Tetiba dpt idea. Saya ada bawa underwear dan singlet lebih. Jap saya g tengok. Kalau ada pak cik boleh try kot muat. Soleh baru nak buka mulot membantah tapi aku cecepat bangun masuk bilik tak mo plan aku terganggu. Rasanya aku ada terbawa briefs dgn singlet Halim dulu. Uniform dia masa dtg ke apartment aku. Habit so tak sedar terpack sekali. Pagi tadi masa unpack cam ader dlm beg baju. Selongkar2. Yep. Ada. Suar dalam mini bikini puteh susu jarang yg kecil saiz L dan singlet sama warna dan saiz. Kalau betul dugaan aku saiz Halim sama dgn Soleh mesti muat ni. Aku capai dan kuar ke ruang tamu. Pak cik cuba pakai ni. Elok lagi. Hulur underwear dan singlet. Soleh teragak2..ambillah pak cik. Saya ikhlas ni...pujuk aku. Last2 dia capai. Pak cik g try kat dalam bilik tu. Saya g bancuh kopi jap. Soleh membantah. Takyahlah kopi2 Zaki....kang terlewat. Esok pak cik nak turun sungai. Ala pak cik saya dah masak ari tu. Lagipun cam nak ribut ni...angin kuat...boleh ke turun sungai pak cik...celah aku menjerat. Soleh tersengih mengalah dan bangun masuk ke bilik. Aku cecepat ke dapur, kuarkan teko dan bancuh kopi panas. Bersandar ke kabinet. Camna nak mellow kan org tua tu yer...belek2 aku dalam hati sambil genggam penumbuk dan slowly tumbuk2 kabinet. By tonite aku mesti makan dia...aku selalu dpt apa yg aku nak. Plus dia ingatkan aku pada Halim buat hati aku bara. Mata aku tetiba jatuh ke deretan tin beer kegemaran aku. Setan bisik ke telinga. Masukkan beer dlm kopi kasi dia loose so mudah heret ke lembah songsang. Perfect! Naperla tak terfikir. Nila cara aku runtuhkan tembok keraguan Halim malam pertama aku ajak dia sex songsang. Buka beer dan tuang dlam teko...excited. 3 tin beer. Cukup utk mabukkan Soleh yg tak penah sentuh minuman memabukkan. Bawa ke ruang tamu. Soleh masih dlm bilik try pakaian dalam aku bagi tadi. Ketat giler suar dalam dan singlet tu. Memeluk tubuh kejap. Rasa tak selesa. Singlet puteh melekap di tubuh dia dedahkan bentuk dada dan tubuh yg sasa tebal. Perot boncit sekt buat dia tambah menguirkan. Mini bikini puteh kecil tu fit cantek tapi dia rimas sebab tak biasa. Suar dlm dia harga Rm 10 dapat 3 helai. Pakai dua hari dah longgar dan koyak sana sini. Briefs ni kainnya lembut mcm sutera...sejuk konek, telo, dan melon dia yg bulat membukit tu. Pastu kai sampai bawah pusat. Singlet atas pusat. Camna tu? Underwear dia selalu pakai tarik sampai atas pusat. Seat lak cengkam bontot dia sampai dua2 belah dipeluk cam bola bentuk bulat. Bulat dan besar tak muat cekup satu tapak tangan. Celah peha tercekop membukit bonjolan konek dan telo dia yg berat dan gayut. Tengok dlm cermin. Even tak selesa Soleh tak nafikan rasa seksi. Lawa tubuh dia atas bawah kai undergarment mahal camtu. Posing2 depan cermin. Ni kali pertama dia