Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Doya Doya Sikti

by Burhancanan


Ýstanbul’da yaöùyorum. Gûzel erkeklere bayùlan bir erkeêim. Erkeklerle yataêa girmek ve onlarla seviömek sanùrùm tarifi imkansùz zevklerden biridir. Eêer erkek erkeêe seks yapmanùn tadùnù almayan varsa bûyûk fùrsat kaçùrmùö demektir. Kadùnlarù da ihmal etmiyorum. Hatta gûnûmûzde kadùnlar erkek erkeêe seks yapan erkeklerle birlikte olmayù tercih eder hale geldiler. Onlarda arayùö içindeler ve kadùn kadùna seksten hoölanùyorlar. Ben yaöadùklarùmdan piöman deêilim. Doêanùn insan vûcuduna kullanmasù için verdiêi zevki tatmanùn køtû bir yanù olmadùêùna inanùyorum. Ben yapmasam doêa beni zorluyor ve bu sevkleri tatmamù istiyor. Kendimi frenlemek istedim. Ama olmadù. Bende bu zevkleri tatmaya devam ediyorum. Fùrsat buldukça 45 yaöùmùn gûzelliklerini yaöùyorum. Dùöarùdan erkek gørûnmeme raêmen içimin bir tarafù hep kadùnsùdùr. Öylesine ki...Yolda yûrûrken yanùmdan geçen erkeklerin teninin kokusundan tahrik olurum. Hele ønûmde yûrûyen dan pantalonlu erkeklerin popolorù beni çok tahrik eder. Bøyle manzaralar karöùsùnda dayanamayùp ønamdeki erkeêi izleyerek yolda 31 çektiêim çok olmuötur. Birde erkeklerin çùplak ayaklarùndaùn tahrik oluyorum. Nedense onlarù yalamak, øpmek istiyorum. Daracùk pantalonun ønûndeki kabarùklùk ise beni çùlgùna çevirir. ERKEÐÝN SÝKÝNÝ AÐZIMA ALIP EMMEYE BAYILIRIM

Erkeêin sikini aêzùma alùp doyasùya øperek emmek, yalamak ve onun aêzùma boöalmasù tarifi imkansùz bir mutluluktur. Tûm bunlarù yaparken gøtûmûn deliêinin ateö gibi yandùêùnù, karùncalandùêùnù ve oraya bir sikin girmesini istediêini sanùrùm her erkek ister. Kùsaca seksi tadùp gøtûmden sikilmeye bayùlùrùm. Bir gûn zTaksim’de yûrûrken ønûmde giden yabancù bir turistin blucininin arka cebinde “I tried it I like it” yazùyordu. Yani “Buradar denedim ve sevdim” diyordu. Yaöùm ilerei dedim. Ama genç yaölarda erkek erkeêe seksi tattùm. Hala da doyamadùm. Bence sekste sùnùr tanùmamak lazùm. Seksin tûm çùlgùnlùklarùnù yapmak lazùm. Benim adùn Burhan Canan, sinemacù Harun’la yaöadùklarùmù biliyorsunuz. Onunla yaptùklarùm ilkti... Harun beni gøtûmden sikerken acù duymuötum. Ama sonralarù acùlarùn yerini zevk aldù. Gøtûmûn her sikiliöinde mutluluktan uçtum.

GÖTTEN SÝKÝLMEYE ALIÞMIÞTIM

17-18 yaölarùnda iken yaöadùêùm bir anùyù sizlerle paylaömak isterim. Harunla yaptùêùm seksten sonra kadùnsù yanùm ortaya çùktù. Harun ortalùktan kaybolunca uzun sûre erkeksiz kaldùm. Ama sikilmeye alùömùötùm. Beni devamlù sikecek bir erkeêe ihtiyacùm vardù. Harun aklùma geldikçe gøtûmûn deliêi karùncalanùyordu. Artùk kendimi erkek fahiöe olarak gørûyordum.Erkekleri tahrik etmek ve onlarù beni sikmeye zorlamak hoöuma gidiyordu. Ailem evde yokken aynada vûcudumu izlerdim. Evde çùplak dolaöùr veya annemin iç çamaöùrlarùnù giyer makyaj yapar kadùn gibi evde dolaöùrdùm Dans eder, kùrùtarak dolaöùr, kadùn taklidi yapar. Sonra aynada seyrettiêim vûcuduma bakùp 31 çekerdim. Bu arada bulduêum heröeyi gøtûme sokup çùkarùr sikildiêimi dûöûnûrdûm. Tatmin olduktan sonra her seferinde kendime bir daha yapmayacaêùm diye søzler verirdim. Ama kadùn gibi olmaktan bir tûrlû vazgeçemezdim. Seksin kølesi oluyordum.

