Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Smuêarski trener

by Sasho


Mlad fant, star 25 let, po imenu Sašo, svetlih las, svetlomodrih oêi, visok 180 cm, je zaêasno nadomešêal pomoênika trenerja angleške mladinske smuêarske reprezentance. V njej so bili fantje stari od 16 do 20 let. Seveda je kot najmlajši êlan trenerske ekipe opravljal predvsem fiziêna dela, kot je nošenje smuêarske opreme in podobno. Ker je bil že nekaj êasa v avstrijskem visokogorju stran od svoje punce in je bil že hudo potreben in nepotešen, saj za tovrstne aktivnosti ni našel pravega êasa. Poleg tega je sobo delil še z dvema fantoma, tako da za samozadovoljevanje ni našel prave priložnosti. Le enkrat mu je uspelo, da si ga je na hitro zdrkal na WCju.

Sobo je delil z dvema fantoma iz reprezentance – 18 letnim Danielom, velikim 175 cm, temnejše polti, saj naj bi bil njegov oêe arabskega rodu, mama pa Angležinja; ter 19 letnim Brianom, 183 cm velikim êrncem. Ta dva fanta sta bila zelo nesramežljiva in sta se zelo pogosto po sobi brez zadrege sprehajala kar gola. Sašota so pogledi na golo kožo vedno bolj vzburjali. Dve goli fantovski ritki, skoraj neporašêeni mladi telesi ter bingljajoêe jajêke in lulêka med nogami sta bila res prijeten pogled. Sašo pa je najbolj pritegnil Brianov êrni penis, ki je že v mehkem stanju meril vsaj 15 cm. Prava mrcina!

Zaradi neprestanih erekcij pa se Sašo ni razkazoval tako svobodno, êeprav bi lahko bil ponosen na svoje vitko telo, skoraj neporašêeno, razen pod pazduhami, po nogah in seveda med nogami, od koder se je širil tudi ozek pas blontnih dlaêic do popka. Med nogami pa mu je visel luštkan lulêek, glavico katerega je pokrivala kožica. Obdajal pa ga je par polnih jajêk, ki sta kukali iz blond gnezda. Mlad trener smuêanja ni nikoli slekel svojih spodnjih hlaêk pred cimroma. Zaradi tega sta ga fanta vedno bolj zbadala.

Vse do nekega snežnega dne, ko so zaradi hudega snežnega meteža odpadli vsi treningi in v hotelu ni bilo kaj poêeti. Tako so ob pivu Sašo, Brian in Daniel sedeli v sobi in igrali karte. Vsi so bili v spodnjicah – Daniel in Sašo v ozkih športnih, Brian pa v boksercah, saj je le v njih lahko spravil svoje veliko premoženje. Postajali so vedno bolj pijani in pogovor je nanesel na Sašotovo sramežljivost, êeš da ga ne upa pokazat, ker ima tako majhnega. Daniel in Brian sta izzvala Sašota tako, da sta slekla spodnjice in na plan spustila svoja tiêka. Ker je Sašo sedaj bil izzvan in ker je tudi že kar precej spil, je tudi on po krajšem obotavljanju slekel hlaêke, iz katerih pa se je trd kot kamen izstrelil njegov kurac. Dolg je bil dobrih 17 cm z rdeêo utripajoêo glavico, pod njim pa je visela velika mošnja. Zaradi alkohola Sašo ni mogel kontrolirati svoje erekcije. Obraz mu je prekrila rdeêica, priêakoval je, da bo tarêa posmeha. Toda Brian in Daniel se nista smejala, temveê sta tudi njuni orodji otrdeli. Daniel je imel podobnega kot Sašo, mogoêe malo krajšega, a debelejšega. Tudi glavica je bila za razliko od Sašotove zvonêaste malce debelejša, poleg tega pa je bil še obrezan. Iz êrnih sramnih dlaêic pa sta mu viseli dve jajêki. Brian pa je imel pravega êrnega orjaka, dolgega veê kot 20 cm.

Daniel je prijel Sašotov penis in zaêel sprehajati njegovo kožico gor in dol po trenerjevem tiêu. To je trajalo le nekaj minut, saj se Sašo ni mogel veê zadržati in mu je prišlo. Curek sperme se je ulil po Danielovi dlani, nekaj špukov pa je pristalo tudi na tleh. Daniel je spermo v dlani uporabil za drkanje svojega tiêa, pri êemer mu je na pomoê priskoêila Sašotova roka. Brian pa se je medtem spustil na kolena pred blontnim trenerjem in prijel v roke njegov zdaj že poltrdi kurac. Najprej se je s konico jezika dotaknil njegove glavice, da je Sašotov tiêek kar poskoêil. Z jezikom je z mokrega tiêa poêistil preostalo spermo, nato pa si je celega potisnil v usta. Trenerju je v êrnêevih ustih spet popolnoma otrdel in Brian je fafal vedno moêneje in siloviteje. Sašo je sêasoma dobesedno že fukal êrnêeva usta, êrni mladec pa mu je pri tem še pomagal z rokama na trenerjevi luštkani mali beli riti. Ves ta êas je Sašo še vedno drkal Danielov kurac in prav tako kot fafanje je tudi ritem drkanja postajal vedno moênejši. Sašo je zategoval do konca. Èutil je, da se Danielova glavica napenja in da mu prihaja. Ustrelil je enkrat, dvakrat, trikrat… Sperma je poletela po prostoru in pristala na tleh, po Sašotovi roki in na êrncevem obrazu, saj je kleêal pred njima. Sašo je nadaljeval s fukanjem Brianovih ust vedno moêneje in hitreje, dokler se ni naenkrat ustavil, zakriêal in ustrelil v usta. Brian je komaj uspel pogoltniti vse Sašotove sokove, vendar mu je uspelo in je dodobra scuzil spermo iz Saševih jajc.