tengok diri sendiri dlm cermin kai camtu. Lepas letak kopi di atas meja depan sofa di ruang tamu aku saja pulas tombol pintu bilik persalinan Soleh. Hmmm tak kunci. Terus pulas tombol dan buka pintu...fuhh...terus mata aku dijamu dgn view heaven punya. Soleh depan cermin kai singlet dan mini bikini puteh Halim yg kecil ketat memeluk tubuh. Muat underwear dan singlet tu pak cik...aku pura2 tanya serentak dgn menolak daun pintu. Eh...melatah Soleh dan melompat terkejot sambil tgn dua2 belah terus cover bonjolan puteh celah peha dia. Malu kai camtu dilihat aku. Seumur idup tak penah dia bogel or separuh bogel depan sesape. Dgn bini pun selalu projek cover dgn selimut. Tengok org tua gorjes tu tersipu2 buat aku makin membara nak ratah dia. Naper pak cik? Alah takde ape lah nak dimalukan....sama2 jantan ni...saya pun kai suar dlm dgn singlet gak ni...helah aku gelak2. Lagipun padan suar dlm dan singlet tu dgn pak cik...fit cantek. Lawa body pak cik..saja aku puji2. Lepas terkejut jap Soleh tersipu2 dipuji. Tgn masih cover bonjolan telo dgn konek. Tgk Soleh masih terdiam tersipu2 aku masuk ke bilik dan tarik tgn dia yg cover bonjolan. Jom saya dah bancuh kopi panas. Sedap minum malam2 ribut ni. Soleh ikot jer...tanpa terfikir dia masih kai underwear dan singlet. Disofa aku duduk bertentang dgn dia. Tuangkan kopi campur booze utk dia dgn aku. Minum pak cik..pelawa aku ramah sambil mata aku tak lepas menjilat tubuh Soleh atas ke bawah. Makin berani. Soleh yg masih janggal kai camtu capai cawan kopi dan minum. Yess...berjaya! Aku pura2 minum. On TV sambil layan TV aku buka topik sembang2 kasi dia loose dan tak rasa janggal. Bila dia tak nampak aku tuang kopi aku dlm bakul sampah tepi sofa. Cawan dia lak aku terus refill hehe...kasi dia makin loose dan relax so aku mudah cucuk jarum. Jam makin lewat. Kopi makin bertambah. Dengar dari sungai sampan2 berlaga ditiup angin. Aku makin rancak sembang dgn Soleh. Mcm2 topik dari career aku dan dia, life dan mcm2 lagi. Dia lak dah lama2 selesa dan tak janggal berunderwear dan singlet puteh tu depan aku. Peha tegap tebal berbulu kangkang luas nampak bonjol tergantung. Tgn tegap dan tebal lak depang letak atas kepala sofa. Mata aku makin ganas jilat tubuh badan dia. Konek aku yg keras sejak tadi makin tegang. Mesti kesan kopi mixed booze tu sampai dia dah selesa camtu. Mata aku zoom ke celah peha di bawah bonjolan telor gayut dia. Lubang pussy jantan Soleh. Target aku. Soleh pun sama…dia tk sedar kopi panas tu campor dgn beer. Byk minum sampai dia rasa pening2 lalat dan loose sgt. Badan rasa suam2 even kat luar angin menggila dan hujan renyai. Mata dia lak curi2 jilat tubuh aku tambah2 kat celah kangkang aku. Dia rasa cam bonjolan suar dalam tu makin besar dan kembang tapi mngkin imiginasi dia jer.

