Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Cefur me v guzo

by Rejvarchek


Ne vem kaj me je piêilo nekega dne, ko sem si zaželel enga êefurja...da me pofuka, tako kot se spodobi. Tako sem oddal oglas na poljub.net, kjer sem napisal svoje zahteve. Hotel sem, da je res ta prav êefur…oblaêila obvezno kej športnega, faca tista zajebana, ampak cute in z lepim nasmehom in seveda govor sem tut hotel, da je tisti pravi južnjaški, ful me je rajcal, da bi mi en govoru po južnjaško kolk mam dobro guzo in kolk rad poriva vanjo. V bistvu sem se hotel poêutit kot kšna piêka, ki jo pofuka en hud êefur. Poleg tega sem še želel, da je malo bolj nabildan in malo starejši in seveda še batina, s katero bi pofukal mojo guzo je morala biti velika. Kmalu sem dobil tono oglasov, toda eden me je še posebaj zanimal. Oglasil se mi je en 23 letnik iz fužin, visok 189 cm, težak 80 kg, tiê pa naj bi bil dolg kar 20 cm. Ko sem zahteval njegovo sliko je malo omahoval, potem pa mi jo je le poslal. Na fotki je bil zgoraj brez, tako da se je dobro videlo njegovo nabildano telo. Faco je mel ravno tako ta pravo in dolge blond lase, poêesane nazaj. Ravno to kar sem hotel, bil je pravi jebaê, ki me bo znal nategnit. Vprašal sem ga, kaj bi rad poêel z mano. Napisal je, da ima sicer punco ampak, da pa vêasih rad pofuka še kakšnega fanta v rito, povedal je še da ful rad vidi, êe bom med fukom stokal, »voli bih pojebati tvoju malu guzu sa mojim 19 cm klipom, znam da bih cvilio kao pizda to sam veê doživeoª Takoj sem bil za, êist me je zrajcal. Poslal sem mu svoje fotke, tudi take, na katerih sem bil êisto gol, bile so mu ful všeê in je napisal, da bi me ful rad v guzo, »naguzim te pa božam sa kurcom po guzi ti moliš da ti ga nabijemª Bil sem êist horny. Vprašal sem ga kdaj bi se dobila, on pa je rekel, da kar takoj. Pripeljal se je do mene z nekim starejšim mercedesom in me pobral.

Na hitro se je predstavil in mi rekel, da se bova zapeljal v nek gozdiêek, kjer me bo lahko pofukal. Ime mu je bilo Miro.

Med potjo sem ga opazoval.

Dolge blond lasje je imel poêesane nazaj in ob straneh zatlaêene za ušesi, bil je bolj temne polti, kar mi je bilo ful všeê. Na obrazu mu je pisalo, da je tak jebaêki êefur. Obleêeno je imel belo oprijeto majêko, spodaj pa êrno trenirko. Pod hlaêami se je že videla njegova rahlo napeta batina, zgledala je res velika.