KADIN GÝBÝ GÝYÝNMEYE BAÞLADIM

Önce vûcudumdaki kùllarù almaya baöladùm. Kadùn iç çamaöùrù maêazalarùna gidip olmayan kùz arkadaöùma hediye alùyormuöum gibi iç çamaöùrlarù almaya baöladùm. Bir sûre sonra kendimi Beyoêlu’nun Tarlabaöù bølgesinde ara sokaklarda travestilere giyim, kuöam, ayakkabù satan maêazalarda buldum. Oradan aldùêùm kùyafetler artùk vûcuduma uygundu. Topuklu ayakkabùlar ise tam istediêim gibiydi. Bu tutkumu internete taöùdùm. Çùplak erkekler, gay ve travesti sitelerine girdim. Chat yapmaya baöladùm. Ancak bøylesine iliökilerden korkuyordum. Konuömalarù bi noktaya kadar getirip sonra kapatùyordum. Erkekleri çùlgùna çevirecek sohbetler yapùyordum. Öyleki bir iki sohbetten sonra hemen beni sikmek için randevu istiyorlardù. Bundan bûyûk zevk alùyordum. Ama kendimden ve yaptùklarùmdan utanùyor tanùmadùklarùmla birlikte olmaktan korkuyordum. Ya bela olursa... Beni siken ya døverse yada ne bilim çok acùrsa iliöki sùrasùnda ters biröey olursa diye korkuyordum. Uzun sûredir chatleötiêim bi kiöi vardù ve buluömak istiyodu. Ankara’dan Ýstanbul’a geldiêini søylûyor ve bulaömamùzù istiyordu. Sohbetimizde sikinin 18-19 arasù diyodu buda ilgimi çekiyordu. Yaklaöùk mailler atarak 3 ay chatleötik. Ýstemezsem bir öey yapmayacaêêùnù søylûyordu. Dimdik kalkmùö sikinin resimlerini ve kendi çùplak resimlerini gønderiyordu. Benim kaprislerim karöùsùnda oldukça sabùrlùydù. Eninde sonunda beni sikmeyi kafasùna koyduêu belliydi. Bende istiyordum. Hele o sikini resimlerini gørûnce periöen olmuötum. Ama korkuyordum. Çok sabùrlùydù bana yumuöak davranùyordu. Bir hafta sonu Ýstanbul’da olacaêùnù søyledi. Telefonumu istedi.veya sen gizli numaradan ara diyerek telefonunu verdi. Çok tahrik olmuötum. Dayanamayùp aradùm. Konuömaya baöladùk 3 gûn Ýstanbul’da olacaêùnù, otelde kalacaêùnù søyledi. Birlikte olursak yapacaklarùnù anlatmaya baöladù. Gidersem aêzùma vermek istediêini søyledi. Buluötuêumuzda bir öey yapmazsak baöka birini bulmak zorunda kalacaêùnù søyledi. Uzun sûre konuötuk, Konuöurken tahrik olmuö ve karöùlùklù 31 çekmiötik. Ertesi gûn aramak için søzleötik.