TV citer tak best. Drama melayu pe tah. Dah bertahun2 aku tak layan drama jiwang melayu. Lagipun bukan tengok sgt pun. Last2 byk2 sembang aku ambil risk tanya hal peribadi dia. Pintu utk aku buka citer sex utk naikkan nafsu dia. Lgpun aku tengok dia dah mellow dan relaks telan kopi beer tu punya banyak. Ramai anak pak cik...mesti hebat pak cik diranjangkan. Terus aku pacak ke topik ranjang. Soleh tersengih2. Mesti puas mak cik dgn pak cik tiap malam..saja jerat aku. Soleh garu dagu. Takdela Zaki...tu dulu. Dah lama mak cik ko tu tak layan pak cik. Dah letih...tua dah katanya. Down jer suara Soleh. Hati aku kembang. Dah lama tak layan means lama tak sex ler. Air banyak takong dlm telo org tua ni. Peluang. Hit the spot. Ooo ye ke…baper lama dah mak cik tak layan pak cik…saja jer aku korek makin dalam isu rumahtangga Soleh. Malu2 dia tapi dah terlanjur buka topik. Hmmm setahun lebih dah Zaki…mcm2 alasan…banyak keje…letih la siang ikan dgn jaga …melayan anak2 la. Pak cik pon tak boleh nak paksa. Soleh helah nafas berat dan bila buka topik tu tetiba dia teringat time tgh hot dgn bini dia dulu dan nafsu mula bangkit. Aku tengok dia telan liur dan nafas cam makin berat. Bonjolan dia cam gerak2 sket dlm underwear mini puteh tu. Good signs. Aku expert bab2 ni. Gila setahun lebih tak have sex camna dia leh survive? Aku dgn Halim dulu selang semalam pun dah gian nak rodok puki jantan dia. Habes tu kalau Soleh stim camna..? tanya aku tapi aku dah tak nak panggil dia pak cik. Seni menundukkan jantan yg lebih tua. Memula panggil ikot pangkat pastu slowly panggil nama ja so dia slowly tahu sapa yg dominan. Dia lak dah lali dgn booze cam tak kesah aku panggil nama dia instead of pak cik. Emmm tak buat apa pun… pancot dalam tido ja Zaki…dlm mimpi….balas dia sambil tgn curi2 betolkan kantong suar dalam tapi aku nmpk. Siap ada tompok kecil mazi dah. Mmg horny gila org tua ni. Aku terkejot gak dgn jawapan dia. Pancot dlm mimpi? Kuno giler. Mau mental aku camtu. Siasat lagi. Soleh tak pernah lancap sambil tengok citer lucah? Dia tersengih…tak penah pun..tak penah amalkan sejak berkawen dgn mak cik. Gilos! Mesti horny tahap dewa dia ni. Setahun tak sex..lancap dan tgk porn pun tak penah. Ni buat keje aku nak ngap dia lebih mudah. Aku bangun ambil laptop aku dari meja makan. Letak atas meja kopi depan Soleh. Capai remote TV. Switch off citer drama tahpepe tu. Labuhkan bontot sebelah Soleh. Peha tegap aku gesel dgn peha utuh dia. Peha sawo matang gesel peha gelap berbulu. Yummy. Dia gerak sket bila terasa suam peha jantan Zaki gesel dgn dia nyer peha. Campuran booze buat dia rasa letrik sket. Nafsu cam terlonjak sket bila bersentuh peha pastu konek dia pun lonjak sket serentak mazi muntah sket lagi. Dia sendiri tak sedar bonjolan puteh dah basah lekit air jernih. Soleh pejam celik mata dan geleng2 pala sket. Apa kena dgn aku ni…tu peha jantan lah..takkan naik nafsu kot..bingung Soleh dlm hati. Emmm…nak watpe ni Zaki..tanya Soleh clearkan tekak yg kering. Dia bukannya tech savvy sgt. Handphone Nokia buruk tu pun sepupu seblh umah yg ajar guna. Tu pun takat sms dan call jer. Nak ajak Soleh nengok movie…pasni baru balik yer..pujuk dan goda aku jerat jantan kampong sebelah aku ke lembah homo songsang. Oooo citer apa tu Zaki..tanya dia dgn innocentnya. Citer best punya…pasni mesti Soleh ketagih nak tgk lagi hehe…senyum setan. Aku makin panas. Horny dgn jantan innocent sebelah aku ni. Cam nak terkam time tu gak tapi aku tk nk rosakkan plan aku. On laptop. Laptop aku ada satu section koleksi porn. Gudang. Byk tk byk tu fikir sendirila kan babe. Campur2…gay..bi..str8 pun ader… umpan bila aku nak bengkokkan jantan str8 kah3. Dulu