Ko sva prišla tja, sem mel že êisto trdega tudi sam. Vprašal me je êe lahko kar zaêne, samo prikimal sem. Brez besed se mi je približal in se z mano zaêel lizat, roko pa mi je položil na svojo batino in takrat sem ugotovil, da ima prav res ogromen kurac, z roko sem ga zaêel poêasi drgnit. Vmes me je zaêel kar sam slaêiti, tako da sem bil kmalu pred njim samo še v tangicah. Všeê mu je bilo da sem v tangicah in mi povedal, da ga to še bolj rajca. Slekel si je majico in se še naprej lizal z mano. Z roko je segel pod tangice in me prijel za kurac. Poêasi ga je drkal in božal. Kar naenkrat si je potegnil dol trenirko. Bil je brez spodnjic, tako da je iz pod njih pogledalo celih 20 cm njegove batine in jebaêka jajca. Takoj se je po avtu razlegel prijeten vonj po njegovem tiêu. Prijel me je za vrat in mi v ustal zatlaêil svojo batino, »puši moju batinu, ja...tako..dobro to ti pušišª Ful sem se trudil, da bi ga zadovoljil, on pa je na glas momljal in mi govoril: »o ja to mi delaj piêkecª Ful mi je blo všeê ker je bil tako dominanten in je z mano delal kot s piêko. Po tem, ko sem mu ga fafal vsaj 15 minut, mi je rekle da me bo zdaj v guzo. Do konca si je slekel trenirko in zlezel na zadnje sedeže. Rekel mi je naj se mu usedem v naroêje. Slekel sem še tangice in se usedel k njemu. Spet se je zalizal z mano, z rokami pa je zaêel božati mojo rito. V usta mi je zatlaêil prst in jz sem ga polizal, ta isti prst mi je le nekaj trenutkov kasneje zatlaêil v šupak. Rahlo sem zavzdihnil. Nadaljeval je z dvema prstoma, kmalu me je zaêel porivat z vsemi petimi prsti. Prijel sem se za njegova ramena in se zaêel nasajat na njegovo pest, on si ga je vmes drkal. Pljunil si je v roko in si namazal batino. Rekel mi je: »sad êu te v šupakª Nastavil sem luknjo on pa je prijel za svojega tiêa in mi ga zaêel poêasi zarivat. Ko mi ga je do konca zaril, sva se za trenutek ustavila. Gledal me je z živalskim izrazom na obrazu.

Oêitno mu je ugajalo, da me je konêno napiêil. Zaêel sem jahat njegovo batino, takoj sva se ujela, zaêel me je natepavat vedno bolj na hard, vse je bilo toêno tako kot sem hotel. Nato sva zamenjala pozo in zaêel me je od zadaj. Napiêil me je v ritko in ga zaêel porivat. Fukal me je z vso silo, tako da sem vzdihoval kot kakšna piêka. Prijel me je za ramena in me vlekel k sebi, tako da sem imel obêutek, kot da me kdo nabija s kolom v rit. Obêutki so bili hudi, kurac mi je stal kar sam od sebe. Vzdihoval je vedno bolj na glas: »koju dobru guzo imašª »sad êu mi doêiª »o..ja..a..ª Na silo ga je izvlekel iz moje riti, me obrnil na hrbet in mi ga zabil v usta, »daj lezi i puši mi da te jebem duboko u grloª

Še parkrat sem mu ga potegnil, nato pa je izstrelil svojo êefursko spermo v moja vlažna usta. Prihajalo mu je v nedogled, tako da mi je kmalu zaêela teêi iz ust, ko je videl, da imam polna usta, ga je izvlekel in me pošprical še po obrazu. Vmes sem si ga še vrgel na roko in ga pošprical po njegovi napeti riti. Ukazal mi je da ga obrišem, si oblekel trenirko in me odpeljal domov. Poêutil sem se kot nemoêna, izrabljena, na silo pofukana piêkica, toêno to kar sem hotel. Še preden sem izstopil, mi je rekel da bi se rad z mano dobil še kdaj in to êim prej. Takoj sem bil za in se z njim zmenil takoj za naslednji dan. Poklical me je okoli poldneva in mi povedal da se je mel ful dobr. Zmenila sva se da pome spet pride zveêer in mi obljubil preseneêenje. Komaj sem êakal, da me spet napiêi.