KADIN ELBÝSELERÝ GÝYDÝM GÝTTÝM

Ertesi gûn Ýstanbul’daydù. Buluömamùz için yalvarùyordu. “Peki” diyerek evden çùktùm. Ýçime kadùn iç çamaöùrù, kûlotlu çorap giydim. Yolda yeniden aradù. Gelmem için tekrar yalvarùyordu. Artùk ip kopmuötu. Otelin adresini aldùm ve otele gittim. Otelin kapùsùnda bir kez daha dûöûnerek. Sadece son kez yapmak ûzere kendime søz verdim. Bu son olacaktù ve artùk erkek olup kadùnlara ilgi duyacaktùm. Odasùnùn kapùsùnù çalarken kalbim heyecandan yerinden fùrlayacak gibi atùyordu. Kapù açùldù ve karöùmda bornozla o gûne kadar gørmediêim yakùöùklùlùkta bir erkek çùktù. O an içimin erdiêini hissettim. Gûldû selamlaötùk içeri girdim. Kûçûkçe bir odaydù. Yataêùn køöesine oturdum. O da koltuêa oturdu. Resimlerinden daha gûzeldi. Beni beêendiêini beklediêimden daha öeker olduêumu filan søyledi. Bende titrek seslerle ona cevap veriyodum. “Heyecanlùsùn galiba” diyerek içki verdi. Konuömaya baöladùk. Havadan sudan konuötuk konuötukça ve içtikçe heyecanùmù atmaya baöladùm. Konuöurken birden “Gelelim sadede...” diyerek... “Vûcudumu gørmek ister misin?” dedi. Þaökùnlùkla “Bilmem...” dedim “O zaman sen soyun ben seni gøreyim” dedi. Ona da “Hayùr” dedi. “Peki” diyerek “Yanùna gelip oturayùm bari” dedi. Ses çùkarmayùnca yanùma geldi ve oturdu. “Sen istemiyosun ama... Niye bir araya geldiêimizi ikimizde Biliyoruz. O yûzden ben açùyorum. Ýlgini çekiceêine eminim” dedi.

YÜZÜME BOÞALDI

Bornozunu sùyùrarak dimdik haldeki sikini ortaya çùkardù. Muhteöemdi. Heyecandùn bayùlacak gibiydim. Vûcudu gûzel olduêu kadar siki kocaman ve çok gûzeldi. Ýlk defa bøylesine gûzel bir sik gørûyordum. Gøzlerimi dikmiö dimdik sikine bakùyordum. Ayaêa ktalktù ve bornozunu tatamen çùkardù. Biçimli vûcudu, yuvarlak kalçalarù ile harike bir erkekti. Aklùma yùllar ønce beni evire çevire siken døkûntû sinemacù Harun geldi. Ona kendimi verirken ziyan olduêumnu dûöûndûm. Ayaêa kalkarak ønûmde durdu. Dimdik siki aêzùmùn hizasùnda duruyordu. “Haydi baöla bakalùm Çok vakit kaybettik. Daha gece uzun” dedi Bir eliyle sikini tutup ønûmde sallamaya baöladù. Baöùmù kaldùrùp gøzlerine baktùm. Kùvùlcùmlar çakùyordu. Artùk dayanamùyordum. Öne doêru yavaöça hamle yapùp sikinin ucunu aêzùma aldùm. O saçlarùmdan tutup sikini aêzùma sokuverdi. Gûlerek “Hayùrlù uêurlu olsun sonunda sikimi aêzùna aldùn” dedi. Ateö gibi yanan sikini emiyordum. Dilimi kùlcal damarlarùnùn ûzerinde gezdirmeye baöladùm. Emr7dikçe emiyordum. Muhteöem bir zevkti. Bøyle gûzel bir siki aêzùma aldùêùm için içimi mutluluklar sarùyordu. Heyecandan ølûyordum. Aylardùr hayalini kurduêum o gûzel sik aêzùmùn içendeydi. Arada bir “Taöaklarùmi da yala yavrum” diyerek saçlarùmdan tutup sikini aêzùmdan çùkararak dudaklarùmù taöaklarùna bastùrùyordu. Sonra “Tekrar yala yavrum” diyerek sikinin kafasùnù aêzùma bastùrùyordu. Bir sûre sikini taöaklarùnù yaladùm durdum. Sikini aêzùma dibine kadar bastùrùrken boêulacak gibi oluyordum. Kocaman sik aêzùmù dolduruyordu. “Yavrum mûkemmelsin. Öêûre øêûre alùöùcaksùn... Tatlùm” filan derken arada kûfûrler gelmeye baöladù. “ Aêzùnù siktiêimin orospusu yala... Ýbnem...” filan demeye baöladù. Kendimi kaptùrmùötùm. Bu søzlerei duymuyordum bile. Aêzùma aldùêùm sikin verdiêi zevk heröeye bedeldi. Tam kadùnlùktan vazgeçip erkek olmaya niyetlendiêimde yeniden hoölanùyordum. Sikini yalarken bana ettiêi kûfûrlerle bile tahrik olmuötum. Hele “Ýbnem”, “Oruspum” gibi laflar beni çok etkilemiöti. Yeniden bir erkeêin fahiöesi ve oruspusu olmuötum. Yaladùkça yaladùm ve aêzùmùn içindeki sikin ateö gibi yandùêùnù ve damarlarùnùn patlayacak hale geldiêini farkettim. Birden iki eliyle saçlarùmù kavradù ve baöùmù sikinin ûzerine doêru bastùrdù. Sonra sikini aêzùmdan çùkardù ve “Geliyorum yavrim” diyerek suratùma boöalmaya baöladù. Sikinin ucundan menileri fùökùrùrken sikini tekrar aêzùma sokarak “Yala, yut..”dedi. Dediêini yaparken vûcudumk zevkten ateö gibi yanùyordu. Sonra yataêa uzandù ve “Git kendine bir havlu al, Yûzûnû sil” dedi. Adam bu psikolojik durumdan yararlanarak ûzerimde ûstûnlûk kurmuötu. ûstûnlûk kurmuötu. Dediêini yaptùm . Bir havlu alarak temizlendim. “Gel otur yanùma yanùma” dedi Yanùna oturdum. Çùplak bir öekilde yatùyordu. “Çok iyi yalùyosun yavrum sikim zevkten tekrar kalkacak”dedi.