rajin gak buat keje gila ni. Pas kapel dgn Halim aku stop. Mlm ni mlm aku mula jadi jahat balik haha. Aku buka satu playlist dlm player. Playlist yg aku susun baek punya…memula citer lucah str8…pastu citer lucah bi..last sekali gaysex punya. Tak penah gagal taktik aku ni. Soleh terpegun dan terbeliak nengok citer lucah. Mulot ternganga. Mata tak berkedip renung skrin laptop. Btg dia automatik naek mencanak tolak underwear puteh kecil tu sampai jadi cam khemah. Badan dia naek hot…kesan citer lucah dan arak dlm kopi. Puting tetek coklat dua puloh sen rasa sengal. Jantung dia kencang. Camni rupanya citer lucah. Dari sekolah menengah dia selalu dgr kawan2 citer tapi tak penah tgk. Laptop pun tak mampu beli. Mazi makin deras mengalir kuar dari btg kote Soleh. Btg aku pun dah keras cam besi. Air pun dah kuar byk. Sengih jahat tgk reaksi Soleh. Umpan dah mengena. Memula dia terdiam tgk citer lucah str8 tapi bila satu scene ni dua jantan hentam sorang betina sambil sesama cium Soleh mula rasa semcm. Otak dia mula rewired. Tak penah dia byg jantan boleh romen dgn jantan…tapi btg dia tetap keras berair. Bila smpai scene gaysex dia dah sesak nafas. Kepala konek dia merah menyala menolak suar dlm puteh mini sampai khemah makin besar. Jantan black rogol jantan puteh dgn ganas sampai meraung2 sedap campor sakit. Tgn dia mula garu2 dada tegap. Aku kat seblah cam dah tak wujud. Bunyi nafas turun naik dia kuat bercampor bunyi angin kencang diluar pukul sampan dan air sungai. Nafas aku lak dari tadi mmg dah sesak. Tgn aku lak slowly usap2 peha bulu dia yg tebal tu. Satu body dia cam tersentak sket kena letrik bila aku usap tapi takde tanda membantah sebab asyik gila layan porn bawah pengaruh arak. Scene tukar lagi. Dua jantan black romen2 sambil cium2 khusyuk dan maen2 puting tetek. Aku copy. Jari2 aku jetik puting tetek kiri Soleh yg tersembul kat singlet ketat. Huhhh..desah Soleh pendek. Nafas makin sesak. Takde bantahan. Tunduk dan isap puting tetek dari atas singlet tu. Ohhh Zaki….hela nafas berat Soleh sambil sebut nama aku. Lama dia tak dapat layanan camni. Sentuhan pertama mulut ke ke tetek dia rasa cam rahmat sgt setelah sekian lama diabai bini. Dia abaikan keperluan nafsu jantan dia sampai tak sedar horny dia dah tahap kritikal. Geget puting..tarik2 dgn gigi sampai basah lencun singlet. Owwwhh Zaki…erang dia. Alih ke puting tetek kanan sambil tgn aku terus usap2 peha…pastu rayap ke perot tegap boncit. Raba2…terus turun ramas2 bonjolan konek dan telo. Soleh makin tenggelam. Mata pejam celik. Pejam tiap kali aku geget tetek..dan buka sambung terus tgk aksi jantan black dah mula isap2 konek. Kote dia membesar mengeras dlm ramasan tapak tgn aku. Puas lanyak dada bidang dia aku attack bibir dia. Bibir tebal lunak. Aku rasa cam sdg romen dgn Halim. Aku kejekan jantan seiras Halim ni cukop2 malam ni biar dia tahu dunia gaysex homo tu camna. Mata dia pejam. Seksi siot tgk muka jantan melayu keras bermisai janggut camtu. Mata dia terpejam dan bibir terbuka sket. Sedap jari2 aku gentel tetek dia. Geseran jari dgn fabrik singlet tu buat badan dia terangkat2. Bini dia tak penah sentoh puting tetek jantan dia. Ni kali pertama. Tak sangka nikmat yg amat. Aku attack bibir dia. Lembut lunak. Bibir bau jantan campor bau rokok gulung tembakau. Memula dia tak nak. Toleh muka ke tepi tapi aku nekad. Alang2 menyeluk perkasam kan. Aku ikot kepala dia dan dgn rakus lekapkan bibir aku ke bibir dia. EMMMMMMMmmmm erang Soleh tapi aku terus kiss dgn ganas. Jari2 terus gentel tetek dan serentak tu aku guide body org tua tu dgn body aku sampai dia terbaring atas sofa pjg tu ditindih tubuh tegap aku. Sebab khayal dgn arak tembok pertahanan