Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Izlet v San Francisco 2

by Jezek


2. del:

Z Brucem sva se zbudila pozno; šele okrog 12. ure. Najprej mi je naklonil precudovit nasmeh in strasten poljub. Seveda sva imela oba trdega kurca, zato sva zacela drkat drug drugemu in fafat. Drug drugega sva nagradila z vroco spermo.

Koncno sva se spravila iz postelje, si pripravila nekaj za pojesti. Ves cas sem opazoval Bruca pri njegovem vsakem dejanju. Res je bil cudovit. Veckrat sva si izmenjala tudi vroce poglede in poljube. Vprašal me je, kje sem nastanjen. Ko sem mu povedal, da sem v hostlu v centru San Francisca, mi je rekel, da lahko preživim teden, kolikor casa sem bil v San Franciscu, pri njemu, ce želim. Odgovoril sem mu, da z veseljem. V koncni fazi bom tako znižal stroške in bil vsak vecer v družbi tega lepotca. »Super!ª je bil njegov kratek odgovor. Zmenila sva se, da bova šla po kosilu v moj hostel, kjer bom pobral svojo prtljago, nato pa šla malo raziskovat mesto.

Ker sva bila centru, sva se malo sprehajala po centru, obiskala mestno hišo, Union Square, China Town. Vmes ga je klical prijatelj in zmenila sta se za pijaco. Vprašal me je, ce me zanima tudi seks v troje. Seveda sem bil takoj za, ker sem v troje že seksal tudi v Sloveniji in ni bilo lepšega kot imeti enega kurca v riti, drugega pa v ustih. Rekel je, da je s prijateljem, s katerim se bomo dobili na pijaci že seksal, da mi bo zagotovo všec in da ce bo tudi on za, se bomo lahko kaj zmenili.

Midva sva v bar, v katerem smo bili zmenjeni, prišla nekoliko prej. Ko sva cakala Brucevega prijatelja, sva se pogovarjala razlicne stvari, jaz pa sem komaj cakal, da spoznam tipa, ki nama bo upam delal družbo. Vsakic, ko so se odprla vhodna vrata sem pogledal Bruca, ce bo ta pravi. Nekaj minut cez dogovorjeno uro je le vstopil privlacen tip, kateremu je Bruce pomahal in tako pokazal, kje sva.

Ko je pristopil, je naprej pozdravil Bruca, nato pa se obrnil k meni, me lepo pozdravil in se mi predstavil. Ime mu je bilo Kyle. Bil je crnec, kar me je izredno razveselilo, saj sem tako vedel, da me bosta obdelovala dva velika kurca. Imel je podobno postavo kot Bruce, saj sta se spoznala na fitnesu, kot sem izvedel med pogovorom. Imel je obrito glavo, kar mi drugace pri tipih ni bilo všec, crncem pa izredno paše. Pogovarjali smo se o razlicnih stvareh. Ko je Kyle šel na WC, me je Bruce vprašal, ce mi je Kyle všec. Odgovoril sem mu, da ja in da komaj cakam, da bomo skupaj sami. Seveda, ce bo tudi Kyle za.

Ko se je Kyle vrnil, mu je Bruce rekel, da si želiva, da bi se nama pridružil zvecer. Kyle se je nasmehnil in rekel, naj mu samo poveva kje in kdaj. Tako smo se zmenili zvecer pri Brucu doma. Midva sva še malo raziskovala mesto, se vstavili v trgovini, da nakupiva nekaj pijace in hrane ter se nato odpravila proti domu. Ker se je cas prihoda Kyla bližal, sva pripravila nekaj prigrizkov in pijaco ter uredila dnevno sobo, tako da je bil ambient bolj prijeten, romanticen.

Kyle je bil tocen, ker je natanko ob devetih zazvonilo. Bruce mu je odprl vrata in ga pozdravil. Ko je za njim zaprl vrata, mu je namenil moker poljub. Kyle je stopil tudi do mene in prav tako sva se poljubila. Sedaj je bil bolj športno oblecen, popoldan je namrec ravno odhajal iz službe. V športnih hlacah se je lepo videla odebelina med njegovimi nogami, kar je takoj pognalo kri v moj kurac. Vendar smo se najprej malo usedli na sedežno in klepetali. Kmalu je seveda pogovor nanesel na seks in Bruce je vkljucil TV in DVD predvajalnik na katerem je bil prizor, kjer je belec užival v družbi dveh crncev. Enega tica je imel v riti, drugega pa je divje fafal. Takoj sem pripomnil, da je to prav tisto, kar pricakujem da se bo zgodilo danes. Vsi smo se zasmejali in opazil sem, da obema kurca že stojita.

Ker je Kyle sedel na sredini, sem najprej segel po njegovem ticu. Kyle je samo vzdihnil, nato pa sta se zacela z Brucem strastno poljubljati. Ker sem bil noro potreben, sem hotel cim prej osvoboditi njegovega kurca in ga zaceti obdelovati. Pred menoj je bila lepa crna batina. Kylov tic je bil še vecji od Brucevega in komaj sem cakal, da ga dobim v usta in rit. Bil je obrezan, tako da sem se lahko takoj zacel igrati z njegovo napeto glavico. Bruce in Kyle sta se še vedno poljubljala, vendar je imel Bruce hlace že spušcene do kolen, Kyle pa je masiral njegovega trdega tica.