KADINSI VÜCUDUMU SEVDÝ

O sùrada sùrtùmù ve kalçalarùmù oköuyordu. Kendi kendime “Gitsem mi kalsammù?Ne yapùyorum?”diye soruyordum. Ama kalbim hala deli gibi atùyordu. “Sùra sende..Haydi soyunda gørelim öu chatta bahsettiêin kadùnsù vûcudunu” dedi. Titreyerek “Yok... Ama..” dedim “Hadi lan naz yapma yalarken yiyecekmiöin gibi yalùyordun. Soyunmaya gelince mi problem oldu? Artùk olay koptu . Yalayùöùndan belli... Bu yolun yolcususun sen” dedi. Ben “Yok filan” derken. “Haydi soyun yoksa ben soyarùm” dedi. “Hayùr filan...” derken yataktan doêruldu ayaêa kalktù. “Haydi yavrum, çùkarda gørelim”dedi. Eliyle çekince ben istemeye istemeye ayaêa kalktùm. Elimden tuttu. Üzerimdeki kazaêù çekiötirmeye baöladù. Eline hakim olmaya çalùöùyordum. Birden kendimi bùrakùverdim. O hùrsla kazaêùmù çùkardù. Ýçime giydiêim sûtyen ortaya çùkùverdi. “Oooo. Orospuya bak. Sûtyenide çok gûzelmiö.” Diye gûlerek yûzûme baktù. Onun orospu öeklindeki laflarùndan ve bu eziklikten zevk alùr olmuötum. O da bunun Farkùndaydù. Üç aydùr chatte konuöuyoduk Bunu belli eder gibi olmuötum veya o farketmiöti. Sûtyenle karöùsùnda dururken beni ters çevirip sarùldù. Boyu benden uzundu. Sikini gøtûmûn yarùklarù ûzerinde hissettim. Kalçalarùmù oköayarak pantalonumu çùkarmaya çalùöùyordu. Kotun dûêmelerini açùp pantolonu aöaêù doêru çekiötirdi ve bûtûn heröey ortaya çùktù. Ýp gibi tanga kûlotlu çorap, bembeyaz dolgun kalçalarùm ortaya çùkmùötù. Hùrsla pantalonumu çùkarùp attù. Kocamana sikini kalçalarùma sert bir öekilde sûrtûp duruyordu. Birden paniklerdim. “Hayir sadece aêzùma alacaktùm”dedim. O da “Sus yavrum sadece biraz sûrtûnûcem” diyerek kalçalarùmù avuçlamaya baöladù. Mûthiö tahrik olmuötum. Heyecanlanmùötùm. Sikini sûrtmeye devam etti. Arada bir “Hayùr” diyordum. Ama o duymuyordu bile... Hinçle “Tamam lan ibne” dedi. Önûmû çevirdi. Omuzlarùmdan bastùrarak diz çøktûrdû. “Yala bakalùm sikimi” dedi. Yalamaya baöladùm. Bir yandan da beni tahrik ediyor, sikilmeye razù etmek için konuöuyordu. “Sen ne sikilirsin biliyomusun yavru” diyodu. Arada kafamù tutup yukarù kendine çevirip “Gøzlerimin içine bak istiyor musun bunu sokayùmmù gøtûne?” diye soruyordu. Yalamaya devam ettiriyordu. Ama hep tekrarlùyordu, “Ýstiyor musun, ha istiyor musun” diye sesini yûkseltmeye baöladù. Ben hiç tepki Vermiyordum. Aêzùmda koca siki yûzûne bakùyor ve yalùyordum. “Son kez soruyorum orospu sadece bir sokayùm. Gøtûn yarak gørsûn. Sonra bùrakùrùz” demeye baöladù.