Soleh jadi lemah giler sampai mudah jer jantan asing guna cam puppet. Aku terus cium ganas bibir tebal. Lidah aku jalar ke dlm mulot dia paksa dia buka mulot terima lidah dan liur aku. Tak nak buka memula tapi gabungan arak, gentelan puting dan tekanan lidah aku yg tak putus2 last2 dia mengalah dan balas ciuman aku. Lembut dan memalu memula pastu mula cium aku balik dgn rakus. Bunyi keluhan emmmmm ahhhhhhh yeahhhhhhh aku dgn Soleh berbalam2 dgn bunyi angin bertiup kuat di luar dan bunyi erangan dan keluhan gay porn stars dari TV. Aku dah tak tahan. Nak rasmi tubuh dara org tua ni. Soleh yg asyik dicium, digentel dan dikutil tetek dan sesekali aku jilat dan sedut telinga dia mengerang2 kenikmatan dgn mata terpejam. Dia dh peduli dan sedar apa yg terjadi pada dia. Nafsu yg dia tahan selama ni melimpah ruah di malam jahanam ni sampai dia dah tak peduli jantan ke betina yg sdg romen tubuh badan dia. Dalam dia asyik dia menikmati serangan aku dipoint2 nikmat tubuh dia Soleh patuh dan akur bila aku angkat kedua kaki dia dan letak dibahu tegap aku. Peha berbulu dia aku kangkangkan luas. Terus cium bibir dan attack telinga tapi both tangan aku dah pindah ke bontot tebal dan bulat Soleh. Cekup dgn tapak tgn dan ramas. Ennnnhhhh ahhhhhh….PAP PAP PAP PAP aku tampar manja…auhhhhhh Zaki…jangan….rayu dia tapi ada aku peduli? Slowly tangan aku londehkan underwear mini puteh dari gunungan bontot org tua tu. Susah gak sebab ketat dan sendat memelok bottom dia. Aku londeh sket sampai ke paras telor dia yg tergantung besar dan gayut dgn mani jantan yg lama tersimpan tak terlampias. Londeh cukop2 utk aku access lobang puki jantan Soleh yg ketat. Pasti ketat sebab lobang yg dara kan. Ludah ke middle finger tgn kanan. Rayap ke celah bontot. Korek2 celah isi tebal slowly cari target. Kena slow layan anak dara ni haha. Tgn kiri capai ke bawah sofa ambil lube. Lube special aku dapat masa business trip ke Afrika. Blh guna utk jantan ngan betina. Sekali kena lubang jadi berlendir banyak yg buat male or female pussy ketagih minta kena plow selalu. Takyah letak byk pun gel lube tu. Aku nak guna utk pussy Soleh cam aku guna dgn Halim mlm pertama aku gay kan dia tanpa dia sedari. Aku nak Soleh ketagih dan tunduk melutut dgn aku. Jari berludah tadi korek2 dan jumpa pussy Soleh. Ketat. Like aku tak tahu kan. Korek…tikam2…jab2….tekan2..undur sket..tekan lagi….Ennnhhhh pe tu Zaki….sakitnya…pedih…auhhhh…..pak cik tak…bantah dan erang Soleh sambil kaki dia bergerak2 cam nak bangun. Aku cecepat cut dia dan tekan body aku lbh berat atas body dia buat peha dia lebih terkangkang luas….Shhhhh…takde pe Leh…sakit sket jer..jap lagi Leh ke syurga…bisik dan bujuk aku smbil teruskan ciuman aku bertukar ludah dgn jantan berumur tu. Jari terus korek2….cari G spot jantan. Tgn kiri lumur lube special ke btg 7 inci aku yg dah keras cam besi yg dah terlepas dari underwear aku. Jari aku cucuk lbh dalam. Aku dah pakar dan tau katner spot nikmat jantan dlm lobang jubo. Tikam…tekan…pusing…last2 aku rasa jari aku sentuh satu biji kenyal ni. Palagi terus tekan2 dgn garu2. Mata Soleh yg terpejam tetiba terbeliak dan EMMMmmmmmmahhhhhhhh pe tu Zaki….sedapnya….ahhhhhh….ennnnnnhh…auh auh auh auh (bunyi dia seiring tikaman jari aku). Aku senyum setan. Mata dia pejam celik tahan nikmat finger fuck aku. Cium aku dgn lbh rakus. Tgn dia berpaut pada bahu aku. Bila dah rasa lobang dia agak loose aku cabut jari slowly dan ganti dgn btg aku. Tekan2 kepala konek aku ke pussy berbulu. Soleh tak sedar jari dah bertukar kote berlube special yg akan songsangkan dia.Tgn aku tarik both tgn dia dan kunci di atas kepala dia. Konek aku maen2 tekan2 kat lubang dia kasi biasa