Pome je pršel ob desetih, vsedel sem se v avto in na zadnjih sedežih zagledal še enga tipa. Nezaupljivo sem pogledal Mirota. »Ovo je Anel, danas êe se nam pridružiti, ti je kul?ª Bilo mi je vseeno, sam da dobim en klin v rit. Anel je bil malo manjši, ampak ful bolj nabildan. Imel je êrne kratke lase in temno polt. Na obrazu se mu je narisal cute nasmešek, ko me je pogledal. Spet smo se odpeljali na isto lokacijo, kot prejšnji veêer. Takoj smo prišli sta me slekla do kosti. Sprednje sedeže sta spustila nazaj, tako da je cel avto postal velika postelja. Zaêela sta me božati po riti in se smejala »veêeras ga bova u šupak, da bo cvilioª »Hoêeš da te u tvoju guzu?ª Ja..ja sem odgovril. »Dobro sad dobieš dva klina..a prvomalo pušiª Prvi se je slekel Anel. Kar sem videl mi je vzelo sapo, kurac vsaj še za pet cm veêji od Mirotovga in ful bolj debel. Z usti sem se pognal na njegovo orjaško batino. Anel je lahno zamomljal. Miro si ga je vmes drkal. Anel je rekel Mirotu: »šta êekaš?, jebaj ga u šupakª Miro si je s slino namazal kurac in mi rekel naj grem na vse štiri. Splezal je zame in me napiêil v rit. Od boleêine sem hotel zavpiti, toda Anel mi je pridžal glavo pri svojem kurcu, tako da sem mu ga moral fafat še naprej. Miro je zaêel s poêasnimi gibi. Kmalu je stvar stekla.

Miro me je od zadaj nabijal v rit, jaz pa sem fafal Anelovo batino, ki je postajala vedno veêja. Še nikoli nisem fukal v tri in moram reêi, da je bilo super dobro. Miro me je fukal vedno bolj grobo, z glavo sem se butal v Anela, avto pa se je zibal naprej in nazaj. Kar pokalo je, tako moêno ga je zabijal v mojo guzo. Zdelo se mi je da mu bo kmalu prišlo in prav sem imel: »ooo...sad êe mi doêi u tvoji guzi, a..a..a...ª in že je bogato napolnil mojo rejvarsko luknjo s svojo êefursko spermo. Bil sem izmuêen, kar tresel sem se od fuka. »Dobro ima guzo...hoêeš da jo fukašªje rekel Miro Anelu. Anel je poželjivo prikimal. Še preden sem lahko ugovarjal, sta zamenjala položaje. »Sad êeš vidjeti kako se fuka piêkaª in me nabodel v pospermano luknjo. Èeprav je bila luknja od sperme ful vlažna svoje gromozanske batine ni mogel zatlaêiti kar takoj. Zaêel sem se upirat, toda Miro me je pridržal s svojimi rokami. Bil sem nemoêen.

Anel je nastavil glavco svojga klina pred mojo luknjo in zaêel pritiskat, da bi se razprla. Boleêina je bila vse veêja, na oêeh so se mi pojavile solze, toda mogel nisem niê. Miro me je še naprej držal, Anel pa nabadal od zadaj. Ko sem že mislil da me bo raztrgalo je konêno vstopil vame. Obêutil sem neko olajšanje. Poêasi je prodiral vame in razpiral mojo ritno luknjo kot še nihêe. Vzemalo mi je sapo. Ko sem na riti zaêutil njegova jajca sem vedel, da ga je zaril do konca. »Pusti ga sada i idi van, neêe se upiratiª Miro je ubogal Anela in se oblekel ter odšel iz avta. Anel me je pobožal po hrbtu in me nežno vprašal êe sem v redu. Boleêina se je že polegla, toda prosil sem ga êe gre lahko poêasi, nisem se mu pa upal odreêi fuka. Anel je zaêel s poêasnimi in kratkimi gibi. Tako je nadaljeval vsaj pet minut, nato pa sem zaêel uživat tudi jaz. Dal sem mu znak, da lahko nadaljuje bolj grobo. Anel se je uprl na roke in zaêel šopat svojo batino v mojo guzo, »ljubim tvoju guzu, sad êu fukati samo još tebe, sad biêeš ti moja piêkaª