GÖTÜMÜ SÝKMESÝNE ÝZÝN VERDÝM

Sikini yalarken, søylediêi søzlerden ve beni kûçûk dûöûren davranùölarùndan kendimi orospu olarak gørmeye baölamùötùm. Oruspu ne yapardù. Sikilirdi. Bende sikilmek istemiyor muydum. Aêzimdaki kocaman sikin gøtûme girmesi fena mù olurdu. Bu fùrsatù neden kaçùrmak istiyordum. Artùk son demiötim. Ama hala oruspuluk yapùyordum. Erkek fahiöeydim. Ýbneydim. Bu sikin gøtûme girmesi gerekirdi. Mûthiö bir öekilde tahrik olmuötum. Gøtûmû siksin istiyordum. “istiyor musun?” diye bir kez daha sormuötu. “Evet” anlamùnda baöùmù salladùm. Hemen elimden tutup “Ýöte bu yavrum diyerek”ayaêa kaldùrdù. Beni hemen yataêa doêru Domalttù. Kadùn iççamaöùrlarùyla domalmùö bir öekilde adamùn ønûnde duruyordum. Kalp atùölarùm hùzlanmùö, baöùm dønmeye baölamùötù. Yataêùn yanùndaki komodine eêilerek prezarvatif ve krem gibi bir öey çùkardù. Aceleyle prezarvatifi çùkardù ve sikine taktù. Bir yandan bana bakarak gûlûyordu. “Gøtten sikilmeyi ve benim sikimi çok seveceksin yavrum” diyordu. Ýçimi bir yandan korku sarmùötù. Uzunu sûredir sikilmemiötim ve cesaretimi kaybetmiötim. Køtû biröeyler olabilir miydi? Adamùn hùrsù ve tavrù beni kor8kutmuötu. Canùmù yakabilirdi. Aêlamaklù bir öekilde “Sadece deneyeceêim” diyebildim titrek bir sesle...Adamùn aêzùndan søzler artùk anlaöùlmaz halde çùkùyor, ne dediêini anlamùyordum. Kremi parmaêùna sûrdû. Sonra prezarvatifli sikini kremle iyice sùvazladù. Sonra kremi yataêa doêru fùrlattù. Kremli eliyle tangamù sùyùrdù. Parmaêùndaki kremi gøtûmûn deliêine sûrdû. Kremin soêukluêunu hissettim. Parmaêùyla deliêime hafif darbeler atùyordu. “Off daracùk ateö gibi delik... Muhteöem bir gøt...” diyordu. Kremli parmaêùnù gøtûmûn deliêine sokup çùkarmaya baöladù. Gøtûmûn deliêiyle onyadùkça içim bir tuhaf olmaya baöladù. Önce bir parmaêùnù, sonra iki parmaêùnù soktu. Üç parmaêùnù birdoen sokmaya baölayùnca acù hissetmeye baöladùm. Arada yeniden kremi sûrûyordu. “Eêil ve gøtûnû kaldùr”dedi. “Tamam”dedim. Siki taö gibiydi ve dimdikte. “Beklenen an geldi”dedi. Sikinin baöùyla gøtûmûn deliêini yoklamaya baöladù. “Lûtfen yavaö ol”dedim. Dolamöù vaziyette iken sikini gøtûmûn deliêine dayayarak bir hamle yaptù. Ýleriye kaçtùm. “Acùyor yavaö”dedim. Ses çùkarmùyordu. Kalçalarùmù tuttu ve sikini yeniden gøtûmûn deliêinin ûzerine getirdi. Bir daha hamle yaptù. Bir tûrlû siki girmiyordu. “Sikin çok kalùn girmeyecek” diyerek tam vazgeçip doêrulmayù dûöûnûrken Beni sertçe yataêa itti. Yataêa yûzûstû dûötûm. Adam ûzerime çullandù ve “Sikmeden bùrakmam seni” dedi