sket. Tekan2 dari slow dan lembut diluar anus dia terus aku tambah momentum tekanan. Nak boloskan pussy dia dgn kepala cock aku. Aku stop cium. Nak dengar erangan jantan kali pertama di fuck dan raut muka dia. Favourite aku. Takde sapa nak dgr dlm angin ribut ni. Tekan kuat. Aduh Zaki…besarnya pe tu,…sakit2….ahhhh aduh3…aku terus tekan dan PLOSH kepala konek aku terbenam dlm pussy tua yg maha ketat dan menyepit. arggghhhhhh sakit Zaki… tak mau…..mata dia kuyu dan mulot terbuka sket dan menjerit2 lemah di bawah pengaruh arak. Kepala geleng2 ketakotan bila rasa ada benda asing menembusi tembok jantan yg tak penah kena sentoh sesape pon. Kaki2 dia meronta cuba tolak aku dan nak lepaskan diri tapi come on…ni Zakila..takde jantan yg aku tindih dpt lepaskan diri dri konek aku ni. Aku tekan peha dia kuat ke dada dia sampai bdn dia cam hampir terlipat dua. Tgn dia meronta2 tapi aku kunci dgn tgn tegap aku kuat. Rontaan dia lemah sebab dah mabuk arak so takde masalah aku nak tawan. Sengih jer aku tgk org tua tu mengelupur di bawah aku dgn kepala btg aku terbenam dlm anus dia. Sekrg ko sakit jap lagi ko merayu nak lagi sundal….perli aku. Soleh terus geleng2 pala ketakutan. Minda dia kabur dan pening dikawal alkohol tapi sakit tetap rasa menyucuk dari dlm jubo. Tak pernah dia rasa sakit camni dlm jubo dia. Tak penah ada org sentuh dia dalam tu. Dada bidang dia turun naek kencang. Hot aku nengok Soleh meronta lemah dlm singlet puteh ketat dan suar dalam separuh terlondeh paras telor tu. Dalam dia meraung2 aku slow tekan btg aku menjalar masuk ke dalam burit jantan dia. ENHHHHhhhhhHHHH Zaki…tolong pak cik… jangan….ahhhhhhhhhh….besarnya….sakit Zaki…tapi aku terus tekan sampai… BLOSH……bulu ari2 aku bertemu pipi jubo dia yg gebu dan hitam berbulu. Nafas kami turun naek. Sorang nafas kencang kesakitan diliwat. Sorang lagi nafas kencang menawan jantan hetero utk dihomokan. Biar btg aku terbenam dalam lubang jubo Soleh. Tunggu rontaan dia stop. Dinding jubo kemut kemut cuba tolak kuar penceroboh pussy jantan yg sebelum mlm ni masih dara dan kejap tapi lagi dia kemut lagi sedap aku rasa lagi dalam aku tolak dan benam konek aku. Ahhhhh sedap giler…suam2…menyepit…ketat cam burit Halim mula2 aku pecahkan dara dia dulu. Bila dia stop meronta dan dah slow down mengerang aku mula gerak2 btg aku kuar masuk kuar masuk lobang bontot sket…sangat minimal gerakan. Aku nak jantan kampong ni suffer dan enjoy pengalaman homosex pertama dia malam ni. Soleh dpt rasa btg aku mula slide sket2 kuar masuk jubo dia. Jgn Zaki…rayu dia lemah. Rontaan dia pon makin lemah seolah tau mmg tak dpt escape dari cengkaman serakah aku. Terus goyang2 pinggul aku tolak kuar masuk btg dlm jubo. Memula perlahan pastu mula pickup momentum laju sket. Ni cara utk aku usap lube tu ke dinding anal Soleh kasik lendir jubo dia kuar. Kasi dia tao nikmat sex sesama jantan. Mata aku tak lepas renung mata Soleh yg merenung aku lemah minta simpati. Aku tak peduli. Dlm beberapa minit aku gerak2 btg aku dlm jubo tu tetiba aku rasa geselan btg dan dinding jubo Soleh makin licin dan mudah. Soleh lak dah stop mengerang sakit dan bunyi desahan ahhhhhhhh perlahan mula kedengaran. Yess…lendir dah kuar ni. Aku tunduk dan attack tetek gebu tegap dia. Geget dan sedut tetak dari atas singlet ketat. Kaki dia aku tolak dan kangkangkan lebih luas. Gempuran momentum btg jantan aku makin rancak….luar dlm luar dlm kuar masok kuar masok anus jantan yg lbh berumor dari aku ni. Erangan Soleh makin kuat, erotis, dan rancak…Ahhh Ahhh Ahhhh..Ennnhh Enhhh Enhhh…Zaki… Zaki…aduh…geli geli…sedap…….auuwwwwhhh…Tadi sakit dan pedih bukan main….hairan Soleh. Naper tetiba selang beberapa minit jadi