Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Izlet v San Francisco 1

by Jezek


Ob uspešnem zakljucku cetrtega letnika na fakulteti sem si zaželel potovanja v ZDA. Starši so se ponudili, da mi bodo placali letalsko karto, ostali stroški pa so bili na meni. Izbral sem si zahodno obalo in moja prva destinacija je bil San Francisco. Veliko sem že slišal o tem mestu, da je res lepo in moja pricakovanja so bila res velika. Vedno sem rad potoval sam ali zgolj v družbi še koga, ker se tako ni bilo treba prilagajati drugim. Tako sem lahko kdaj izkoristil kakšno srecanje na poti tudi za seks.

Po celodnevnem potovanju, ki se je zacelo v Ljubljani in koncalo v San Franciscu, sem se odpravil v center, kjer sem preko interneta rezerviral hostel. Bil je cisto spodoben, pa še svojo sobo sem imel. Ker sem na letalu spal in zaradi vsega adrenalina ob prihodu v novo državo, sem se zvecer pripravil, da grem malo raziskovat nocno življenje v mestu. Seveda sem si že prej v vodicu pogledal, kje so gay bari in diskoteke. Za svoj prvi vecer v San Franciscu sem se skrbno pripravil; D&G oprijete boksarce, cez kavbojke, ki so lepo poudarile zadaj mojo cvrsto rit in spredaj moje premoženje, na vrhu pa oprijeto majcko, da se je lepo videlo moje telo, ki sem ga vzdrževal s plavanjem. Nisem bil zelo nabildan, ker mi to ni bilo pretirano všec, ampak lepo atletski. Oblikoval sem si tudi pricesko in za piko na i uporabil še malo parfuma. V mojo torbo sem dal še škatlico kondomov in majhno tubo lubrikanta. Na zemljevidu sem pogledal, kako najlažje in najbolj poceni priti do diskoteke, ki sem si jo izbral.

Usedel sem se na mestni avtobus in kmalu prispel do želene postaje. Diskoteka je bila samo ulico stran. Že pri vhodu sem opazil nekaj zelo privlacnih tipov. Diskoteka je bila sorazmerno polna, vendar ni bilo prevec gnece, kar mi je cisto ustrezalo. Najprej sem stopil k baru in narocil koktajl. Že pri vhodu je bilo potrebno pokazati osebno, tako da potem notri niso težili zaradi starosti in pitja alkohola. Ker je bil pri baru en prost stol, sem se usedel in ob srkanju koktajla opazoval tipe. Sem tako aktiven kot pasiven, najraje pa imam, da me v ritko nabija velik in trd kurac. Tako sem vedno sanjal, da bi me pofukal dobro obdarjen crnec.

Ko sem tako opazoval tipe, sem opazil nekaj mladih crncev, vendar sem bil prevec sramežljiv, da bi pristopil k njim.

Kmalu je bilo treba iti na stranišce. Po opravljeni mali potrebi sem se odpravil iz WC-ja in naletel na vecjo skupino mlajših tipov, na prvi pogled starih med 20 in 25 let. Ker so se postavili tako, da so ovirali prehod, se je bilo potrebno prebiti mimo njih. Ko sem prvega prijazno prosil, ce lahko da malo prostora, se je le ta obrnil, se nasmejal in me vprašal, kam hitim. Bil je mlad crnec, malo vecji kot jaz in lepe atletske postave, ki jo je nesramežljivo kazal z oprijeto majico.

Odgovoril sem mu, da nikamor posebej. Hitro me je vprašal, ce sem sam. Pritrdil sem mu in povabil me je, da se jim pridružim. Na hitro sem preletel obraze fantov in vabilo sprejel. Ta, ki me je povabil, mi je ponudil roko in se predstavil: »Hi, I'm Bruce.ª »I'm Mark,ª sem skrajšal svoje slovensko ime. Predstavili so se mi tudi ostali fantje v skupini. Vseh skupaj je bilo 6 plus jaz. Trije so bili crnci, dva latinosa in en belec. Bruce me je vprašal, s kje sem in povedal sem mu, da sem iz Slovenije. Normalno je, da ni vedel, kje je to.

Kmalu se je izpraznila miza in vsi skupaj smo se usedli. Bruce me je povabil naj se prisedem k njemu, zraven mene pa se je usedel Eric, eden od latinosov. Ker ni bilo veliko prostora, smo se morali malo stisniti, kar me ni prav nic motilo. Na zacetku so me vsi spraševali en kup vprašanj, potem pa se je debata razdelila. Jaz sem najvec govoril z Brucem. Šele takrat sem si ga dobro ogledal. Imel je privlacen obraz, polne ustnice, kratke crne lase. Njegovo telo je bilo mišicasto, ker se je zagotovo ukvarjal s kakšnim športom. Bruce me je vprašal, ce imam kakšen poseben namen z obiskom diskoteke. Rekel sem mu, da niti ne, se pa vedno pustim toku dogajanja in se mu nasmehnil. Bruce se je z obrazom nagnil k mojemu ušesu in mi zašepetal, da sem mu všec in da je sam doma, ce bi kasneje rad kam šel. Na njegovo nogo sem položil svojo dlan in mu na uho rekel, da rade volje. Tako sva še malo klepetala, tudi z ostalimi v skupini, medtem ko je moja roka ves cas pocivala na njegovi nogi. Bruce pa je za mano položil svojo roko in me nenehno božal po hrbtu.