BAÐIRTA BAÐIRTA SÝKTÝ

Altùnda debelenmeye baöladùm. Gûçlû kuvvetliydi. Ona engel olmaya gûcûm yetmiyordu. Ýki eliyle kalçalarùmùn altùndan tutarak beni yeniden domalttù. Ateö gibi yanan sikinin yeniden gøtûmûn deliêine dayandùêùnù hissettim. Bir anda mûthiö bir acùyla baêùrdùm. Öyle bir acùydù ki gøzlerimden yaö gelmiöti. Btûûn vûcudum acùdan sùrùlsùklam olmuötu. Sanke gøtûme ateöte daêmanmùö bir demir sokulmuötu. Hayvan herip sikinin tamamùnù bir seferde gøtûme sokmuötu. “Ohhhh yavrum oldu iöte soktum yaraêù”dedi. “Alùösùn diye içinde bekleyeceêim” diyordu. Gøzlerimden yaölar gelerek acùnùn artmamamùs için hiç kùpùrdamùyordum.Adam iri yarùydù ve çok kuvvetliydi. Altùndan kaçamùyordum. Ýki eliyle belime kavramùö benimle oyuncak gibi oynuyordu. Arkamdan yapùömùötù. Gøtûmûn derinliklerine kadar giren kocaman sikini yavaö yavaö oynatmaya baöladù. Hafif hafif pompalamaya baöladù. Sikinin gøtûme girip çùktùêùnù hissettikçe acùlar içinde kùvranùyordum. Gøzlerimdeki yaölara engel olamùyordum. Aêlamaya baöladùm. “Acùyor, vazgeçelim Canùm çok yanùyor. Sikin çok bûyûk...” diyordum. Onun umurunda bile deêildi. “Sus oruspu... Ýbne... Bøyle gøt bùrakùlùr mù...Alùöacaksùn... Bekle” diyor ve gøtûmû sikmeye devam ediyordu.