In res sem se poêutil kot êefurjeva piêka, to mi je ful ugajalo. Zaêel sem stokati in zahteval da me fuka še in še. Avto se je majal in škripal med fukom. Anel me je natepaval, fukal in nabijal celo uro. Nisem se mogel naveliêati njegove batine, on pa oêitno ne moje guze. Ko se je med fukom ulegel name sem zaêutil njegovo potno mišiêasto telo. Med fukom sem mu govoril: »ja to..fukaj me v šupak..a..a..aª Po dolgotrajnem natepavanju mu je zaêelo prihajat v moji rit, »sad êu ti doêi v šupak..hoêeš moju spermuª Hoêem, hoêem sem vpil. Še desetkrat je zabil svoj klin v mojo rit in vsakiê v njo izstrelil nekaj sperme, nekje med petim porivom mi je zaêela sperma teêi iz riti, on jo je pa še kar polnil. V riti se je pojavil êudovit vlažen obêutek. To je bil fuk stoletja. Anel se je ves zadihan ulegel name, jaz sem bil izmuêen, roke in noge so se mi tresle, komaj sem govoril, niê veê nisem mogel. Miro je prišel v avto in videl da me je Anel totalno uniêil. »Šta êemo sad?ª je vprašl Miro. Anel je rekel: »on ide sa mnom, tak ne može it kod kuêeª Še to sem slišal potem pa sem od izmuêenosti zaspal.

Naslednje jutro sem se zbudil v neznani spalnici, zraven mene je ležal popolnoma nag Anel. Njegov orjaški kurac je segal vse tja do popka in še êez, spodaj pa je ležalo dvoje velikih jajc. Videl je, da sem se zbudil, »kako siª me je vprašal in se mi nasmehnil. »Dobroª sem rekel. Vstal je in iz predala vzel hudo seksi tangice, ki so se popolnoma prilegale njegovemu kurcu, oblekel si jih je in me vprašal, êe mi je všeê. Prikimal sem mu on pa mi je rekel: »Moji piêki se to ne svièaª Oêitno mu je bilo všeê, da mi je bil všeê v tangicah. Vprašal me je, êe bi želel preživeti dan z njim, obljubil mi je, da me bo nagradil. Ker nisem imel drugega dela, sem privolil.

Po zajtrku sva se odpravila v seks shop, Anel je kupil lubrikant in êrn mrežnat body in pa še nekaj kar je oêitno naroêil že prej in nisem videl kaj je. Rekel mi je da je to preseneêenje. Nato sva se odpravila v Namo v oddelek z ženskim spodnjim perilom, kupil je tak moder mrežast komplet tangic in moderca. Na koncu me je še peljal na kosilo. Ko sva prišla domov je bila ura že šest, vedel sem, da me hoêe Anel še enkrat nategnt, in niê nisem imel proti. Razložil mi je zakaj sva danes kupila te stvari. Body je kupil zase ostale stvari pa zame. Hotel je, da se obleêem v ženske stvari, ker ga bi to zelo vzburjalo. Pokazal mi je kaj je še kupil v seks shopu...bila so umetna realistiêna prsa. Najprej se mi je vse skupaj zdelo malo êudno potem, pa me je to le zaêelo zanimati. Misel name kot, da sem piêka in Anel, ki me natepava me je obnorela. Privolil sem in Anelu se je na obrazu narisal nasmešek.

Anel se je šel stuširat jaz pa sem naredil, kot mi je naroêil. Umetne prsa so se mi praktiêno prisesala na telo z modrêkom sej jih pa le še dodatno utrdil. Oblekel sem se v ženske tangice, kurac sem komaj spravil v njih êez ritko pa je šla le elastika. Vse kar je še hotel je da sem se malo namazal z êrnilom okoli oêi in da sem si naredil rejvarsko frizuro, ki se mu je zdela seksi. Ulegel sem se na posteljo in ga êakal. Iz kopalnice je stopil še moker od tuširanja in obleêen le v svoj nov body. Dve naramnici sta segali êez njegova široka ramena, êez atletska prsa in se združili pri njegovi orjaški batini.