Kmalu je eden izmed fantov predlagal, da gremo malo plesat. Vsi smo zapustili mizo, midva z Brucom zadnja. Ko smo se spušcali proti plesišcu, je Bruce izkoristil priliko in me prijel za rit. Zdelo se mi je, kot da je skozi mene stekel elektricni tok. Z eno roko sem ga objel, z drugo se dotaknil njegovega trebuha in ga strastno poljubil, kar je bilo zanj nepricakovano. Na plesišcu smo vsi plesali, midva z Brucem veckrat bolj tesno skupaj in si izmenjala kar nekaj strastnih poljubov.

Ura se je bližala tretji in nekaj fantov je reklo, da bi šli domov. Ker ostali nismo hoteli ostati sami v diskoteki, smo se odlocili, da gremo vsi. Ko smo prišli ven, me je Bruce vprašal, ce bi šel z njim domov. Samo prikimal sem mu. Zaceli smo se poslavljati. Ko sva se usedla v taxi, je eden od fantov zakrical za nama, naj uživava. V taxiju sem se obrnil k Brucu in mu rekel, da zagotovo bova in ga zalizal. Celo pot k njemu domov sva se lizala. Rekel je, da so njegovi starši odšli za dva tedna v Evropo in je sedaj sam doma.

Prispela sva do njihove hiše, od kjer je bil lep razgled na zaliv in tudi Golden Gate Bridge se je videl. Bruce me je vprašal, ce bi kaj popil. Rekel sem mu, da niti ne. Vprašal me je, ce bi rad kaj drugega. Zgolj sem se nasmehnil in mu rekel, da vse kar si zdaj želim, je on. Brez oklevanja sva stopila drug drugemu in se zacela vroce poljubljati, roke pa so bile po celem telesu. Kmalu sva ostala brez majice.

Takrat sem šele videl, da Bruce zelo skrbi za svoje telo. Prsi so bila lepo gladka in mišicasta, trebuh plošcat z mocnimi trebušnimi mišicami. Bruce je pohvalil moje telo, ki je bilo sicer manj mišicasto kot njegovo. Med divjim meckanjem sta obema otrdela kurca, ki sta se hotela osvoboditi.

Bruce naju je prekinil in rekel, naj greva v sobo. Sledil sem mu in vmes opazoval najlepšega moškega, s katerim sem kadarkoli bil. Pogled od zadaj ni bil nic slabši kot od spredaj. Mišicast hrbet se je spušcal v cvrsto rit in mocna stegna. Ko sva prispela v sobo, sva najprej slekla hlace. Brucu sem narocil, naj nikar še ne slece spodnjic, ker jih hocem jaz. Tako sva drug pred drugim stala samo v spodnjicah. On je bil v belih oprijetih boksarcah, v katerih se je lepo videl velik trd kurac. Bil je dolg in debel, prav tak kot sem pricakoval in tudi želel.

Pokleknil sem pred njega in ga zacel božati preko spodnjic. Brucu je bilo moje drgnjenje všec in ker sem želel, da bi še bolj užival, sem njegovo batino zacel poljubljati preko spodnjic. Še bolj pa sem si želel njegovega kurca videti, ga fafati in na koncu ga imeti globoko v sebi. Tako sem potegnil boksarce dol in pokazal se je najvecji kurac, kar sem jih videl do takrat. Zagotovo je bil velik vec kot 20 cm in debel, da s svojimi prsi nisem prišel okoli njega. Kožica je bila napeta preko odebeljene glavice, ki je bila že lepo vlažna, še bolj pa sem jo želel navlažiti sam. Zacel sem poljubljati in lizati njegovega kurca in se igrati z velikimi jajci, ki so mu vesela pod batino in v sebi verjetno skrivala veliko vroce sperme. Nisem se mogel vec zadrževati, zato sem vzel tica v usta. Nekaj casa je trajalo, da sem lahko sprejel vecji del trdega tica. Bruce je ves cas vzdihoval, kako dobro mu ga fafam in naj nikar ne neham. Jaz pa sem imel druge nacrte. Še bolj sem si ga želel imeti v ritki, ceprav nisem bil preprican, ce bom sposoben sprejeti tako veliko in debelo batino.