SÝKÝ KOCAMAN VE KALINDI

Tam anlamùyla kocaman bir sik tarafùndan gøtûm sikiliyordu. Acùdan ølûyordum. Ama yapacak bir öey yoktu. Adam sikini sokup çùkardùkça gøtûmde haifi bir rahatlama hissetmeye baöladùm. Gøtûmdeki acù azalùyordu. Aklmùma sinemacù Harun geldi. Onunla yaptùêùm ilk sikiöte de gøtûm acùmùötù. Sonra alùömùötùm. Hatta vezgeçemez olmmuötum. Ama Harun’un siki bu kadar kalùn ve bûyûk deêildi. Demek ki bu sike de alùöacaktùm. Çaresizdim. Adam” Alùöùrsùn. Yavurm, Orospum.” diyerek ritmik bir öekilde beni sikiyordu. Gerçektende bir sûre sonra acùlarùm haififlermiöti. Yerini zevk almaya baöladù. Adamùn siki gøtûme girip çùktùkça mûthiö bir zevk vermeye baöladù.Hatta kalçalarùmù kùvùrararak onun gøtûmû sikiöine yardùmcù olmaya baöladùm. Adam bunun farkùna varmùö ve belimi sùkmayù azaltmùötù. Gøtûme öaplaklar atùp parmaêùnù aêzùma verip emdiriyordu. Adrama yenilmiötim. Adam beni sikiyordu. Gøtûmû oynatarak ona yardrùmcù olduêumu farkedince, “Orospu seveceksin demiötim. Senin gibi ibnelerin en sevdiêim yanù bu en baöta zorluyorsunuz Sonra en kallavi muameleyi çekiyosunuz.” Diyerek pompalamayù hùzlandùrmaya baöladù. Ben ona “Yavaö” diyordum Aldùrdùêù yoktu. Yataktan gùcùrtùlar geliyor ve karù gibi sikiliyordum. Gøtûm kocaman yaraêùn giriö çùkùöùna iyece alùömùötù. Adam soktukça pat pat diye sesler geliyordu. Acù azalmùötù ama 18-19 santimlik yaraêùn gøtûme girip çùkmasùnù iyice hissediyordum. Adam bir sûre daha gøtûmû pompaladù. Aêzùndan hùrùltùlar geliyordu. Ne nediêi anlaöùlmùyordu. Neden sonra sikini gøtûmden çùkardù ve sikindeki prezarvatifi sùyùrdù ve inleye inleye gøtûmûn yarùklarù arasùna boöaldù. Dayanamadù ve sikini øylece gøtûme bir kez daha sokarak boöalmaya içerde devam etti. Sùcak meninin gøtûmûn içine yayùldùêùnù hissettim.

ADAMIN OROSPUSU OLDUM

Artùk adamùn oruspusu, ibnesi ve karùsù olmuötum. O buluömamùzda beni dinlenip dinlenip siktib Gøtûmû sikerken denemediêi pozisyon kalmadù. O gece orada kaldùm. Sabah bir kez de kucaêùna alarak gøtûmû siktekten sonra beni eve yolladù. Artùk Ýstanbul’a ne zaman gelse birlikte olduk. Beni gøtûmden çatùr çatùr sikti. Sonrada ayrùldùk... Bir dahadaerkeklerle iliökiye girmek istemedim ve girmemek için çok çabaladùm. Ama her seferinde kendimi birisinin kucaêinda zùplarken buldum... Artùk ne olacagùnù bilmiyorum. Çûnkû karùlar gibi birisinin beni gøtûmden sikmesinden çok hoölanùyorum ve bùrakamùyorum.

burhancanan@yahoo.com

###

2 Gay Erotic Stories from Burhancanan

Burhan Canan

Ýstanbul’da yaßüyorum. Gùzel erkeklere bayülan bir erkeèim. Erkeklerle yataèa girmek ve onlarla sevißmek sanürüm tarifi imkansüz zevklerden biridir. Eèer erkek erkeèe seks yapmanün tadünü almayan varsa bùyùk fürsat kaçürmüß demektir. Kadünlarü da ihmal etmiyorum. Hatta gùnùmùzde kadünlar erkek erkeèe seks yapan erkeklerle birlikte olmayü tercih eder hale geldiler. Onlarda arayüß içindeler ve

Doya Doya Sikti

Ýstanbul’da yaöùyorum. Gûzel erkeklere bayùlan bir erkeêim. Erkeklerle yataêa girmek ve onlarla seviömek sanùrùm tarifi imkansùz zevklerden biridir. Eêer erkek erkeêe seks yapmanùn tadùnù almayan varsa bûyûk fùrsat kaçùrmùö demektir. Kadùnlarù da ihmal etmiyorum. Hatta gûnûmûzde kadùnlar erkek erkeêe seks yapan erkeklerle birlikte olmayù tercih eder hale geldiler. Onlarda arayùö içindeler ve

###

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story