nikmat dan sedap sampai camni? Bingung pala otak Soleh. Takkan jantan boleh rasa nikmat dari dlm jubo? Lelaki apa aku ni…confuse Soleh tapi tak lama sebab dibawah pengaruh arak dan lendir dlm bontot buat dia hilang kewarasan. Aku terus sedut dan geget tetek dia kiri dan kanan silih ganti. Btg aku gempor makin ganas lobang pussy dia. Ehhhhhhhh EHhhhhh eeeeeeeeee…….rengek dan keluh Soleh sampai tergeleng2 kiri kanan kepala dia laju menahan serangan nikmat iblis yg menjalar dari biji nikmat jantan dia ke segenap tubuh. Kaki dia yg terbuka luas atas bahu aku terangkat2 dari paras lutut ke bawah. Aku lepas tgn dia sebab tau dia dah dikuasai nafsu serakah. Tak mungkin dia lari lagi kan. Terus tgn tegap Soleh berpaut lemah ke bahu aku. Hot giler aku tgk jantan str8 di bawah aku ni. Dgn singlet puteh ketat yg dah basah dikawasan puting dikejakan aku dan underwear mini bikini puteh yg terlondeh paras peha buat btg aku makin mengeras dan hentakan kepala konek merah ke biji kelentit jantan makin kuat disambut erangan dan pekikan kecil lemah Soleh.Esok pagi gerenti jantan ni tak ingat ape yg berlaku mlm ni. Bila kesan arak dah hilang memori aku liwat lubang jubo dia akan kabur tapi yg pasti kesan lube special tu akan buat dia perlukan tikaman konek jantan dlm pussy dia lagi dan lagi. Aku ada few days lagi kat sini so no hal untuk aku patahkan lagi org tua str8 ni dan ajar dia sex sesama jantan lbh byk. Dah dekat setengah jam aku jolok Soleh. Porn kat laptop pun dah habes. Basahkan tapak tgn aku dgn lube tu. Lurot btg 6 inci Soleh yg dari tadi menegang dan basah dgn mazi jernih…byk sampai meleleh ke bulu pubik dia. Soleh yg terpejam celik dan mengerang2 menderam2 menahan jolokan btg dlm jubo dia terus mengeluh ahhhhhhhh…bila tgn aku genggam dan lurot2 btg dia yg tegang. Hot aku tgk mulot berjambang yg mengeloh2 dan merengek2 tu terus aku attack dan cium dgn ganas. Soleh balas ciuman aku… tanpa melawan. Lidah dua jantan bertikaman dan bermain2…sambil tgn aku melurut2 btg dia. Konek aku lak terusan hentak jubo. Gabungan kenikmatan buat Soleh hilang kawalan…ennnnhhhhhh….emmmmmmmmhhhhh…Zaki…Zaki….(dia cuba mengeluh dan menjerit nikmat dlm ciuman)….dan ENNNNNNNNNNNNHHHHHHH…..ARGGGHHHHHH…ZAKI!!!!!..dan CROT CROT CROT CROT CROT PROT PROT PROT PROT………..mani jantan berhamburan kuar dan bersemburan dari lubang kencing Soleh begitu banyak….telor landut dia sebesar buah oren mekar yg selama ni simpan air jantan keje kuat pump susu puteh kuar dari btg dia yg diurot tgn aku. PERGhhhhh…byk giler…puas aku tgk dia pancot. Serentak dia pancot lubang burit dia menyepit ketat konek aku…arhhhhhhhh sedap giler…nikmat…ketat dari lobang Halim. Aku hentak 3 kali sekuat hati aku sampai Soleh menjerit2 sebab dia masih sedang pancot dan ARRRRGGGGGHHHHHHHHHHHH……..aku terus angkat tubuh kekar aku ke atas, tgn sebelah berpaut ke peha utuh Soleh dan sebelah lagi terus picit dan urot mani kuar dari konek Soleh dan berhamburan aku muntahkan DNA puteh aku ke dalam rahim jantan Soleh….byk sampai meleleh kuar ke isi jubo bulat yg terangkat. Berdas2 aku sembur dlm pussy Soleh..sama gak dia berdas hambur dlm tgn aku, perot, muka dan jambang dia. Aku sapu benih puteh dijambang dan misai dia dan jolok masuk ke mulot dia. Automatik dikawal arak dia terus isap dan jilat jari aku dgn lahap dan telan mani dia sendiri. Minit kemudian masing2 dah reda gelora nafsu setan. Aku cabot kote aku yg dah layu sket dari lobang jubo dia. Soleh lak dah terhempas letih atas sofa. Separuh black out dah..tak sedar apa yg berlaku disekeliling dia. Aku g ambil towel dan lap konek aku yg melekit dgn lube, mani dan lendir jubo. Aku bersihkan badan Soleh..lap semua kesan sex