Bruce me je dvignil, me strastno zalizal, prijel za mojo napeto rit in me položil na posteljo. Tam mi je slekel še moje spodnjice in zacel fafat mojega tica. Videlo se, da je fant izkušen, ker mu je uspelo vzeti v usta vseh 17 cm mojega trdega kurca. Tudi drugace je bil obcutek njegovih mokrih ust in spretnega jezika božanski. Raztegnil sem svoje noge in mu tako pokazal, da izjemno uživam, a hocem vec. Namig je vec kot razumel, ker je zacel s prstom dražiti mojo potrebno luknjico. Iz ust je izpustil mojega tica in mi zacel lizati ritko, ki si je vedno bolj želela njegovega kurca. Bruce se je zavedal, da ima ogromnega tica in da mora ritko prej dobro pripraviti, zato je vanjo kmalu izginil en prst, nato dva.

Jaz sem medtem glasno vzdihoval in mu na koncu rekel, naj me pofuka, vendar pocasi. Še prej si je nataknil kondom in z lubrikantom dobro namazal tica ter mojo ritko. Ležal sem na hrbtu, on pa je dvignil moje noge na svoja ramena in nastavil tica. Na rahlo je pritiskal in kmalu je v ritko zlezla glavica. Že ta obcutek je bil božanski. Potem je pocasi nadaljeval in postopoma je v mojo ritko spravil celega kurca. Na zacetku me je malo bolelo, ko pa sem se navadil, se je bolecina spremenila v užitek. Bruce je pocasi zacel gibati kurca ven in noter in vsakic je dražil mojo prostato.

Kmalu sva zamenjala položaj, tako da sem bil jaz na vrhu in divje naskakoval njegovega tica. Tako je moj trd kurac mahal v zraku, vsake toliko casa ga je Bruce tudi malo podrkal. Vendar me je k orgazmu bolj približevalo njegovo stimuliranje moje prostate vsakic, ko je njegov kurac šel v mojo ritko. Vzburjenje je bilo tako veliko, da mi je kmalu prišlo in to veliko in mocno. Moja sperma je koncala na Brucevih prsih in nekaj jo je priletelo tudi na njegov obraz. Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi mi prišlo samo od tega, da bi me eden fukal. Moj orgazem pa je še dodatno stisnil mojo ritko, tako da se je tudi Bruce zacel bližati koncu. Vendar nisem hotel, da mu pride v moji riti s kondomom na kurcu. Zato sem dal njegov trd in še vecji kurac iz riti, snel kondom in nastavil svoj obraz. Želel sem cutiti njegovo toplo spermo po obrazu. Kmalu so curki sperme zadeli moj obraz in usta. Njegova sperma je imela cudovit okus in nisem si mogel kaj, da ne bi do konca pofafal njegovega cudovitega kurca. Dvignil sem se k njegovemu obrazu, na katerem je bilo še vedno malo moje sperme, ki sem jo polizal. Nato sva se zalizala z okusom mešanice najinih sokov.

Bruce je rekel, da tako dobrega seksa še ni doživel. Pridružil sem se njegovemu mnenju. Še nekaj casa vsa objeta ležala na postelji, nato skocila pod tuš. Bruce me je povabil, da noc preživim pri njemu, ker ima sedaj tako ali tako pocitnice in nima zjutraj nobenih obveznosti. Vabilo sem z veseljem sprejel in skupaj sva se ulegla v posteljo in stisnjena skupaj zaspala.

Nadaljevanje sledi…

###

3 Gay Erotic Stories from Jezek

Izlet v San Francisco 1

Ob uspešnem zakljucku cetrtega letnika na fakulteti sem si zaželel potovanja v ZDA. Starši so se ponudili, da mi bodo placali letalsko karto, ostali stroški pa so bili na meni. Izbral sem si zahodno obalo in moja prva destinacija je bil San Francisco. Veliko sem že slišal o tem mestu, da je res lepo in moja pricakovanja so bila res velika. Vedno sem rad potoval sam ali zgolj v družbi še koga, ker

Izlet v San Francisco 2

2. del: Z Brucem sva se zbudila pozno; šele okrog 12. ure. Najprej mi je naklonil precudovit nasmeh in strasten poljub. Seveda sva imela oba trdega kurca, zato sva zacela drkat drug drugemu in fafat. Drug drugega sva nagradila z vroco spermo. Koncno sva se spravila iz postelje, si pripravila nekaj za pojesti. Ves cas sem opazoval Bruca pri njegovem vsakem dejanju. Res je bil cudovit.

Prijatelj

Svojega prijatelja Andreja sem poznal že nekaj casa. Spoznala sva se v prvem letniku študija preko skupnih prijateljev. Tako sva se nato veckrat dobila na kavi, hodili smo ga žurat skupaj, vcasih sem tudi prespal pri njem, vendar se nikoli ni nic zgodilo, ceprav ne bi imel nic proti, ker je bil privlacen; velik 180, dobre postave, ceprav se ni pretirano ukvarjal s športom. Ko sem prespal pri

###

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story