Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Najljepse Provedeno Ljeto

by Ja


Najljepse Provedeno Ljeto Kao prvo sve price koje pisem istinite su I zaista su mi se dogodile. Ovog ljeta sam imao priliku raditi u jednom planinarskom domu kao konobar. I kako sam htio zaraditi nesto novaca, pristao sam. Znao sam da u tom domu zivi jedan decko kojeg sam vec prije upoznao na jednom seminaru. Prvi dan kada sam dosao u taj planinarski dom upoznao sam se s tim deckom. Tada mi se cinio zgodnim, privlacnim i seksipilnim, iako sad kad ga vidim u Ljubljani pomislim kako sam mogao uopce misliti da je zgodan. Buduci da je taj decko zivio u tom domu vec mjsece dana (bili su ljetni praznici) bilo mu je uzasno dosadno. Postali smo dobri prijatelji jer je i njemu i meni trebalo drustvo. Jedne veceri dogovorili smo se da poslije posla (zajedno smo radili kao konobari) uzmemo dvije litre vina i dvije litre fante, napravimo bambus, odemo na vrh planine (nekih 200 metara od doma) i napijemo se. I tako stiglo je i deset sati, zatvorili smo restoran i otisli na to brdo. Legli smo u travu, svako sa svojom bocom, uzivajuci u prekrasnom nebu, toploj veceri i prekrasnom mirisu ljeta i prirode. Kako su nase boce postajale praznije, tako smo mi postajali opusteniji. Odjednom, ni sam se ne sjecam kako, vidjeo sam da mu lezim naslonjem glavom medju nogama. Naravno, to mi je bilo dovoljno da osjetim kako moj mali daje podrazaj. Nisam mogao izdrzati. Mislio sam da ce me zaustaviti, lupiti ili tako nesto, ali nije. Jos uvijek lezeci mu izmedju nogu poceo sam ga maziti rukom, prvo po nogama, a onda i sve vise i vise. Tako iduci, sve vise i vise stigao sam do izmedju nogu. Tada sam s rukom krenuo nesto vise i stigao do mjesta gdje je bio rub njegove trenerke. On nije reagirao, sto je meni bio znak da ga ne smeta i da mogu dalje. S rukom sam mu usao ispod trenerke i mazio ga malo preko hlacica. Zatim je on ispruzio noge, a ja sam s rukom usao ispod njegovih gacica. Nije imao bas velik kurac, ali je bio jako simptaican i vrlo privlacan. Tada sam po njegovoj reakciji vidio da mu, ono sto mu radim, jako pase. U ruku sam mu uzeo kurac i poceo ga polako drkati. Njegove ruke polako su dospjele do moje glave i poceo me maziti po kosi, a to je nesto sto ja najvise volim. Tada sam se toliko uzbudio da sam mu uzeo kurac u usta i polako mu ga poceo pusiti. Njegova ruka se polako spustala prema mojem medjunozju i kad je stigao do mog medjunozja tamo ga je cekao moj vec odavno ukruceni kurac. Usao je s rukom ispod gacica i poceo mi ga njezno drkati. Za to vrijeme sam mu ga ja pusio i zabio mu prst u cmar. To ga je jos vise uzbudilo, pa su njegovi pokreti na mojeg kurcu postali zustriji, energicniji. Od uzitka samog osjecaja blizine, drkanja, pusenja, ljubljenja svrsili smo obojica odjednom, jedno po drugome. Bio sam pun njegove sperme. Bilo ju je svuda. Po mome licu, rukama, tijelu. Lezali smo u travi uzivajuci u prekrasnoj avanturi koja je bila za nama i jos vise uzivajuci znajuci sto nas ocekuje u predstojecih mjesec dana. © by ljubljana@yahoo.es 12.04.1998.

###

Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

2 Gay Erotic Stories from Ja

Moj Prvi Put

Lorenzo Krenuo sam u 5 sati ujutro na put. Ocekivao mu dugacak put do Spanjolske ali sam mu se veselio. Da sam znao sto ce se dogodoto veselio bih se jos i vise. Sam opis puta nije bitan. Uglavnom dosao sam do Milana i tamo usao u vlak za Port Bou. Imao sam rezervaciju i otisao do svog kupeja. Tamo su vec sjedila petorica. Uzas, 13 sati u istom kupeju s petoricom tipova.

Najljepse Provedeno Ljeto

Najljepse Provedeno Ljeto Kao prvo sve price koje pisem istinite su I zaista su mi se dogodile. Ovog ljeta sam imao priliku raditi u jednom planinarskom domu kao konobar. I kako sam htio zaraditi nesto novaca, pristao sam. Znao sam da u tom domu zivi jedan decko kojeg sam vec prije upoznao na jednom seminaru. Prvi dan kada sam dosao u taj planinarski dom upoznao sam se s tim

###
Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

Web-01: vampire_2.0.3.07
_stories_story