Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Vastgebonden in voetbalbroekje, deel 1

by Sportfreak


Al een jaar lang huurde ik samen met beste vriend een appartement. Mijn naam is Kevin en ik ben 20 jaar oud. Ik zie er goed uit al zeg ik het zelf, echt een sportief typ, ongeveer 1,75 lang, 70 kg, en mijn lichaam is onbehaard. Ik ben al gay voor zolang ik me kan heugen. Toch is het niet iets wat ik met iedereen deel, ik schaam me er een beetje voor, weet niet hoe er mee om te gaan. Er is maar een persoon in mijn leven die het weet en dat is dus mijn beste vriend en huisgenoot Chris. Wij hebben geen geheimen voor elkaar en ik heb het hem dus ook al een paar jaar geleden vertelt. Hij had er totaal geen problemen mee, in tegendeel zelfs, hij hielp me op momenten dat ik het er moeilijk mee had.

Chris was niet alleen mijn beste vriend maar tevens een super lekker ding. Ik zal hem even beschrijven; hij was 18 jaar, ongeveer 1,80 lang, een klein beetje sexy borsthaar, en hij had echt een heerlijk guitig gezicht. Als je hem alleen al maar aankijkt dan begon er automatisch een bobbel in je broek te groeien. Ook hijzelf was behoorlijk geschapen. Niet dat hij ook homosexueel was, integendeel, hij had al diverse vriendinnen gehad. Pas sinds kort was hij vrijgezel. En dat beviel hem maar slecht, hij zat dagelijks achter de pornovideo's om dat in te halen wat hij zo miste. Dat deed hij uiteraard niet in mijn gezelschap, al droomde ik er vaak van...sex met mijn beste vriend.

Ook hij was een sportief typ, hij zat op voetbal. En laat dat nou tevens een fetish van mij zijn, ik kick op voetbalbroekjes. En met hem in een huis wonen was dan ook een droom, hij liep namelijk bijna altijd in sportkleding. Hele dagen keek ik dus verlekkerd naar zijn strakke kontje in voetbalbroekje of trainingspak. Het geile van sportkleding vind ik dat je alle lichaamscontouren af kunt lezen, inclusief zijn penis en ballen. Op momenten dat hij niet thuis was pakte ik zijn gedragen voetbalbroekje en trok die dan aan, waarna ik me er vervolgens in aftrok, terwijl ik Internet bondageverhalen las. Dat was dus een andere fetish van mij.... bondage. Hoe vaak ik niet gefantaseerd had, dat Chris mij vastbond in zijn voetbalkleding en me daarna weerloos verkrachtte.

Op een dag, het was volgens mij woensdagavond ging Chris weer naar voetbaltraining. Zodra hij de deur uit was, ging ik snel naar zijn slaapkamer om te kijken of daar nog wat lag aan kleding om me mee te vermaken. En ja naast zijn bed lag een heel stapeltje kledij bestemt voor de wasmachine. Bovenop lag een zwart Umbro-broekje, het was een beetje vochtig van het zweet. Ik rook er eens goed aan en automatisch begon mijn penis op te zwellen. Ik kleedde me helemaal uit, en trok daarna zijn broekje over mijn stijve lul. Oh wat voelde dat goed, mijn geile lul in dat heerlijk gladde broekje. Ik ging op zijn bed liggen, op mijn buik en reepte met mijn lul tegen zijn kussen op. Plotseling zag ik dat er onder zijn kussen een paar handboeien lag. Ik wist dat hij ook wel geinteresseerd was in wat extreme sex maar had nog nooit zoiets bij hem gevonden. Ik deed de handboei om mijn linker pols en bevestigde het andere gedeelte aan de bedrand. Met mijn rechter hand wreef ik over mijn broekje.

Plotseling hoorde ik de sleutel in de voordeur omgaan... er kwam iemand binnen, ik probeerde zo snel mogelijk de handboeien los te maken.... maar toen kwam ik tot de conclusie dat ik het sleuteltje niet had. Shit...wat nu... ik hoorde iemand de gang oplopen, richting de slaapkamer. 'Kevin waar ben je', hoorde ik... het was Chris. Nog voor ik iets kon antwoorden ging de deur van de slaapkamer al open, Chris stond in de deuropening, ontblood bovenlichaam, alleen een zwart voetbalbroekje en voetbalschoenen aan.

“Wat...wat....doe jij hier...?” stamelde Chris. Antwoord geven deed ik niet, hoefde ook niet, de bobbel in mijn broekje die gaf al het antwoord.'gadverdamme' zei chris, “dus dit doe jij op momenten dat ik weg ben.”

“Sorry Chris” antwoordde ik, “zou je de handboeien willen losmaken, ik kan alles uitleggen.” “Ik heb geen uitleg nodig' zei Chris, 'maar hier kom je niet zo makkelijk mee weg'. Op dat moment zag ik ook bij hem in zijn broekje een bobbel ontstaan. Hij trok zijn voetbalschoenen uit, en klom bovenop me. Uit een nachtkastje pakte hij een doos. hij haalde er nog een paar handboeien uit en maakte ook mijn andere pols aan het bed vast. Vervolgens maakte hij met een paar touwen mijn enkels vast aan het bedde-eind. ik kon alleen maar kreunen. hij zat met zijn benen wijd op mijn buik, zijn stijve lul ruste in zijn gladde broekje op mijn buik. Langzaam gleed Chris wat naar voren, op een gegeven moment zat hij met zijn kruis boven mijn mond. Met mijn tong ging over zijn bobbel heen, wat voelde dat heerlijk. ik begon hem te pijpen door het voetbalbroekje heen. hij ging half achterover liggen en met zijn linkerhand begon hij mijn kruis te masseren. Binnen vijf minuten kwamen we allbei heerlijk klaar, Chris zijn sperma kwam door de stof van het broekje naar buiten.....ik zoog het helemaal op....het was heerlijk....

Tot zover voor nu... binnenkort vertel ik hoe het verder gaat in deel 2

###

1 Gay Erotic Stories from Sportfreak

Vastgebonden in voetbalbroekje, deel 1

Al een jaar lang huurde ik samen met beste vriend een appartement. Mijn naam is Kevin en ik ben 20 jaar oud. Ik zie er goed uit al zeg ik het zelf, echt een sportief typ, ongeveer 1,75 lang, 70 kg, en mijn lichaam is onbehaard. Ik ben al gay voor zolang ik me kan heugen. Toch is het niet iets wat ik met iedereen deel, ik schaam me er een beetje voor, weet niet hoe er mee om te gaan. Er is maar

###

Web-01: vampire_2.0.3.07
_stories_story