songsang tadi dan tarik mini bikini puteh ke atas cover telo, konek dan pussy dia cam takde apa yg berlaku. Biar dia terbaring atas sofa tu. Aku pun dah letih. Masok bedroom nak tido. Angin diluar menderu kencang…sekencang aksi aku meragut dara Soleh yg sebelum malam ni suci terjaga. Esoknya aku terjaga kol 8. Subuh mmg tak la aku ni…mmg tanduk sgt aku ni. Aku tido semalam bersuar dalam jer. Tak larat nak tukar dah. Letih aku ratah Soleh. Bangun dan kuar ke ruang tamu. Soleh pun baru terjaga dgn pening2 kesan arak aku campor dlm kopi dia semalam. Hangus gak Subuh org tua tu yg mmg terjaga solat dia selama ni. Dgn berunderwear dan singlet dia bgn duduk atas sofa. Kepala dlm dua tangan dia. Geleng2 kepala pening. Baru bangun cik…tegur aku. Soleh tersentap terkejut. Dia bingung lagi katne dia sekrg dan apa yg terjadi lepas BBQ semalam semua blur. Eh Zaki…pak cik tido sini ke? Pala pak cik dengung semcm je ni..tah lah naper. Aku sembunyi senyum jahat. Dah ko minum kopi aku campor beer semalam separuh teko mana tak dengung pala…haha. Sampai aku dah ratah lobang burit ko pun dh tak hengat. Semalam lepas kita BBQ pak cik sakit kepala. Singgah sini jap makan panadol saya kasik terus pak cik terlelap atas sofa tu..bohong aku. Soleh terkebil2 cuba proses bohong aku. Tetiba dia baru tersedar dia kai singlet ketat dgn underwear kecil yg ketat jer depan Zaki. Cepat2 dia tutup bonjolan celah peha dgn dua tangan dia. Haha..siol…tak tau ke aku dah conquer tubuh ko tu lebih dari kantung konek dan telo ko tu Soleh. Eh mana baju dan pelikat pak cik? tanya dia panik separuh bogel dlm dia yg ada visitor tu. Ala takyah malu la cik…ada jap saya gi ambil. Kotor sket pak cik tumpah kopi semalam. Pastu pak cik tak ingat ke saya kasi suar dalam dgn singlet tu? Mahal tu cik…sampai tertido kat sofa tu kai tu jer… tipu aku lagi. Soleh senyum kelat. Aku masuk gi ambil pelikat dan baju dia. Cepat2 dia capai. Tengok jam. 8 lbh. Eh masyaAllah dah lewat ni Zaki. Subuh pun dah lepas. Pak cik kena gi tengok sampan. Angin kuat ni tah apa jadi. Sarung kain cepat2 dan salam dgn aku. Aku genggam kuat tgn dia. Dia rasa cam ada letrik mengalir dlm bdn dia. Pelik. Terus gerak kuar..aku jilat bibir tgk bonjolan bentuk bontot dia dari belakang. Slurp….ko pasti akan aku ratah lagi Soleh haha. Lihat bontot bulat Soleh dari belakang dan imbas kejadian semalam buat aku dpt idea. Capai fon dan aku mula dial nombor....


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol: Ayah 2

Dec 24, 2009

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab... read more

Rogol Ayah 3

Nov 29, 2010

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan... read more

Kisah gelap asrama

Jun 16, 2011

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl... read more

Kisah Gelap Asrama 2

Oct 27, 2011

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr... read more

Kisah Gelap Asrama 3

Feb 06, 2012

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap... read more

Kisah Gelap Asrama 4

Aug 22, 2012

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku... read more

Kisah Gelap Asrama 5

Aug 22, 2012

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

MJ2

May 03, 2013

Lepas kejadian mlm kami ratah Murad aku plan berhati2 utk ajar pak mentua aku cam cadangan Azmi. Aku dah perhati rutin seharian Dato Razali so takde masalah nak execute plan jahat aku ni. MJ akan aku titik dalam kopi dia tiap hari. Org tua tu mmg kuat minum kopi. Pagi, petang, malam bantai kopi. Mudah keje aku haha. So tula plan aku. Aku pilih hari utk mulakan rcgan aku secepat mungkin.... read more



MotelnLori

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more