Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Samotna reka

by Bgone4


Povedal vam bom kako se je zgodil moj prviê z Rokom, ki sva prijatelja že od malih nog in sva skupaj doživela veliko stvari. A to si bom najbolje zapomnil.

Zgodilo se je, ko mi je bilo 15 let. Z Rokom sva se na vroê poletni dan odpravila s kolesom do bližnje vasi, kjer skozi gozd teêe manjša reka, da se ohladiva. Vêasih je bila to fina destinacija, kjer so se ljudje kopali, a êez leta je ta kraj propadel in je sameval. Z Rokom sva prišla tja, si pogrnila brisaêe in si slekla kratke hlaêe. Oba sva bila v kopalkah. Prvo sva se šla malo ohladit, potem pa sva se šla ležat in sva se pogovarjala o razliênih stvareh. Na skrivaj sem gledal v njegove kopalke, ki so skrivale lepo vsebino. Vedno, ko sva bila skupaj sem moêno upal, da bi ga kdaj vidu nagega.

Ko je bila ura okoli 13:00 je postalo zelo vroêe. Šel sem v vodo in malo zaplaval. Ko sem prišel ven, sem se ulegel. Èez nekaj êasa je Rok rekel, da je svinjsko vroêe, je vstal in si slekel kopalke in skoêil v vodo. Postal sem êisto trd. Gledal sm v njegovo batino, ki je bila kr velika. Ko je prihajal ven, so kapljice polzele dol po njegove telesu. Nekako sem moral skriti, da mi stoji, zato sm se obrnil okoli. Zaprl sm oêi in si predstavljal kaj mu delam. Ko se je moj tiê malo umiril, sem se zopet obrnil okoli. Rok me je pogledal in rekel naj poskusim zaplavati brez kopalk, da je zelo fajn. Rekel sem, da mi je ful nerodno, on pa mi je odgovoril, da smo pod obleko vsi enaki. Z malo zadržkov sem si sleku kopalke in skupaj sva šla malo zaplavat. V vodi je moj tiê ratal êisto trd in vsake toliko êasa sem ga malo podrkal.

Nato pa sm se v nekaj zagledal in sploh nism opazil, da je Rok za menoj. "Kva a drkaš?" je reku. Èisto sm okamenel. Zafarbu sm in sm bil kot piksna od Uniona. Obrnu sm se s sramežljivim pogledom. Rok je stopil bližje do mene in se s trdim tiêem dotaknil mojega stegna. "Sej lahk tud skupi" je predlagal. Pogledal sm ga, on pa se mi je nasmehnil. "No a si za?" je reku in medtem se je dotaknil mojega tiêa. Pošlatal sem ga nazaj in se strinjal. Šla sva nazaj do brisaê. Obrnila sva se eden proti drugemu in se gledala in drkala.Užival sem ob pogledu na njegovo 18 cm dolgo batino. Želel sm jo imeti v ustih in jo bolje pošlatati. Vstal sem in se usedel na njegovo brisaêo in mu ga prijel. Zaêel sem mu ga drkati, on pa meni. Med drkom sva se nežno poljubila. Med poljubom sem mu ga nehal drkati in ga zaêel poljubljati po trebuhu navzdol. Prišel sem do tiêa in ga dau v usta in ga zaêel noro fafat. Rok me je prijel za glavo in zaêel nežno stokati. Nato ga je še on meni. Užitek je bil fantastiên. Dobro urico sva se takole zabavala in êas je bil da konêava. Usedel sem se na Roka in mu špricnil po trebuhu in obrazu. Nato pa sem zagrabil še njegovega korenjaka in ga zdrkal do konca. Nastavil sem usta, da mi je špricnilo notri. Njegova sperma je bila slastna. Kar pa je ostalo okoli mojih ust, pa je iz mene polizal Rok. Bilo je noro.

Nekaj êasa sva še gola ležala in bila êisto tiho. Nism se mogu zadržat in sem mu povedu, da mi je že dalj êasa všeê in da nism vedu kako nej mu povem, saj nism hotu izpadt kot kšn êudak. Rok me je pogledu in povedu da sm tud jz njemu všeê in da je vedel, da je on všeê meni. Ker ni vedu, kako nej izveza za to, je naêrtoval tole kopanje in da je bilo njemu zelo nerodno, ko si je slekel kopalke in da ni vedel, kako bom odreagiral. Poêasi sva se oblekla in odšla domov.

Èe vam je bilo tole všeê, vam bom zaupal tudi druge zgodbice najinih avantur ;) Sloboys@hotmail.com

###

2 Gay Erotic Stories from Bgone4

Rad te imam

Nekaj let nazaj mi je bilo v zivljenju izredno hudo. Razmisljal sem celo o najvecji neumnosti na svetu. Nato pa si prisel ti. Jure. Clovek, ki mi je spremenil zivljenje. Zacela sva se druziti, zabavat, skupaj sva hodila vn zurat. Nepozabno je bilo. Po toliko letih mi je prirasel k srcu in res ga imam rad se danes. Nikoli nisem cutil vec kot prijateljsko ljubezen. On ljubi punce jaz pa tudi. Toda

Samotna reka

Povedal vam bom kako se je zgodil moj prviê z Rokom, ki sva prijatelja že od malih nog in sva skupaj doživela veliko stvari. A to si bom najbolje zapomnil. Zgodilo se je, ko mi je bilo 15 let. Z Rokom sva se na vroê poletni dan odpravila s kolesom do bližnje vasi, kjer skozi gozd teêe manjša reka, da se ohladiva. Vêasih je bila to fina destinacija, kjer so se ljudje kopali, a êez leta je ta

###

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story