Sedaj pa je bil na vrsti Sašo, da se spusti na kolena. Zaêel je z Danielovim lulêkom. Najprej je z njega zlizal še vse ostanke sperme. Medtem je Brian ljubkoval Daniela po vratu in se lizaje spustil do njegovih bradaviêk. Sašo pa je poêasi vtikal Danielovega ponovno trdega tiêa v usta. Na zaêetku je imel kar nekaj težav, saj je to delal prviê, ampak se je kar kmalu privadil in je že vlekel in sesal kot velik. Ob neizmernem ugodju, ki ga je obêutil Daniel, ko mu je êrni orjak z jezikom ljubkoval telo ter mu je blond lepotec sesal kurca, z rokami pa se je sprehajal po njegovi mladi, êvrsti in komaj porašêeni ritki, se ni mogel veê zadrževati in je med krikom »I'm cummigª špricnil v Sašotova usta. Sašo je imel kar nekaj težav s tolikšno koliêino sperme, vendar je kljub temu pogoltnil ves beli nektar. Ko je lizal Danielov že vedno mehkejši kurac je naenkrat na licu obêutil nekaj trdega. Bila je glavica Brianove êrne mrcine. Sašo se je kar malo ustrašil kako bo lahko »požrlª takšno veliko stvar. Poêasi je vtaknil glavico êrnega penisa v usta ter se trudil, da bi pogoltnil êimveê kurca. Daniel pa je pokleknil od zadaj za Sašota in mu poljubil vrat, z rokama mu je potoval po prsih, po trebušêku vse do lulêeka, kjer se je ustavil za trenutek, ga podrkal, popestoval velike jajêke, nato pa se je spustil do blondinêeve ritke, dal poljubêek nanjo in mu s prsti potoval skozi razporek ter mu s prsti dražil luknjico. Sašo še nikoli ni bil tako trd. Ko je opazil, da je Sašo že preveê razrajcan, se je ustavil. Ulegel se je na hrbet med Sašotove noge in z jezikom in usti zaêel obdelovati trenerjeva moda. Najprej je dal v usta eno jajêko, nato drugo, nazadnje pa še lulêeka. Sašotu pa je medtem uspelo v usta spraviti cel Brianov kurac. Èrnec ga je z obema rokama prijel za zatilje in mu zaêel kurca potiskati ven in not, tako da je s êrnimi jajci udarjal ob njegovo brado. Fukal ga je v usta vse siloviteje. Sašota je êeljust že pošteno bolela, vendar je imel usta polna êrnega luleka, tako da iz sebe ni mogel spravil niti glasu. Èutil je kako se je êrni orjak napel in usta ter grlo mu je preplavila topla tekoêina. Hitro je odmaknil glavo, saj ni utegnil požirati in se mu je sperma že cedila iz ust po bradi. Brianu pa je še vedno prihajalo in je Sašota pošprical po obrazu. To in Danielovo igranje z njegovimi jajci in lulekom je Sašota tako vzburilo, da je doživel najsilovitejši orgazem v svojem mladem življenju. Fantje so izmuêeni zaspali kar po tleh, kar goli in v objemu.

Komantarji na sasho_j@email.si

###

2 Gay Erotic Stories from Sasho

Lepo je biti bruc

Po konêani gimnaziji je Adam postal bruc in êeprav je nedolžnost izgubil že pri šestnajstih, se je njegovo seksualno življenje zaêelo šele s prihodom v Ljubljano. Adam je zelo simpatiêen dvajsetletni fant, êrnolas, s svetlomodrimi oêmi, že skoraj ženskimi potezami obraza, vitek, športen in zelo energiêen. Ker je bil zelo komunikativen ter iskrivega vedenja je njegov tiêek bil zelo aktiven, tako

Smuêarski trener

Mlad fant, star 25 let, po imenu Sašo, svetlih las, svetlomodrih oêi, visok 180 cm, je zaêasno nadomešêal pomoênika trenerja angleške mladinske smuêarske reprezentance. V njej so bili fantje stari od 16 do 20 let. Seveda je kot najmlajši êlan trenerske ekipe opravljal predvsem fiziêna dela, kot je nošenje smuêarske opreme in podobno. Ker je bil že nekaj êasa v avstrijskem visokogorju stran od

###

Web-01: vampire_2.0.3.07
_stories_story