Moêno sem si ga želel in on mene. Prišel je do mene na posteljo in me zaêel šlatati po celem telesu. Moje telo je vzdrhtelo ob vsakem njegovem dotiku. S prsti me je pobožal po trebuhu šel proti kurcu in me nežno podrgnil med ritnicama. Stisnil se je zraven mene in me objel s svojima moênima rokama. Zaêela sva se strastno lizati, Anel me je totalno izsesal, ful dobro se je poljubljal. Obrnil me je na trebuh in se ulegel za mene. Z roko je le umaknil štrikec iz moje ritke in z jezikom zaêel prodirat v mojo ritno luknjo. Zdelo se mi je kot da ima kilometer dolg jezik, še nikoli mi jo ni noben tako polizal. Vzdignil se je in rekel: »evo, sad ne rabimo lubrikantaª in si slekel body. Na plano je prišel njegov bat, hotel sem ga naskoêiti z usti, toda to mi je prepreêil in rekel, da pride to na koncu. Ulegel sem se na hrbet, Anel pa je dal moje noge na svoja ramena. Prijel je za tangice in jih strgal z mene. Všeê mi je bila grobost. »Opet êu te pofukati kao piêku, hoêeš toª, samo prikimal sem. Kurac je nastavil pred mojo luknjo in ga zaêel zabijat vanjo brez usmiljenja. Videl je da me boli toda to ga ni ustavilo še naprej ga je zarival. Ko sem že mislil, da ne bom veê zdržal se je sklonil do mene in me zalizal. Med tem sem stokal in stokal on pa silil in silil vame. Kar naenkrat ga je do konca zabil vame, tako da mi je za trenutek vzelo sapo. Toda Anel je zaêel kar takoj prav na hard. Oprl se je na vse štiri in me zaêel fukat. Èutil sem kako je z glavco tiêa butal êisto do konca mojo riti, njegova jajca pa so me butalo ob rob rit. Še nikoli me ni noben tako grobo fukal.

Anel je stokal od zadovoljstva in me nasajal na svojega porivaêa. Zamenjala sva položaj in zaêel me je natepavat od zadaj. To kar mi je poêel je bilo fenomenalno, kriêal sem, naj me fuka s svojo kurêugo. Anel je bil nenasiten, vsake toliko êasa se je ustavil, da mu ne bi prišlo. Vzdignil me je medtem, ko sem bil še vedno nasajen na njegovo batino in me zaêel fukat stoje. Pritiskal me je ob steno in ga zarival od spodaj. Gledal me je z živalskimi oêmi.

V nekem trenutku mi je rekel: » mora mi doêi, ili êe mi eksplodiratiª. Vrgel me je na posteljo in me zaêel fukati v usta. Davil sem se z njegovo batino pa vseeno se je nisem mogel naveliêati. Vmes sem mu tudi lizal jajêka in to mu je bilo še posebaj všeê. »Hoêem ti doêi u usta, i kad ti doèem, posesaj sveª. Vsekakor sem imel namen izpolniti njegove želje. Še naprej me je fukal v usta, sam pa sem si ga zaêel metati na roko. Anel se je bližal vrhuncu jaz pa tudi. Kmalu je zaêel polniti moja usta s svojo spermo, ki je zaêela v potokih teêi po mojem grlu. Anelu je prihajalo in prihajalo, kar je povsem logiêno pri tako velikem orodju kot je njeovo.

Vmes je prišlo tudi meni in s spermo sem pošprical njegovo rit in hrbet. Obležal sem napolnjen z njegovo tekoêino nekaj pa jo je tudi ušlo in ta se je znašla na mojem obrazu. Anel se je zvalil zraven mene in mi rekel da mu tako ni nastavila še nobena piêka niti tip.

###

1 Gay Erotic Stories from Rejvarchek

Cefur me v guzo

Ne vem kaj me je piêilo nekega dne, ko sem si zaželel enga êefurja...da me pofuka, tako kot se spodobi. Tako sem oddal oglas na poljub.net, kjer sem napisal svoje zahteve. Hotel sem, da je res ta prav êefur…oblaêila obvezno kej športnega, faca tista zajebana, ampak cute in z lepim nasmehom in seveda govor sem tut hotel, da je tisti pravi južnjaški, ful me je rajcal, da bi mi en govoru po

###

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story