Kmalu se mi je Bruce pridružil pri fafanju Kylovega kurca, Kyle pa me je zacel slaciti, me drkati in mi s prstom rajcati ritko. Naredil me je še bolj potrebnega, zato sem segel po kondomu in lubrikantu in že je njegov tic prodiral skozi mojo ritno luknjico. Res je bil velik, zato je bilo potrebno vec casa, da sem se navadil. Ta cas pa je Bruce nekaj casa fafal mojega tica ali pa me poljubljal in mi ga drkal. Kmalu sem zacel divje poskakovati po Kylovi batini. Bruce je vstal na sedežni tako, da je svojega kurca pomolil pred moja usta, Kyle pa mu je lizal rit. To je bila uresnicitev mojih sanj – imeti dva velika, crna kurca, enega v riti in enega v ustih. Kar nekaj casa smo tako uživali, nato pa sem se jaz dal na kolena v pasji položaj. Kyle me je še naprej nabijal od zadaj, Bruce pa mi je ponudil svojo batino, da sem jo divje obdeloval z usti.

Ocitno sem ta vecer še bolje fafal, kajti kmalu je Bruce s svojo vroco spermo napolnil moja usta. Kylu je tudi ugajalo videno in je zacel vzdihovati in vpiti, da mu bo prišlo. Vendar nisem hotel, da bi njegova sperma ostala v kondomu. Zato sem se obrnil in zacel fafati tudi njegovega tica. Kmalu je zacel špricati spermo v moja usta in po obrazu. Obcutek je bil božanski. Z ogromno sperme po mojem obrazu in v ustih smo se vsi trije vroce zalizali.

Vendar pa je bil moj tic še vedno nepotešen. Tako je Kyle najprej z rokami segel po njem, kmalu pa so ga objele tudi njegove ustnice. Glede na prejšnje vzburjenje ni dolgo trajalo, da sem zacel špricati. Tudi mojo spermo sta Bruce in Kyle pridno polizala z mojega trebuha.

Vsi izmuceni in objeti smo se ulegli na kavc. Kyle je rekel, da tako dobrega seksa še ni doživel in da bi ga z veseljem še kdaj ponovil. Bruce se je nasmejal in mu rekel, da bomo verjetno kmalu spet pripravljeni za akcijo. Da pa bi še prej prišli k sebi, smo nadaljevali z gledanjem gay pornica, ki se je še vedno vrtel na TV-ju.

Prvemu je otrdel Brucu in rekel sem mu, da si želim, da me takoj zacne nabijati, tako da bom lahko cim dlje užival njegovo batino v svoji riti. Ker je bila moja rit še vedno raztegnjena od Kylovega tica, Bruce ni imel veliko težav in njegov kurac je zlahka zdrknil v mojo ritko. S Kylom pa sva se postavila v 69 pozicijo. Ker smo vsi tako zelo uživali, pozicije nismo spreminjali do konca. Kyle je znal zelo dobro fafati in tako je najprej prišlo meni, kmalu zatem njemu, zatem pa je tudi Bruce izpraznil svoja jajca po mojem ticu in Kylovih ustih, ki so pridno cakala na belo nagrado.

Ker je bila ura že pozna, smo se skupaj odpravili pod tuš. Po koncanem tuširanju je Kyle odšel domov z obljubo, da se spet vidimo jutri. Midva s Brucom pa sva se odpravila v posteljo, vendar nisva seksala. Samo objeta sva se stisnila in zaspala.

In res se je nama Kyle pridružil še dvakrat in skupaj smo preživeli še vroca vecera. Potem pa je moral na službeno pot. Vendar pa zaradi tega z Brucem nisva pocivala. Vsako jutro sva imela en bolj hiter seks, zvecer pa sva se divje zabavala.

Na žalost sem že imel nacrtovano pot naprej v Los Angeles in Las Vegas. S težavo sem se poslovil od Bruca. Vendar sva se dogovorila, da bo prišel za eno noc v Las Vegas. Res je izpolnil svojo obljubo in tako sva lahko še zadnjic pred mojih odhodom domov preživela še eno divjo noc.

Po prihodu domov še vedno vzdržujeva stike in velikokrat tudi skupaj drkava preko spletne kamere, jaz pa pridno varcujem za ponoven izlet v ZDA.

###

3 Gay Erotic Stories from Jezek

Izlet v San Francisco 1

Ob uspešnem zakljucku cetrtega letnika na fakulteti sem si zaželel potovanja v ZDA. Starši so se ponudili, da mi bodo placali letalsko karto, ostali stroški pa so bili na meni. Izbral sem si zahodno obalo in moja prva destinacija je bil San Francisco. Veliko sem že slišal o tem mestu, da je res lepo in moja pricakovanja so bila res velika. Vedno sem rad potoval sam ali zgolj v družbi še koga, ker

Izlet v San Francisco 2

2. del: Z Brucem sva se zbudila pozno; šele okrog 12. ure. Najprej mi je naklonil precudovit nasmeh in strasten poljub. Seveda sva imela oba trdega kurca, zato sva zacela drkat drug drugemu in fafat. Drug drugega sva nagradila z vroco spermo. Koncno sva se spravila iz postelje, si pripravila nekaj za pojesti. Ves cas sem opazoval Bruca pri njegovem vsakem dejanju. Res je bil cudovit.

Prijatelj

Svojega prijatelja Andreja sem poznal že nekaj casa. Spoznala sva se v prvem letniku študija preko skupnih prijateljev. Tako sva se nato veckrat dobila na kavi, hodili smo ga žurat skupaj, vcasih sem tudi prespal pri njem, vendar se nikoli ni nic zgodilo, ceprav ne bi imel nic proti, ker je bil privlacen; velik 180, dobre postave, ceprav se ni pretirano ukvarjal s športom. Ko sem prespal pri

###
Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

Web-01: vampire_2.0.3.07
_stories_story